maxigirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 426
kako onda zivi, od cega!?
ok, plata mu nije ni za stan, verujem
a sve ostalo?????
Ja imam isto toliko i dvoje dece i kako zivim? Pa i ne zivim, vidis sta radim ZIVIM NA FORUMU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sve ostalo?????
a sve ostalo?????
Pa dođe da ti uvede telefon, a njegov kolega ti javi "da bi bilo OK da počastite kolegu"...
sta je????
nema odgovora na postavljeno pitanje????
a mozda je samo `navedeni primer` izmisljen, mozda.
ma, verovatno cak.

i u Vojvodini isto tako imamo male plate, a skuplji zivot nego u Beogradu....i ne hrane se samo demokrate...recimo, radikali su u skupstini vec bezmalo 20 godina, pa sps, i ostali...i to je cena koju placaju radnici po Srbiji, za njihove, neradnicke plate
zato sto su beogradjani tri puta pametniji
1. koliko je to para, dnevno, nedeljno, mesecno, pa i za kolegu?
2. nije li to korupcija u najcrnjem obliku, u fromi ucene iliti reketa, mora da i sefu daju deo
3. mora da ima i malo drpisanja iz preduzeca, ovo/ono, levo/desno, lepo si reklao da nema ni za stan, a mlad covek ima prohteve, priroda trazi svoje
mlad organizam, a prihodi niski..
Evo me...
Dakle, jeste, to je reket ili mito. I to prinudni. čovek je samo upao u taj sistem. On ne podnosi kad mora da da mito, ali pri tom svakodnevno uzima isti. Tako je nasleđeno nepisano pravilo. To mu dođe sitno nešto, par stotina dinara dnevno, ali od toga popunjava budžet...
Evo me...
Dakle, jeste, to je reket ili mito. I to prinudni. čovek je samo upao u taj sistem. On ne podnosi kad mora da da mito, ali pri tom svakodnevno uzima isti. Tako je nasleđeno nepisano pravilo. To mu dođe sitno nešto, par stotina dinara dnevno, ali od toga popunjava budžet...
Evo me...

e anisi mi reko jel mogu da se pozovem, na tebe![]()

e a drzava tj vlast lopovskih demokrata te reketase tolerise i pusta da drpaju a ovamo hapse kod mene nezaposlene ljude i sirotinju koja se odala svercu u nemogucnosti da na bilo koji drugi nacin dodje do novca.
taj tvoj ima 22.000 din platu pa krade, i niko ga ne dira , a ovi ovde imaju 0 dinara platu i svercuju , pa ih hapse ko najgore neprijatelje.
Uvek dušo....
Nego ponesi te butkice, imam ja rena, pa da pravimo zakusku![]()
par stotina dnevo * 22 radna dana = 6.600 dinara
a ona plata mu nije za stan
pa ni ovih 6.600 mu nece biti dovoljno
1 hleb + 1 mleko + 1 kutija cigara + 3 kafe/ dnevno + internet dodje mu oko 6.600
gde je sve ostalo??? jel menja donji ves?
a covek ziv i zdrav. znaci nesto se ovde u postu prikriva!? samo sta? niko ne zna
e jeb.ga pa i to je korupcija.
E bre čoveče, par stotina dinara može da bude i 1500 na dan, pa računaj... Ima on dosta. za preživljavanje. Ali svako ko živi u BG od poštenog rada, samo to i može - da preživljava.
malo po malo, i stigosmo do logickog aparata najnovije rezimske proizvodnje
par stotina dinara , pazi sad, moze da bude i 1500 dinara
svaka cast na argumentaciji
ajde mi argumentovano objasni koliko je "par stotina dinara", molim...
Tihi, to je nasleđe socijalizma i samoupravljanja, u koje je za vreme Slobe uveden i još jedan momenat, a to je bezobrazluk i nedostatak odgovornosti. To nikako nema veze sa demokratama. Oni su hteli to da čiste, ali eto, ubiše Đinđića i lopovi nastavili dalje da drpaju.
A to za šverc, neću komentarisati. Malo vam je što se*ete o šiptarima, već im i pare u džep upucavate. I treba da hapse.

Prosecna zarada u opstini Novi Beograd za 2008 godinu iznosi 49533 u Neto iznosu
U Leskovcu (moj grad) - 25797,sto opet nije realno primanje,jer u prosek ulaze 840 opstinskih radnika koji imaju plate preko 30000,a radnici u privatnim ili jos ne privatizovanim firmama imaju oko 200 evra (osim Zdravlje Actavis). Pored toga plate radnika na trafikama i u malim prodavnicama,buticima i ostalim lokalima su plate po 8000 - 10000 hiljada.
Da li moze da se zivi sa 10000 ili 200 evra??? Lako je Beogradjanima da zive sa 50000 hiljada,lako je njima da plate struju,vodu,djubre,zemljiste,groblje,telefon,a kako mi da platimo?
Lako je Beogradjanima da zive sa 50000 hiljada,lako je njima da plate struju,vodu,djubre,zemljiste,groblje,telefon,a kako mi da platimo?
ma boli njih briga - SIT GLADNOM NE VERUJE