Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

Ja bih "W" uradio kao obican font iz jednog dela, a skinuo bih linije ispod "d" i "ell"

evo uradio sam male ispravke...da li je bolje sada?
7hf.png

w7uc.png

2o9c.png

Mozes li mi molim te malo pojasnit nacin na koji ovo sve funkcionise napr. stranica http://99designs.com/
jel ovdje treba sta da se uplati prije nego sto pocnes dizajnirati i kako stavljas dizajnirane radove na ou stranicu ....? jel to funkcionise kao obicni profil na nekoj mrezi i tu stavljas postove na odgovarajuce teme ? zanima jer i ja bih volio malo vise da se bavim ovim poslom ali nikada prije nisam na ovaj nacin.. pa bih te zamolio da malo objasnis.. mislim da bi bilo korisno i zbog buducih ljudi... hvala ti ;)

Zanima me samo jos gdje da pronadjem teme koje trenutno stoje na raspolaganju na stranici 99Design...... jel to ovo na gumbu Browse...... ako je to to onda takodjer ne znam kako da postavim svoj rad i kako da ga prijavim za ovaj nekli konkurs?? izvini na neznaju - pocetnik sam :hvala:

Hvala xitm3n, dali su mi na jednom 5$, ali ovaj je drugaciji jer je na cekanju sad, pa sam mislio da ide nekako drugacije :D

Mickey ides na Browse i imas da biras kategorije, ako ne vidis tako, onada idi na ikonicu u gornjem desnom i tu izaberi new browse. Ispod naslova contesta ti pise submit design, format JPG ili PNG :)

Hvala puno... pomoglo mi je... vec sam pomalo poceo da konkurisem neke radove pa vidjet cemo kako ce napredovat! :D
Jos me samo zanima kad stavim post na neki konkurs on ide u JPG ili PNG ... a na compu cuvam drugr formate u slucaju da pobijedim onda to saljem??? jel tako funkcionise :zblesav::think:

hvala vam puno na pomoci..vec sam se ustelio na ovom....jos samo me zanima, ako mozete da mi odgovorite, da jednog dana kad pobijedim :per: kako cu preuzeti novac.....??? (nikada nisam vrsio tako slanje ili primanje novca sa neta, pa nemam uopce pojma kako) .. ako moze da mi sve detaljno objasnite, bio bih vam zahvalan.!! :worth:
BTW: Zivim u Bosni, pa imali to kakvog uticaja na to koji cu nacin koristit? ... :) ;)

Back