Mstislav
Legenda
- Poruka
- 72.473
Voša nije komunistički klub. Prekini.
Mozda nije, ali je sve uspehe ostvarila pod komunistima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voša nije komunistički klub. Prekini.
Predlažem da se crveno-plavo-bela trobojka koristi za Guču, na četnička okupljanja, svadbe i svinjokolje, a da se crveno-belo-plava trobojka koristi za visoke kulturne i političke događaje i skupove. Da se prva vijori na ambasadama u Rusiji, Kini, Zimbabveu i slično, a druga u ambasadama u Americi, Nemačkoj, Francuskoj, Britaniji, Švajcarskoj...
To je unutrašnja stvar centralne Srbije. Mi iz Vojvodine se u to ne mešamo.Ja bih za to da se ukinu Guča i kupusijada. Kakva se to slika salje svijetu o srpskoj kulturi?
Jeeeste, zastava sve rešava. I krvni pritisak regulišeZastava moderne, napredne, evropske, prosperitetne Srbije. Zastava Srbije koja želi napred i misli na budućnost. Srbije koja nije konstatntno pod nekim tenzijama, kojoj ne prete ratovi, sankcije, masovni egzodusi i unutrašnji separatizam.
Nova zastava, novi početak. Razmislite dobro braćo Srbi!
![]()
Da li je ovo istina? Citao sam o ovome na neokomitskim portalima (a ovo spominju i neki najbolji srbi) i koriste kao argument u nipodastavanju i pljuvanju Srba i trobojke, znate onu pricu "turska noga ovdje nikad nije krocila" @Bosonosorg @alexn96Đorđe Popović Daničar (1832-1914) je smatrao da Srbija kao nezavisna, slobodna i međunarodno priznata država treba da uvede ''sretenjsku'' zastavu, jer je za njega crveno-plavo-bela trobojka bila asocijacija na turskog sultana, simbol pokornosti i ropstva pod Turcima.
Pogledajte prilog 1357676
Svaka čast. Preprošle godine sam otišao na Roštiljijadu u Leskovcu i bilo me je sramota gde se nalazim i kakvo je to ruglo i sramota za bilo koji grad i to još u samom centru grada.Ja bih za to da se ukinu Guča i kupusijada. Kakva se to slika salje svijetu o srpskoj kulturi?
Ali puni opštinsku kasu.Svaka čast. Preprošle godine sam otišao na Roštiljijadu u Leskovcu i bilo me je sramota gde se nalazim i kakvo je to ruglo i sramota za bilo koji grad i to još u samom centru grada.
Iskreno ne znam niti me zanima. Za simbole je najbitnije sta predstavljaju danas tj. koje znacenje nose sada a ne pre x godina.Da li je ovo istina? Citao sam o ovome na neokomitskim portalima (a ovo spominju i neki najbolji srbi) i koriste kao argument u nipodastavanju i pljuvanju Srba i trobojke, znate onu pricu "turska noga ovdje nikad nije krocila" @Bosonosorg @alexn96
Istina je.Da li je ovo istina? Citao sam o ovome na neokomitskim portalima (a ovo spominju i neki najbolji srbi) i koriste kao argument u nipodastavanju i pljuvanju Srba i trobojke, znate onu pricu "turska noga ovdje nikad nije krocila" @Bosonosorg @alexn96
Hvala Alex.Iskreno ne znam niti me zanima. Za simbole je najbitnije sta predstavljaju danas tj. koje znacenje nose sada a ne pre x godina.
Ovo može biti AV patka za razvodnjavanje protestaOvo moze da bude kao teroristi u Siriji sto su izmislili novu zastavu 2011. i osnovali Free Syrian Army i teroristi u Libiji koji su vratili monarhisticku zastavu tako i opozicija ako se organizuje u Srbiji moze da koristi ovu sretenjsku zastavu i da ih zapad prizna taman kao Free Serbian Army.
Ma kakvi protesti? Ja i ne znam da postoje nekakvi protestiOvo može biti AV patka za razvodnjavanje protesta
Zapadu ne odgovara baš kada ima toliko stranaka u opoziciji ili vlasti. Lakše im je da imaju nekog autokratu da saradjuju kao na primer Vučić, Milo. I u toj Siriji se pokazalo da je to fijasko jer bilo je tamo nekih 10 armija protiv Asada ako ne i više. Podržavali su petooktobarce ali su kasnije učestvovali u pravljenju SNS kada su procenili da će SRS pre ili kasnije doći na vlast pa su ga transformisali uz pomoć Tadića. Verovatno se spremaju i u Crnoj Gori da konstruišu nekog autokratu, pustiće ih par godina da se igraju demokratije u kojoj se ne snalaze kao ni Srbija.Ovo moze da bude kao teroristi u Siriji sto su izmislili novu zastavu 2011. i osnovali Free Syrian Army i teroristi u Libiji koji su vratili monarhisticku zastavu tako i opozicija ako se organizuje u Srbiji moze da koristi ovu sretenjsku zastavu i da ih zapad prizna taman kao Free Serbian Army.
Ako se već oglašavaš na temu zastave FSA morao bi da znaš da njena zastava nema veze sa monarhističkom već sa zastavom Prve sirijske republike.Ovo moze da bude kao teroristi u Siriji sto su izmislili novu zastavu 2011. i osnovali Free Syrian Army i teroristi u Libiji koji su vratili monarhisticku zastavu tako i opozicija ako se organizuje u Srbiji moze da koristi ovu sretenjsku zastavu i da ih zapad prizna taman kao Free Serbian Army.
A možda je i Đilasova sa namerom da zaboravimo da je doveo nasilnika da govori na protestu protiv nasilja dok nam maše falsifikovanom sretenjskom zastavom.Ovo može biti AV patka za razvodnjavanje protesta
Da u pravu si, ruglo bez pandana.Svaka čast. Preprošle godine sam otišao na Roštiljijadu u Leskovcu i bilo me je sramota gde se nalazim i kakvo je to ruglo i sramota za bilo koji grad i to još u samom centru grada.
Ko ste to “vi”?Današnja trobojka nam je nametnuta. Naša želja je bila crveno-belo-plava trobojka.
Čovek sa kojim polemišeš je antisrpski nastrojen velikobugarin.Da u pravu si, ruglo bez pandana.
Međutim to je odličan primer za ono što se desi kada titoisti pokušaju da glume Srbe.
Ta divljačka manifestacija nije tradicionalna već su je ustanovili neotitoistički populisti krajem osamdesetih tokom zavođenja doktrine 'turbo folka i ćevapa'.
Slobodni i slobodnoumni Srbi.Ko ste to “vi”?