xitm3n
Aktivan član
- Poruka
- 1.284
Ja bih "W" uradio kao obican font iz jednog dela, a skinuo bih linije ispod "d" i "ell"sta mislis da se treba mijenjati...da li je boja problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih "W" uradio kao obican font iz jednog dela, a skinuo bih linije ispod "d" i "ell"sta mislis da se treba mijenjati...da li je boja problem?
Popravljeno,ali opet ima gresaka.
https://99designs.com/designs/24928772~38333d090e8f0ee53ec3586223979b2afb4c026f-original
Ja bih "W" uradio kao obican font iz jednog dela, a skinuo bih linije ispod "d" i "ell"
mislio sam samo "W" bez ovih crta, previse ga zakomplikova...a prozore smanjis i ubacis u W, moje misljenje, ne moras da slusas

Ono sto me najvise zanima kao pocetnika jel trebam da uplatim sta na pocetku prije postavljanja prvog rada? ili je prijava i rad na 99design besplatno? to ne razumjem pa molim vas za odgovor?

kako cu preuzeti novac.....??? (nikada nisam vrsio tako slanje ili primanje novca sa neta, pa nemam uopce pojma kako) .. ako moze da mi sve detaljno objasnite, bio bih vam zahvalan.!!