RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.697
U kom to filmu? Ekvivalent oblasnom gospodaru je grof.Ivan Crnojevic je bio Gospodar, sto moze bit i jace od Kralja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom to filmu? Ekvivalent oblasnom gospodaru je grof.Ivan Crnojevic je bio Gospodar, sto moze bit i jace od Kralja.
Otkud ti znaš? Čekaj, tek se pre 3 dana pogurala ideja o novoj zastavi i o tome se uveliko priča.Niste čak ni počeli a pokušaj se već neslavno završio.
Uglavnom koristim termin đilasovci, druga dva ređe ili nikada.Reče čovek čija struja neistomišljenike naziva ustašama, đilasovcima i drugosrbijancima.
Da, nekolicina spinuje a ostali se inicijativi podsmevaju.Otkud ti znaš? Čekaj, tek se pre 3 dana pogurala ideja o novoj zastavi i o tome se uveliko priča.
U kom to filmu? Ekvivalent oblasnom gospodaru je grof.
E ajde prestani da ma zadržavaš, zamajavaš i da mi trošiš vreme. Pravim planove o promeni Srbije, zastave, himne i simbola i biram njen novi geopolitički pravac. Zauzet sam čoveče.Da, nekolicina spinuje a ostali se inicijativi podsmevaju.
I u Hari Poteru je Voldemor nosio titulu lorda, a ne kralja, pa su ga se opet svi plašili.Jel je Gospodar Prstenova, bio "grof" prstenova?
I u Hari Poteru je Voldemor nosio titulu lorda, a ne kralja, pa su ga se opet svi plašili.
Ti se meni obraćaš a ne ja tebi.E ajde prestani da ma zadržavaš, zamajavaš i da mi trošiš vreme. Pravim planove o promeni Srbije, zastave, himne i simbola i biram njen novi geopolitički pravac. Zauzet sam čoveče.
Pošto u Srbiji živi više naroda šta misliš na ideju da se uvede kvota u funkcijama po nacionalnom ključu?Ti se meni obraćaš a ne ja tebi.
Nastavi da praviš planove naglas. Zabavni su na neki nezdrav način.
Pošto u Srbiji živi više naroda šta misliš na ideju da se uvede kvota u funkcijama po nacionalnom ključu?
Recimo da mesto predsednika Srbije uvek pripadne Srbima, mesto premijera Romima, mesto predsednika skupštine Bošnjacima, ministarstvo odbrane Mađarima, spoljna politika Mađarima...?
Ako može prvi čovek Britanije da bude Indijac, a prvi čovek Škotske Pakistanac što u Srbiji ne bi mogao da bude Rom?Mislim da kad Rom postane presjednik Srbije, tada ce biti znak pune demokratnosti dostignuca.
Ako može prvi čovek Britanije da bude Indijac, a prvi čovek Škotske Pakistanac što u Srbiji ne bi mogao da bude Rom?
I muslimanka.Jos jace ako bude Romkinja lezbejka.
I muslimanka.
Pa i nije baš. Zvezdaška je.Ova je predstavljala najjacu Srbiju u modernom vremenu i realno je najlepsa.
![]()
Pa i nije baš. Zvezdaška je.
Ova je predstavljala najjacu Srbiju u modernom vremenu i realno je najlepsa.
![]()
Jeste. SR Srbija i SR Crna Gora su imale istovetnu zastavu.
Voša nije komunistički klub. Prekini.I Vosa ima petokraku u grbu. Nekada crvenu sada plavu.