Zar i ovdje neko živi

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To znaci da, ako ti se svidja takvo zensko, moras da plivas u svim vodama....vreme je da iz svesti izlaze prave zene, a ne foldomacice koje lickaju laminat...jer nemaju za bolnicki bele plocice i redovni parocistac...
Ova tvoja pedanterija je malo zenstvena, zar ne?:)
Svidja mi se žensko čisto,uredno i da je dobre duše.. za ostalo n.p.. nego, kakve "prave žene" i kakve veze ima njihovo ili nečije materijalno stanje??
Po tome gledaš i dijeliš ljude..?
Prije svega volim da je čisto, ne prljavo, uflekano, smrdljivo.. tako da ta "pedanterija" nema smisla.. niti potpada pod Ž.. može ladno da bude i M. ako ćemo biti realni.

Ja lično volim čistoću i red.. ali znam da postoje i takvi ljudi, koji vole taj "kreativni nered".. neke čak imam i među svojim dobrim prijateljima.
To je za njih svojevrsna vrsta reda.. i isto ne vole da im pomeraš stvari sa onog mesta na kome su ih oni ostavili..

Ali način slaganja i odlaganja stvari je jedna stvar.. i taj kreativni nered mi je potpuno ok, ako ga neko voli.. čak mi je i zanimljiv.. :D
dok higijena i živeti u čistom ili prljavom je nešto sasvim drugo.. i ima tendenciju da se širi.. i nehigijena mi baš nikada nije ok.. :(

Kreativni nered.. dok mati nije provirila u sobu :mrgreen:
nered.jpeg

Back