SNS odbrojava poslednje dane na vlasti...

Kada očekujete pad SNS režima?

• Ukupno glasova
    16
  • Ova anketa će se završiti: .

stugots

Čovek
Poruka
37.282
... kako bi rekao napaćeni digitalni zatvorenik JBP.

Ali ovoga puta čini se da je stvarno tako. Grudva je krenula da se strmoglavljuje sa planine i postaje sve veća. Ne vidim način povratka na staro.

U svetlu ovih eskalacija protesta i policijske brutalnosti, pitanje je momenta kada će srpsko pitanje da se internacionalizuje. Vučić je tolerisan zbog tobože mira i stabilnosti, a sada ne može da obezbedi mir i stabilnost ni u Valjevu.

Narod ga neće.

Tako da, čini se da je sada to samo pitanje vremena. Pa šta mislite, kada će realno doći do smene vlasti?

Autorska temilica

Ne znam.

Mislim da ovim putem, pokušajima da probijemo kordone, monolozima sa žandarmima pa bežanjem kad krenu u juriš nećemo ništa da uradimo.

Danas je Hulja ponovio da će izbori biti pre zakonskog roka ali meni zdrav razum govori da neće biti pre EXPOa, a to znači tek posle njega, dakle posle 15.8.2027. Do tada svašta može da se desi.

Glavni problem i glavna izdaja su u državnim institucijama i državnim preduzećima.

2035. rutinski a nakon toga ko zna kakva ce biti politicka scena i situacija u svetu. Mislim da ce Briks dodatno da ojaca i nece se vise dovoditi u pitanje geopoliticko pozicioniranje Srbije, tj. sve tada aktuelne stranke ce biti antizapadne. Moguce je cak da ce ponovo nastupiti era SPS-a.
Брикс је фактор у материну.

Back