ZAPALJENA AMERICKA AMBASADA!

SAD su saopštile da će tražiti od Saveta bezbednosti da osudi napad na američku ambasadu.

U međuvremenu su vatrogasci uspeli da ugase požar u zgradi ambasade SAD.

U Urgentni centar do 21 čas dovezeno je 78 osoba, od kojih 19 policajaca.

Predsednik Srbije Boris Tadić apelovao je večeras na sve koji učestvuju u neredima u Beogradu da se povuku sa ulica i da prestanu napadi na strane ambasade.

"Apelujem na građane u našoj zemlji da ovog trenutka samo mirno protestuju, a sve one što učestvuju u neredima hoću da zamolim da se povuku sa ulica i da prestanu napadi na strane ambasade", rekao je Tadić novinarima u Bukureštu pred povratak u Beograd iz zvanične posete Rumuniji.

To samo šteti, dodao je Tadić, odbrani našeg integriteta i suvereniteta i odbrani našeg Kosova. "To samo udaljava Kosovo i Metohiju od Srbije", rekao je on.

Prema njegovim rečima, svi imaju pravo da protestuju mirno i da izraze dostojanstveno neslaganje sa "oduzimanjem dela naše teritorije, ali svako nasilje poništava efekte mirnog protesta".

"Sve državne institucije moraju da rade svoj posao i verujem da će tako i biti", rekao je Tadić.

Yebi se narode kad si onako brzo zaboravio Džoa Bageristu!!! Sad bi ti bager glave valjao!!!
O kom ti bageristi pricas, majke ti?!? Da Zoki Djindjic nije uradio sporazum sa Legijom, ne bi pomoglo milion bagerista ! ! ! Ovo govorim vrlo neutralno, kao covek koji je bio na svim demonstracijama protiv Slobe. Legija je mogao 5-og oktobra sve da nas razvali, samo da je hteo !
A pitajmo Sjedinjene Americke Drzave ko je organizovao Zoranovo ubistvo ! Konacno je danas Kusturica kao javna licnost i to dao Srbima do znanja !

Sektasi Na B92 se ne daju do kraja!, Al nista nece spreciti, providni su i antisrbi!

Изгледа боље плаћају од амбасадора

v87699p0.jpg

O kom ti bageristi pricas, majke ti?!? Da Zoki Djindjic nije uradio sporazum sa Legijom, ne bi pomoglo milion bagerista ! ! ! Ovo govorim vrlo neutralno, kao covek koji je bio na svim demonstracijama protiv Slobe. Legija je mogao 5-og oktobra sve da nas razvali, samo da je hteo !
A pitajmo Sjedinjene Americke Drzave ko je organizovao Zoranovo ubistvo ! Konacno je danas Kusturica kao javna licnost i to dao Srbima do znanja !

Ali kasno...

Nemoj da mi pretis, molim te, tresu mi se gace. Sta nas to poistovecuje sa siptarima??? Koliko godina im Srbija skida gace??? E pa nece vise!!! Btw, znas li ti uopste koliko svaki srpski aktuelni politicar zaradi dnevno? Takve stete su mizerija. I da li si svestan koliko je Hitlerov pakt sa Srbijom bio povoljniji od onog koji je potpisao Draskovic kao ministar inostranih poslova?!?! To je ultra-vele-izdaja u odnosu na 1941. Da li si svestan da Rusi i danas imaju u upotrebi tenkove T-55, a mi smo izbacili iz upotrebe T-72 ! ! ! Po cijem nalogu, po cijoj veleizdaji. Ko to sme da dozvoli da se takve stvari unistavaju ili prodaju na tenderu?!?!

ne pretim ti.to sam napisao da malorazmislis pre nego sto kazes. ma gora smo STOKA od siptara. sad smo nasli da se kurcimo ? ma nemoj.slazem se da su stete mizerne , ali zasto rusiti ??????????????? da li si ti pijan ?kakve veze ima hitler ,draskovic i ostali ? alo bre mi rusimo nase.zasto ? zasto ? zato sto smo besni ? to ti je kao kera kad vezes i on od besa grize lanac. koliko imas godina ? nebitna je marka tenka vazno je da gaze STOKU.

SAD su saopštile da će tražiti od Saveta bezbednosti da osudi napad na američku ambasadu.

U međuvremenu su vatrogasci uspeli da ugase požar u zgradi ambasade SAD.

U Urgentni centar do 21 čas dovezeno je 78 osoba, od kojih 19 policajaca.

Ajde jos malo copy-paste, mi smo debili pa ne gledamo i ne citamo vesti...
daj bre neki komentar, zapazanje, vrisni...

Kako misliš da će Putin da ti pomogne?

Što misliš zašto je EU primila Rumunjsku i Bugarsku tako hitno u EU iako ne ispunjavaju neke uvijete za članstvo!
Što misliš zašto ove godine i to pod hitno se u NATO primaju Hrvatska,Albanija i Makedonija!
Vrlo jednostavno ,tako da Rusi ne mogu da interveniraju!
Greška Srbije je što je pustila Crnu Goru bez ikakvog jačeg lobiranja da se izdvoji sada nema izlaz na more to bi bio jedini način da rusi interveniraju!!!
Ameri ovo planiraju desetljećima a vi raspravljate tek sada?
EU nema svoju samostalnost bez ustava!
Nisu ga donjeli jer Ameri su spriječili!
Sada je EU samo piun u šahu!A s piunima su pritisnuli Svjetske velemajstore u šahu Ruse!
Ne sekiraj se ti za nas, naplaticemo mi jednog dana Jasenovac, kao i Sabac i Loznicu 1914 !

I ko ce sad da podrzi jednu varvarsku zemlju? Kad su siptari ispali civilizovaniji od nas... Boli Busa uvo za ugljenisanog amerikanca, ako je uopste i amerikanac, mozda je mucni portir, koji radi za platu kod njih, sad on trlja ruke i govori: jesam li vam rekao da su varvari?

I ko ce sad da podrzi jednu varvarsku zemlju? Kad su siptari ispali civilizovaniji od nas... Boli Busa uvo za ugljenisanog amerikanca, ako je uopste i amerikanac, mozda je mucni portir, koji radi za platu kod njih, sad on trlja ruke i govori: jesam li vam rekao da su varvari?

Kakav bre Amerikanac? Pa ambasada je bila prazna još pre 17.og. Lakše bi mi bilo da je neko nekog zapalio s namerom nego da je nesrećni slučaj, majke mi!

ne pretim ti.to sam napisao da malorazmislis pre nego sto kazes. ma gora smo STOKA od siptara. sad smo nasli da se kurcimo ? ma nemoj.slazem se da su stete mizerne , ali zasto rusiti ??????????????? da li si ti pijan ?kakve veze ima hitler ,draskovic i ostali ? alo bre mi rusimo nase.zasto ? zasto ? zato sto smo besni ? to ti je kao kera kad vezes i on od besa grize lanac. koliko imas godina ? nebitna je marka tenka vazno je da gaze STOKU.
Imam 45 godina, ako te bas zanima. Isto tako je vrlo bitno koje tenkove imamo. Lako se ljudi obuce da upravljaju istim, ali kad vec pricas o ekonomiji, znas li koliko kosta samo jedan tenk, i to T-72 ?! I znas li ratno pravilo svih zemalja da ljudi mogu da izginu, ali da im topovi, tenkovi, brodovi i avioni ne smeju pasti u ruke neprijatelja ?!? Razmisli malo Srbine!

Back