Zashto su zabranjene teme o smaku sveta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, zashto? Mislite da cete tako sprechiti isti ili shta? Ne mogu da verujem da tako vazhna tema o dogadjaju koji ce uchiniti da sve na ovom svetu NESTANE, da je zabranjeno pisati. Shta ima vazhnije od toga?

covjek bi rekao da smo se, nakon x propalih datuma za smak svijeta, vise opametili....

... odgovor na pitanje o vaseljeni i svemu ostalom je 42 :mrgreen:

covjek bi rekao da smo se, nakon x propalih datuma za smak svijeta, vise opametili....

... odgovor na pitanje o vaseljeni i svemu ostalom je 42 :mrgreen:

To ti je kao ona pricha o seljaku koji je lagao da mu je vuk napao ovce. Kad mu je vuk stvarno napao ovce, niko nije verovao. Tako i ovo, 21.12 2012. je ZAISTA dan smaka sveta.
Ako ne bude smak, bice neshto drugo zanimljivo.

A ne znam sto bi se uopste diskutovalo o smaku sveta.
Ako bude, bude.
Ako ne bude, onda najverovatnije i nece bidne i picimo dalje.

A jesu li postavljaci smakovskih tema ikada kontali posledice svojih lupetanja?
Kao da navijaju da ga bude...

I posto to mnogo ljudi cita, neko ce se i napaliti na to, skontati da mu je ostalo tri godine zivota i pocece da uziva ...
Postace narkoman i alkos, i seksati se gde, kad god i skim stigne.

Drugi ce za njim, i tako ode celi svet... vlade ce da nestanu, fabrike da stanu....niko nece ni orat, ni kopat, samo ce se fiksati, opijati i yeabati...dok ne nestane hrane i cigara.
Onda ce nastupiti smak sveta, jer ce svi u dekadenciji i letargiji pomreti.

Znaci, za sprecavanje smaka sveta, ne treba otvarati te teme...jerbo ce do istoga doci uzrocno posledicnom vezom.

Dakle, da zakljucim....
Smak sveta mogu izazvati samo postavljci takvih tema.
To je prorekao i Nostradamus, ali ta centurija nije javno dostupna, cuva je kristalno oko vrhovnog Teletabisa u onoj BiH piramidi.....

Znachi kao shto sam rekao, zabranjene su teme jer se na taj nachin pokushava sprechiti smak sveta. A otkud znash da ako se svi pochnemo piti, drogirati i yebati, da na taj nachin necemo UPRAVO SPRECHITI smak sveta, jer necemo misliti na loshe stvari. Narochito mislim na predsednike SAD i Rusije, koji bi inache u suprotnom uveli svet u nuklearnu kataklizmu.

To ti je kao ona pricha o seljaku koji je lagao da mu je vuk napao ovce. Kad mu je vuk stvarno napao ovce, niko nije verovao. Tako i ovo, 21.12 2012. je ZAISTA dan smaka sveta.

Ako ne bude smak sveta bice nova godina 10 dana kasnije da popijemo :klap::super::super:

Sto se mene tice ili neka ga bude ili da ga ne bude. Ili ginemo svi zajedno ili niko da ne gine! :think:

Znachi kao shto sam rekao, zabranjene su teme jer se na taj nachin pokushava sprechiti smak sveta. A otkud znash da ako se svi pochnemo piti, drogirati i yebati, da na taj nachin necemo UPRAVO SPRECHITI smak sveta, jer necemo misliti na loshe stvari. Narochito mislim na predsednike SAD i Rusije, koji bi inache u suprotnom uveli svet u nuklearnu kataklizmu.

i tako...opet si odlucio bit batica? :manikir:
nego, sta tebe boli patka...ionako imas rezervnih inkarnacija koliko volis...
ono, svijet propane...ti nastavis pod drugim nickom i sve super...:mrgreen:

Ako ima vise kao ti na ovom svetu, ja bi prvi pritisnuo dugme za smaknuce istoga.
Bas si prava ptica kukavica, samo dozivas to.
Ja u stvari mislim da bi ti voleo da bude smak sveta, samo da bi dokazao nama da si u pravu.

Zato ti preporucujem da ne cekas 2012. godinu, nego da odradis THE END odmah...mozes pod voz (kao da te spici kometa), a mozes i skok sa zgrade (kao da se zemlja otvorila, pa ti upao u nju), a mozes i u reku sa rancem kamenja (potop)

Posto ja ne verujem u smak sveta kao ti, ja cu sacekati 12-tu godinu...a ti slobodno..."be my guest".... :)

9nadam se da razumes da se salim sa ovim, nikako ne mislim ozbiljno jer je celka ova tema samo za zezanje.. :) )

Naravno...prvo po teletabilendu..
A sad nesto kontam, mozda ce biti smmak sveta zaista kroz koju godinu, al ne onaj smak gde ce sve zivo pomreti, a klovnovi i ovnovi preziveti, nego ce se svet smaknuti negde.

Znaci, svi ljudi i zivotinje na planeti ce se negde smaknuti u znak protesta protiv necega.

Ja necu ici u pecine i podzemne bunkere, ja cu se smaknuti u svojoj kuci.

Ako neko zeli da mi se u smaku pridruzi, dobrodosao je ...samo nek ponese cevapa i piva, ostalo cu ja srediti.
I cenjeni Ugo C, ako ne smakne sam sebe dotada, pozvan je da smakne kod mene.
Samo, i on bi trebao poneti cevapa i piva...pa da ih smaknemo uz zelenu salatu i sitno seckani luk, i gledamo filmove sa interneta... dok se boje ne rastope... :)

Da nam smak ne bude dosadan.

Зауставите Зеемљуу,силазиим...
Није ми до ничег,одлазииим...
Ја баш одлазим...
:hahaha:
Ма каква бре 2012-а,послије Прљавог казалишта,слиједе
Монтенигерси:
2028-а, удариће нас камен из космоса...
Ох,Боже,да л'ћемо преживјети?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
:dash: :cool:

pa ti uopste ne znas svoj zanat :( kada se predvidja kraj svijeta, treba biti skroz maglovit, sto vise to bolje, te ne izabrati jedan vec vise mogucih datuma, a niti jedan od njih prije hiljadu-dvije godine od danas
to je odlican nacin da zvucis uvjerljivo i da te godinama kasnije pominju i velicaju nagomilani vjernici :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back