4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Sa parizerom. Najvažnije si zaboravio.Srpska napredna stranka. Idi tamo i prijavi se kao bot. Ne znam dal se plaća ali imaš besplatne sendviče![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa parizerom. Najvažnije si zaboravio.Srpska napredna stranka. Idi tamo i prijavi se kao bot. Ne znam dal se plaća ali imaš besplatne sendviče![]()
Ja za godinu i 2 mjeseca, preko 30 k@Kćerka Direktora Cirkusa kćerkice ja još malo pa 10k poruka...
Prepuno gluposti... Ali bolje od dosadnih soc. Mreža...
Ja za 15godina... Ali ove godine više od pola...Ja za godinu i 2 mjeseca, preko 30 k![]()
Pozdrav, da li neko poznaje neke sajtove, koji provereno plate za pisanje poruka? Mogu da se jave i putem privatnih poruka, da ne bi bile tema ili poruke obrisane zbog reklame.
koliko vi meni dolara dodjete do sada?Nemoj se zanositi time.
Cak i da nadjes neku firmu koja ce ti posteno platiti u pitanju su hiljade poruka za par dolara.
Ne isplati se.
Taman koliko smo puta odlucili da te ne banujemokoliko vi meni dolara dodjete do sada?

Mozda da kazes ljudima kako da se prijave za te ankete?Ne znam sajtove na kojima pišeš poruke i dobijaš novac, ali ima drugih poslova koji mogu da se rade online ukoliko dobro govoriš i pišeš engleski, ali baš dobro, bez greške![]()
Ja radim online ankete i dobijam vaučere za Maxi, Lilly, Lagunu-Delfi knjižare..i to je obično oko dve hiljade..Ali.. ja čekam da se skupi veća suma novca pa tek onda idem u kupovinu.
Uglavnom uzimam vaučere za Lilly i Lagunu ili Delfi knjižaru.
to radite da ne bih zaradio....Taman koliko smo puta odlucili da te ne banujemo
tako da smo kvit![]()
U kojoj firmi? To je jaka plata senior developera... koliko vidim u IT su seniorske plate poduplali...SCRUM master ima platu 3000 evra
3.000 evra uopste nije jaka plata za senior developera.U kojoj firmi? To je jaka plata senior developera... koliko vidim u IT su seniorske plate poduplali...
e a onda deca ubace crack i dobiju igrice džabe3.000 evra uopste nije jaka plata za senior developera.
mnogi seniori nece ni da rade za tolicko.
njihov radni sat ide od 50 do 100 dolara a nekad i vise.
MIDWAY pukoTi sa tim parama rade ozbiljnije stvari od igroca
Premda i ti sa igricama nemaju losa primanja ali ne znam kako je kod njih.
Ne u Srbiji...3.000 evra uopste nije jaka plata za senior developera.
mnogi seniori nece ni da rade za tolicko.
njihov radni sat ide od 50 do 100 dolara a nekad i vise.
To se kod nas ne radi. Sve firme rade autsorsing.... bar ove vece, imas Nordeus,,,Ti sa tim parama rade ozbiljnije stvari od igrica, pricam o razvojima ozbiljnih softvera i sistema
Premda i ti sa igricama nemaju losa primanja ali ne znam kako je kod njih, ne zelim da lupam.
ebote al si dosadanNe u Srbiji...
Znas kako, tu onda nemas radni staz, to su oni ugovori gde otvoris agenciju, pa su ti oni kao klijenti.Vecina i ne radi u Srbiji za nase nego iniostrane kompanije.
Vecina i ne radi u Srbiji za nase nego iniostrane kompanije.
Nak raju uvek mozes da frilensujes.
Ma da, ko da nisam radio u IT u Srbiji, pa ne znam mnogo bolje od tebe...ebote al si dosadan
DA u Srbiji
ne smem da napišem koliko drzgar nlati mesečno
bate, nemoj mene za te stvariMa da, ko da nisam radio u IT u Srbiji, pa ne znam mnogo bolje od tebe...
Ma kakvi. kakve velike firme...znas sta rade?To se kod nas ne radi. Sve firme rade autsorsing.... bar ove vece, imas Nordeus,,,

ok, kako hoces, necu te ubedjivatiZnas kako, tu onda nemas radni staz, to su oni ugovori gde otvoris agenciju, pa su ti oni kao klijenti.
Zaboravio sam kako oni zvu tu vrstu ugovora... No plate su prosecno 5000evra bruto,
od cega ide trecina na porez i doprinos...
To je zato sto ako otvoris agenciju, ne moras da platis veliki iznos na poreze i doprinose, kao frilanser...Ma kakvi. kakve velike firme...znas sta rade?
Otvaraju sopstvene firme, to je ono sta se Vucic hvali kako imamo ekploziju malih i srednjih preduzeca a u sustini programeri otvaraju svoje firme da bi smanjili porez i onda rade isto sta su radili i ranije za vece firme ali sad sa vise para.
Jednom smo se zezali na adi kad smo vozili bicikle i seli na klupicu da odmorimo kako sad ovde sedi 7 gazdi privatnih firmi![]()