Zaplenjivanje imovine kriminalaca na vlasti

Lovac Misterija

Obećava
Poruka
75
Kakistokratija vladajuće garniture u Srbiji je pustila pipke svuda. Znam da su Tehnomanija, Tehnomedija i Win Win vlasništvo jednog istog čoveka.
Pogađate najvoljenijeg Bracike. Čitao sam negde na internetu da je Bracika isto pokušavao ucenama da kupi jednu jaku domaću IT firmu, zaboravio sam koju.
Sad me zanima da li neko ima spisak svih firmi koje su dotični ucenili, reketirali, reketirali do kupovine itd pa da nakon oslobođenja nova vlast zapleni tu kriminalnu imovinu i stavi na doboš ili vrati pravim vlasnicima.

Koliko je ovo realan scenario? Da li nam je potreban neki srpski Nirnberg za ovu srpsku vlast?
Bilo bi zanimljivo da se to desi. I mislim da nije nerealno.

Lovac misterija što je valda nespretan naziv za ljubitelja misterija a ni jedna poruka o misterijama.Opsesija Vučićem,političarima i njihovom imovinom.Dakle preovlađujući tip srpskog forumaša.Frustriran,očajan,željan osvete,bez partnerke i bez izgleda da je nađe.Ništa pametno od takvih ne može da se pročita.

ЈааО Љубиша Трговчевић ЛИЧНО! :worth::respekt::worth:

Kakistokratija vladajuće garniture u Srbiji je pustila pipke svuda. Znam da su Tehnomanija, Tehnomedija i Win Win vlasništvo jednog istog čoveka.
Pogađate najvoljenijeg Bracike. Čitao sam negde na internetu da je Bracika isto pokušavao ucenama da kupi jednu jaku domaću IT firmu, zaboravio sam koju.
Sad me zanima da li neko ima spisak svih firmi koje su dotični ucenili, reketirali, reketirali do kupovine itd pa da nakon oslobođenja nova vlast zapleni tu kriminalnu imovinu i stavi na doboš ili vrati pravim vlasnicima.

Koliko je ovo realan scenario? Da li nam je potreban neki srpski Nirnberg za ovu srpsku vlast?
Nisam znao za Tehnomedjiu, da znam da ne kupujem tamo vise, ***** li mu mater kriminalnu ja da mu ostavljam pare.

Čitao sam negde na internetu

Hahahahaha, nivo intelegencije žena sa prela iz gorevnice na kotleniku....na prelu se isto svašta čuje, a i vidi, pa je normalno da je informisanje na nivou rijalitija....iliti seljačka posla...

Lovac misterija što je valda nespretan naziv za ljubitelja misterija a ni jedna poruka o misterijama.Opsesija Vučićem,političarima i njihovom imovinom.Dakle preovlađujući tip srpskog forumaša.Frustriran,očajan,željan osvete,bez partnerke i bez izgleda da je nađe.Ništa pametno od takvih ne može da se pročita.
ali njega 4 diskuta podrza, a tebe 0: robijacete~msm, mnogo ste krali, brate,. preteraste ga
sve i da dođe do toga da neka nova vlast po vašoj meri otme imovinu od Vučića i ostalih političara i tajkuna i da ih strpa u zatvor,ništa bitno se u vašim životima ne bi promenilo.Vi bi ste i dalje ostali jednako neuspešni.Samo bi vam se objekti mržnje promenili.
ljudi provaljulju da vi iz sns samo nama glumite proroke, bio si eplidije, sada si ljubisa

bolje mislite ko ce da vas posecuje u zatvoru, a ne nama da prorokujete

moguce je, ali vas cemo da hapsimo,a njih necemo, oni su ionako golje, sta ima od njih da se otme?
Nećete hapsiti jer nikad nećete postati vlast. Takvima kao ti jednom je uspelo da postanu vlast - konkretno 1944 ali ništa slično neće se ponoviti.Ako jednog dana nekakva opozicija i pobedi na izborima i postane vlast,ista će imati svoje prioritete (lično bogaćenje i sl) a u te prioritete neće spadati osveta prethodnim vlastodršcima.

procitao sam i obrisanu poruku, evo replike na nju:
a jel, primetio si? i kako objasnjavas? zamenom teza.
nije znaci av patoloski lazov, i ne zagadjuje i fizicki, i mentalno i duhovno nas prostor, izopaujuci cak svaki vrednosni sistem?
kad god kaze: "i ja sam caci", postaje za stepen ogadjeniji narodu, pa ti vidi zasto studenti dobijaju, a sns-u se srozava rejting; sarovic vas je dobro usnimio vise puta, a vi samo nastavite da zamenjujete teze, pljujete po inteligenciji, i forsirate vase "koji bi da uce", ali ne mogu, low iq.
.Ako jednog dana nekakva opozicija i pobedi na izborima i postane vlast,ista će imati svoje prioritete (lično bogaćenje i sl)
to je vas "vrednosni sistem" - lopovluk, drpisanje, maznjavanje, a zar nemate ogledalo, zar ne vidis da same sebe opisujete? dojadili ste vise sa "djilase lopove", vi ste lopovi, secikese, sibicari, narod prevarite i za pisljivih 3000 dinira kada kupujete glasove
a u te prioritete neće spadati osveta prethodnim vlastodršcima.
nema osvete, samo se primeni zakon o poreklu imovine, imao si platu, sad odjednom imas neke tajne prijatelje u inostranstvu koje te napunise sa parama sa offshore racuna, jedino ako si glup kao sinisa mali, pa mislis da takve lagarije prolaze

Poslednja izmena:
procitao sam i obrisanu poruku, evo replike na nju:
a jel, primetio si? i kako objasnjavas? zamenom teza.
nije znaci av patoloski lazov, i ne zagadjuje i fizicki, i mentalno i duhovno nas prostor, izopaujuci cak svaki vrednosni sistem?
kad god kaze: "i ja sam caci", postaje za stepen ogadjeniji narodu, pa ti vidi zasto studenti dobijaju, a sns-u se srozava rejting; sarovic vas je dobro usnimio vise puta, a vi samo nastavite da zamenjujete teze, pljujete po inteligenciji, i forsirate vase "koji bi da uce", ali ne mogu, low iq.

to je vas "vrednosni sistem" - lopovluk, drpisanje, maznjavanje
to je srpski "vrednosni" sistem a ne ove ili one političke partije.

to je srpski "vrednosni" sistem a ne ove ili one političke partije.
to je sns projekcija, i da moze i gore, sto laznoprorokujete, ljudi primecuju

za bolje ne znate, jer ste grabezljivi, kao zivotinje, i olicivate najprimitivnije nagone, ima nas ljudi koji primecujemo, ali i vi ne krijete sta je za vas politika, pozicija-opozicija
.Ako jednog dana nekakva opozicija i pobedi na izborima i postane vlast,ista će imati svoje prioritete (lično bogaćenje i sl)

to je sns projekcija
Kad ne bude sns biće neki drugi partibrejkersi
to je sns projekcija, i da moze i gore, sto laznoprorokujete, ljudi primecuju

za bolje ne znate, jer ste grabezljivi, kao zivotinje, i olicivate najprimitivnije nagone, ima nas ljudi koji primecujemo, ali i vi ne krijete sta je za vas politika, pozicija-opozicija
Ne znam kako je u ostatku Sveta ali u Srbiji je motiv bavljenja politikom odnosno pristupanje i rad u političkoj partiji i za političku partiju u ogromnoj većini motivisano ličnom koristi.

Back