Zastava Srbije

Sadašnja trobojka ili ''sretenjska?

• Ukupno glasova
    32
Ti se meni obraćaš a ne ja tebi.

Nastavi da praviš planove naglas. Zabavni su na neki nezdrav način.
Pošto u Srbiji živi više naroda šta misliš na ideju da se uvede kvota u funkcijama po nacionalnom ključu?
Recimo da mesto predsednika Srbije uvek pripadne Srbima, mesto premijera Romima, mesto predsednika skupštine Bošnjacima, ministarstvo odbrane Mađarima, spoljna politika Mađarima...?

Pošto u Srbiji živi više naroda šta misliš na ideju da se uvede kvota u funkcijama po nacionalnom ključu?
Recimo da mesto predsednika Srbije uvek pripadne Srbima, mesto premijera Romima, mesto predsednika skupštine Bošnjacima, ministarstvo odbrane Mađarima, spoljna politika Mađarima...?

Mislim da kad Rom postane presjednik Srbije, tada ce biti znak pune demokratnosti dostignuca.

Ova je predstavljala najjacu Srbiju u modernom vremenu i realno je najlepsa.

tmb-300x300-152327347_64722aa598db56-533507104635d87f-d0e4-4.webp

Мој земљак ("динароид") се бави клањем добрих животиња (јагњад). Дошао код њега купац, тражи јагње. Спрема се за славу. Све нешто закера. Не жели превелико, не жели премало, неће ово, неће оно. Земљаков брат, који се ту случајно задесио, гледа купца и у једном моменту му добаци: "коле, ено ти гумене чизме, ено ти оваца у обору, набаци их овци, па прави јање какво ти паше!"

Back