Zarada na netu putem pisanja poruka

Pozdrav, da li neko poznaje neke sajtove, koji provereno plate za pisanje poruka? Mogu da se jave i putem privatnih poruka, da ne bi bile tema ili poruke obrisane zbog reklame.

Ne znam sajtove na kojima pišeš poruke i dobijaš novac, ali ima drugih poslova koji mogu da se rade online ukoliko dobro govoriš i pišeš engleski, ali baš dobro, bez greške :)

Ja radim online ankete i dobijam vaučere za Maxi, Lilly, Lagunu-Delfi knjižare..i to je obično oko dve hiljade..Ali.. ja čekam da se skupi veća suma novca pa tek onda idem u kupovinu.
Uglavnom uzimam vaučere za Lilly i Lagunu ili Delfi knjižaru.

Ne znam sajtove na kojima pišeš poruke i dobijaš novac, ali ima drugih poslova koji mogu da se rade online ukoliko dobro govoriš i pišeš engleski, ali baš dobro, bez greške :)

Ja radim online ankete i dobijam vaučere za Maxi, Lilly, Lagunu-Delfi knjižare..i to je obično oko dve hiljade..Ali.. ja čekam da se skupi veća suma novca pa tek onda idem u kupovinu.
Uglavnom uzimam vaučere za Lilly i Lagunu ili Delfi knjižaru.
Mozda da kazes ljudima kako da se prijave za te ankete?

Vecina i ne radi u Srbiji za nase nego inostrane kompanije.

Na kraju uvek mozes da frilensujes.
Sve zavisi koiliko si zaista dobar.
U IT-u je problem sto ljudi misle da su programeri jer su prosli par tutroijala i napravili par programa.

Ali je fora napraviti optimizovan program..srediti ga, ocistiti,
dobrih programera je malo i zato imaju jake plate.

Ljudi se zanose platama u IT-u i kako uvek ima posla, ima jer se lako i gubi posao jer su u 80% losi programeri.
Imamo manjak kvalitetnih programera.

Vecina i ne radi u Srbiji za nase nego iniostrane kompanije.

Nak raju uvek mozes da frilensujes.
1697024961362.png

To se kod nas ne radi. Sve firme rade autsorsing.... bar ove vece, imas Nordeus,,,
Ma kakvi. kakve velike firme...znas sta rade?
Otvaraju sopstvene firme, to je ono sta se Vucic hvali kako imamo ekploziju malih i srednjih preduzeca a u sustini programeri otvaraju svoje firme da bi smanjili porez i onda rade isto sta su radili i ranije za vece firme ali sad sa vise para.
Jednom smo se zezali na adi kad smo vozili bicikle i seli na klupicu da odmorimo kako sad ovde sedi 7 gazdi privatnih firmi :rotf:

Ma kakvi. kakve velike firme...znas sta rade?
Otvaraju sopstvene firme, to je ono sta se Vucic hvali kako imamo ekploziju malih i srednjih preduzeca a u sustini programeri otvaraju svoje firme da bi smanjili porez i onda rade isto sta su radili i ranije za vece firme ali sad sa vise para.
Jednom smo se zezali na adi kad smo vozili bicikle i seli na klupicu da odmorimo kako sad ovde sedi 7 gazdi privatnih firmi :rotf:
To je zato sto ako otvoris agenciju, ne moras da platis veliki iznos na poreze i doprinose, kao frilanser...

Back