Запад је фашистички и ксенофобичарски настројен према србима

Slazem se, ali odgovornost za to lezi na delu naroda koji je dao glasove radikalima i DSS.

Да, требали смо сви да гласамо за ЈЕДНУ партију. :lol:

Још боље, на следећим изборима треба да буде само једна странка на изборном листићу, тако да се овај јадни затуцани народ не збуњује кога треба да заокружи... :lol:

По државним информацијама, које никако не излазе у нашим новинама(чудно) :confused: ...дешава се генетски поремећај код Срба.. то није последица само осиромашеног уранијума... да би се на ћелисјком нивоу дешавале промене...мора бити нешта мноооого јаче..
Е сада шта???
Немам појма!

Vatikanski ciklotronski antisrpski generator...:roll:

ма да они нас много воле,зато су нас гађали нуклеарним оружјем ДА НАМ ПОБОЉШАЈУ ГЕНЕ!!!боже како наивних људи има,страшно.....

Ko je napisao da nas vole? Jednostavno ih zabole za nas, danas mi sutra Kirgistan, prekosutra Iran...A to da smo im mi trn u oku, nismo, spustite se na zemlju. Čime mi njih ugrožavamo, ekonomijom, vojno, politički...? To što nas su nas gađali koekakvim sranj.ima je samo balast koji su iskoristili da ne bi potrošili pare na uništavanje istog, kao i da bi malo ekperimentisali u sred Evrope jer im se MOŽE.KO nas hebe kad nismo našli leđa da nas štite i što nismo skinuli degenerika sa vlasti još '91. Da ne pominjem što su i dobili keš za to jer je NATO najveća plaćenička organizacija na svetu, a to što ti tripuješ da je ceo svet protiv nas to me podseća na RTS iz '93.

По државним информацијама, које никако не излазе у нашим новинама(чудно) :confused: ...дешава се генетски поремећај код Срба.. то није последица само осиромашеног уранијума... да би се на ћелисјком нивоу дешавале промене...мора бити нешта мноооого јаче..
Е сада шта???
Немам појма!

Pored osiromasenog uranijuma ko zna sta su nam sve bacali...

Ko je napisao da nas vole? Jednostavno ih zabole za nas, danas mi sutra Kirgistan, prekosutra Iran...A to da smo im mi trn u oku, nismo, spustite se na zemlju. Čime mi njih ugrožavamo, ekonomijom, vojno, politički...? To što nas su nas gađali koekakvim sranj.ima je samo balast koji su iskoristili da ne bi potrošili pare na uništavanje istog, kao i da bi malo ekperimentisali u sred Evrope jer im se MOŽE.KO nas hebe kad nismo našli leđa da nas štite i što nismo skinuli degenerika sa vlasti još '91. Da ne pominjem što su i dobili keš za to jer je NATO najveća plaćenička organizacija na svetu, a to što ti tripuješ da je ceo svet protiv nas to me podseća na RTS iz '93.

Ima istine u tome sto kazes ali onda ne treba kriviti Milosevica za bombardovanje i Kosovo.
Stvar je bila u tome-nadji povod i izgovor za bombardovanje.

Mislim da je upravo obrnuto.Klinci koji nikad iz zemlje nisu izasli, nista videli, nikad knjigu procitali, padaju na pseudopatrijotske price junacina sajber prostora.
Uostalom, narod je jasno rekao sta hoce na proslim izborima, tako da ne znam o cemu vi jos laprdate.

Rekao....a da li je dobio?

Ima istine u tome sto kazes ali onda ne treba kriviti Milosevica za bombardovanje i Kosovo.
Stvar je bila u tome-nadji povod i izgovor za bombardovanje.

Ne krivim samo njega, to ti splet naših okolnosti, njihovih trenutnih interesa i nesnalažljivosti da imamo podršku da do toga ne bi došlo.

Mi Srbi smo nebeski narod, glupo je trositi reci na ovakve teme...Prosecana Srbenda ode u EU, i sta tamo radi krade, svercuje cigare sa balkana, koristi svaki moguci nacin da sebi strpa u dzep... i sta onda oni da misle o nama... @Fibo je lepo rekao sad je sve ekonomija, kakva mrznja.. kakav strah... to je glupost za narodne mase, sve se svodi na lovu..Nato paktu Srbija prestavlja pretnju???Pa oni ne bi znali na karti sveta da nadju Srbiju, totalna glupost, pa ronald regan kosta ko 3 srbije i oni ce nas da se plase ???. E sad sto se tice objektivnog sagledavanja nas, nebih mogao da kazem da su sve slagali ima tu i istine.. sta mi mozemo da uradimo to niko nemoze...a pogotovu za pare.. Inace kruzile su razne informacije da je dosta toga u bombardovanju bilo detonirano sa zemlje..

Pored osiromasenog uranijuma ko zna sta su nam sve bacali...

Знам само да говнарски НАТО дан данас има летове изнад Србске, и то веким аеропланима....који више личе на транспортне...и да све више људи има проблема, са срцем, притиском и раком...лоше се подносе трудноће и велики број комликција!
Храна је све подложнија пропадању..нешта жестоко није дуре!

Ja ne mogu da verujem da josh uvek postoje klovnovi koji misle da ce Srbija uci u EU i da ce se tim ulaskom sve promeniti. Josh je interesantnije to shto su takvi pojedinci u stanju da ochi iskopaju svima koji se protive ovoj ideologiji i u stanju su da "pishaju u bunar iz kog piju vodu", zarad chega? Pa zar nije dokazano x puta da nas EU NECE? Koga ti manijaci loze?

нека они нама исплате што су нам озрачили људе уранијумом,и што су употребили касетне бомбе,што су бомбардовали рафинерије и хемијска постројења и изазвали еколошку катастрофу!!!а заболе ме за њихову демоНкратију знам како то функционише.нисмо МИ криви што су нас гађали радиоактивним оружјем човече немој да замењујеш тезе имај мало части!!!

Back