Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.166
Normalno, kada ona nije zaduzena za sudje, vec za podove i krevet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, kada ona nije zaduzena za sudje, vec za podove i krevet...
Slažem se.. samo kako si došao do zaključka da ona zna gdje je šta? Bio kod nje, ili..?Za ostale mozemo da raspravljamo o motivima, ali i nasim motivima, za ovo si ocigledno omasio....ovde se vidi kreativni nered u kome ona sve zna gde je sta....
Napravila je fiokice u koje gura razlicite stvari na dohvat ruke...sablon pedanterije....Slažem se.. samo kako si došao do zaključka da ona zna gdje je šta? Bio kod nje, ili..?
Ona da zna nešto napraviti, prvo se ne bi slikala u tom haosu.. njoj "na dohvat ruke" nije ništa jer te ladice-fiokice su prosto zaglavljene.. ali ok.Napravila je fiokice u koje gura razlicite stvari na dohvat ruke...sablon pedanterije....
pa? meni zaista ne deluje neuredno, samo je u skladu s njenom crvenom frizurom....Ona da zna nešto napraviti, prvo se ne bi slikala u tom haosu.. njoj "na dohvat ruke" nije ništa jer te ladicefiokice su prosto zaglavljene.. ali ok.
Dobro, to znači da.. bježim od tih.. crvenokosihpa? meni zaista ne deluje neuredno, samo je u skladu s njenom crvenom frizurom....
da jpj das mermerne plocice i veliki prostor ne bi se preselila iz svoje devojacke sobice....

To znaci da, ako ti se svidja takvo zensko, moras da plivas u svim vodama....vreme je da iz svesti izlaze prave zene, a ne foldomacice koje lickaju laminat...jer nemaju za bolnicki bele plocice i redovni parocistac...Dobro, to znači da.. bježim od tih.. crvenokosih![]()

Svidja mi se žensko čisto,uredno i da je dobre duše.. za ostalo n.p.. nego, kakve "prave žene" i kakve veze ima njihovo ili nečije materijalno stanje??To znaci da, ako ti se svidja takvo zensko, moras da plivas u svim vodama....vreme je da iz svesti izlaze prave zene, a ne foldomacice koje lickaju laminat...jer nemaju za bolnicki bele plocice i redovni parocistac...
Ova tvoja pedanterija je malo zenstvena, zar ne?![]()

Ja ne mogu da gledam ovu temu.. unosi mi stres u mene.. imam jaku potrebu da idem na sva ta mesta i to pospremim..![]()
Ova soba je savrsenstvo ...sve se da pospremiti uz malo truda.
Pogledajte prilog 1252038
Ma zezam se ...podseti me na njega , znam da je on pusac a i racunarski manijakA.. kako znaš da je njegova![]()

Ali baš super izgleda kada se sredi!Na ovoj donjoj fotografiji fali pas..sve se da pospremiti uz malo truda.
Pogledajte prilog 1252038

Važno im da su krevet ostavili..
Voli žabe toe normalnou VrancuskojPogledajte prilog 801628
Ovde nema krša,ali ipak se pitam ko ovde živi..i da li je ova osoba normalna?
Ovomi nedelue toliko neuredno koliko sve istrošeno inema dovoljno mesta