danilche123
Početnik
- Poruka
- 5
Cilj je ubaciti "kocku" u rupu.
Ubaci kocku link

Ubaci kocku link
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li neko moze da mi kaze kako da predjem sedmi nivo? I sta je fora sa onim kodovima??
Da li neko moze da mi kaze kako da predjem sedmi nivo? I sta je fora sa onim kodovima??

Ja presao sedmi...ustvari nije tesko. Samo nisam mogao da provalim sta mi znaci onaj ixic...
Stigao sam do 9. nivoa....
@sasa
Hvala ipak.
smorio sam se igram vec 2 sata

ne mogu da mrdnem, posle 10ak minuta, od petog....pokušaću drugi put, umorna sam. zanimljiva igrica. danke.Cilj je ubaciti "kocku" u rupu.
Ubaci kocku link
Pa kada ima X, mora da se spusti na njega odozgo, a na onaj kruzic mozes kako hoces, samo neshvatam koja je poenta onog polja sto se dobije ?
I dokle si stigao ?
Hm, malo sam se kao usemio, stigao sam do 14-tog nivoa, samo mnogo zeznuta igrica, zna da izludi kada nemoze da se pogodi kako treba na one kockice......

Ni ja ne kapiram cemu sluzi ono polje, zato i kazem da ne znam cemu sluzi onaj X.....

tamo gde treba da ubacim kocku...
 tamo gde treba da ubacim kocku...Sedmi nivo nemogu da ti kazem, ali ako mislis na kodove koji stoje u gornjem desnom uglu kada igras, to ti je da nebi svaki put ispocetka prelazio nego ides na load game i ukucas kod koji ti je stajao u toj postavi i igras npr. odmah sedmi nivo.
Kod za sedmi nivo : 189493