Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.002
Имамо нацистичку химну то је наша духовна веза са западом (Немачком) и имамо геноцидну заставу то је наша духовна веза са Русијом.
Мислим да ништа не треба мењати.
Мислим да ништа не треба мењати.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi baš vole te internet ratoveProglašena za najlepšu na svetu na sajtu Ranker na kojem glasa svako ko ima pristup internetu.
2019. na istom sajtu zastava SFRJ je bila prva, a zastava kraljevine Jugoslavije treća.
Čisto da se zna iz kog regiona dolazi najveći broj glasača i koliko je sve meradovno.
Serbia Mittleeuropa confirmedRazočarenje u Rusiju i Putina u Srbiji raste, što zbog napada na Ukrajinu i zločina koje tamo Rusi čine, što zbog srpskih nacionalista koji su neprijatno iznenađeni stagnacijom ofanzive ''druge vojne sile sveta'' i njenih ogromnih gubitaka u Ukrajini.
Sve to gura Srbiju još više na suprotnu stranu, prema Zapadu, pa je želja za ulaskom u Evropsku Uniju ponovo počelo da raste među Srbima.
Zato je potrebno napraviti politički restart i zaokret, a to je najbolje početi sa novom zastavom i novim simbolima (poput Libije) koji nisu omraženi.
Kod stanovnika pola zemalja sa kojima se Srbija graniči zastava Srbije budi samo negativna osećanja.
Pogledajte prilog 1359214
Pogledajte prilog 1359215
Zastava bez Krune nije zastava Srbije tako da ne razumem čemu inicijativa da se regresira na onu iz doba Kneževine.
Ima bar milion problema koje treba rešiti pre no što počne da se razmišlja o redizajnu zastave.
Rasklapanje nakznog sistema je imperativ ali u tom procesu ne treba skrnaviti istoriju i tekovine kao što je to do sada činjeno i to baš od strane onih koji nasrću na himnu i zastavu Kraljevine Srbije.
Kod stanovnika pola zemalja sa kojima se Srbija graniči zastava Srbije budi samo negativna osećanja.
![]()
19 vek
![]()
19 vek
ostaviti ocila, skinuti orlušinu
A ti ako mi odgovaraš onda nauči da čitaš. Rekao sam da su libijski teroristi 2011 preuzeli monarhističku zastavu, a ne ovi sirijski majmuni.Ako se već oglašavaš na temu zastave FSA morao bi da znaš da njena zastava nema veze sa monarhističkom već sa zastavom Prve sirijske republike.
Ne razumem vaš poriv da pišete o nečemu o čemu pojma nemate.
![]()
![]()
Kaži mi da si na pogrešnoj strani istorije bez da mi kažeš.Razočarenje u Rusiju i Putina u Srbiji raste, što zbog napada na Ukrajinu i zločina koje tamo Rusi čine,
simpaticno je da autor teme, nesrbin, otvara iskljucivo teme da narusava srbiju
Srbi protiv sveta.Kaži mi da si na pogrešnoj strani istorije bez da mi kažeš.
Ma budala, pusti ga.simpaticno je da autor teme, nesrbin, otvara iskljucivo teme da narusava srbiju
A ti ako mi odgovaraš onda nauči da čitaš. Rekao sam da su libijski teroristi 2011 preuzeli monarhističku zastavu, a ne ovi sirijski majmuni.
Ovi ljudi su ginuli da bi Srbi mogli sami sebi da biraju zastave, a ne da im to čine turski sultani.
U grobovima se prevrću zbog toga što im rade potomci.
![]()
Pusti to kapetane nego vide li ti kako Vojvođanin dominira NBA ligom?uvkjek uz ovog nesrbina, dodje i njegov klon guslar
cudna li cuda
pa kolko je inteligentan i ne cudi da pravi takve greske...
Tad zastava nije postojala kao nacionalno obelezje vec kao vojni simbol. Nacije su bile u sazrevanju tek. Čak i danas ogroman broj ljudi u Srbiji ne zna kako uzgleda zastava Srbije, a apsolutna većina ne bi znala da otpeva himnu.Ovi ljudi su ginuli da bi Srbi mogli sami sebi da biraju zastave, a ne da im to čine turski sultani.
U grobovima se prevrću zbog toga što im rade potomci.
![]()
nePusti to kapetane nego vide li ti kako Vojvođanin dominira NBA ligom?
Ne shvataj bukvalno moje reči od A do Š. Mislio sam da su se borili da Srbi budu slobodni, da sami uređuju svoju državu i da sami budu gospodari svoje sudbine, a ne nečiji podanici koji se zadovoljavaju mrvicama koje su im uz to još i nametnute.Tad zastava nije postojala kao nacionalno obelezje vec kao vojni simbol. Nacije su bile u sazrevanju tek. Čak i danas ogroman broj ljudi u Srbiji ne zna kako uzgleda zastava Srbije, a apsolutna većina ne bi znala da otpeva himnu.
Spavao si?
uvkjek uz ovog nesrbina, dodje i njegov klon guslar
cudna li cuda
pa kolko je inteligentan i ne cudi da pravi takve greske...
Da bi svi građani Srbije smatrali Srbiju za svoju zemlju prvo treba ukinuti nacionalnost i zabraniti termin nacionalna manjina. Srbija je jedina zemlja u Evropi gde se izjasnjava o nacionalnosti i pritom direktnim kršenjem ustava jedna etnička grupa (Romi) ima privilegovan položaj u odnosu na sve ostale nacije.Srbija je multikulturna i multinacionalna država. Svi narodi u njoj moraju da je osećaju kao svoju državu, da se ne osećaju diskriminisano.
U nedelju je Crnogorac iz Srbije postao zvanično najbolji teniser svih vremena i rekorder po broju osvojenih Grend Slemova u istoriji tenisa.
Sinoć je Vojvođanin iz Srbije postao šampion sveta u košarci i nezvanično najbolji košarkaš sveta.
Srbijo raduj se, jer su i oni tvoja deca!