Заостала српска младеж

...

• БРАТЬЯ НА ВЕК

• Подржавам америчке банту црнце и заставу коју носе на дресу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:rotf: Sve si razumeo.

Ne, Pajo, slušaj 'vamo, sa'ću da ti prevedem: ja sam rekla da ti klinci nisu krivi zato što je predsednik njihove zemlje (Amerika) koji je vladao dok su oni bili još sasvim mali, vodio lošu politiku prema jednoj maloj zemlji (Srbija), koja je mnogo godina posle vođenja te loše politike postala domaćin univerzijade na koju su oni došli da se takmiče.

Kad se sav taj užas dešavao, oni još nisu znali ni da sabiraju a ne da vode politiku, tako da oni nisu krivi za bombardovanje Srbije. Kažem to samo onako ljudski misleći na to kako bi mom detetu bilo da ode negde u neku nedođiju sa sportskim klubom i da je ispljuju zato što je Srpkinja. A to što ima 16 godina i što nema blage veze šta se tada dešavalo, niti je zanima politika, jeste u celoj priči najgore.

Jel' sad razumeš.

Ah, šta ćeš...:D

па види и они хтедоше да убију слобу
па бомбардоваше све нас
јел тако?

Pa nevladin sektor samo sto ne prolaje za zapad a o demokratiji, ciji novinari uzimaju intrevju od cecenskih terorista koji su pobili decu u ruskoj skoli kao o borcima za slobodu ,dok kad su u ptanju isti kod njih se zovu teroristi nevredi ni komentarisati .
A tebe mi dodje malo zao nemoj da verujes holivudskim filmovima ako ti tvoji nisu objasnili ja cu to nije istina to su filmovi mozda se nekad zapitas sto su ih zvali divlji zapad. Pogledaj nekad neku emisiju Majkl Mura o surovoj realnosti.

Aman čoveče, pročitaj PRVU rečenicu pooolako...;):D

Čovek ironiše...zeza...karikira, razumeš?;)

Kaže ..." proruski mediji kod nas ...pa onda nevladine organizacije ..." itd...itd...razumeš...naravno da je obratno:D

Ajd jedan od ljubitelja SAD ili USA da mi objasni koliko su drzava bombardovali Rusi a koliko Ameri ili jednostavnije koliko su zemlaja napali ameri a koliko rusi u zadnjih 50god.
Ajd pa mi posle pricajte o demokratiji koja je pre sam o100 godina jos bila u robovlasnickom sistemu .

kakve to veze ima sa zvizdanjem nekolicini fckn nigera, koji su dosli iz neke ALA fckn BAME, u balkansku vukoyebinu, sa najboljim namerama da se takmice sa vrsnjacima i igraju basket???:dash::dash::dash:

stalno mantrate iste gluposti.......pa i rusi su ubijali po avganistanu, drzali cizmu na vratu cele istocne evrope 50 godina i pobili desetine hiljada ljudi..........mesali se u svaki rat , u kojem su bili amerikanci...........

ali.....opet pitam..........kakve veze ima yebeni niger iz brooklina sa tim sranjima???:dash:

:rotf: Sve si razumeo.

Ne, Pajo, slušaj 'vamo, sa'ću da ti prevedem: ja sam rekla da ti klinci nisu krivi zato što je predsednik njihove zemlje (Amerika) koji je vladao dok su oni bili još sasvim mali, vodio lošu politiku prema jednoj maloj zemlji (Srbija), koja je mnogo godina posle vođenja te loše politike postala domaćin univerzijade na koju su oni došli da se takmiče.

Kad se sav taj užas dešavao, oni još nisu znali ni da sabiraju a ne da vode politiku, tako da oni nisu krivi za bombardovanje Srbije. Kažem to samo onako ljudski misleći na to kako bi mom detetu bilo da ode negde u neku nedođiju sa sportskim klubom i da je ispljuju zato što je Srpkinja. A to što ima 16 godina i što nema blage veze šta se tada dešavalo, niti je zanima politika, jeste u celoj priči najgore.

Jel' sad razumeš.

ma ne brini...sve je meni jasno i bez tvoga posta ..!!!

:rotf: Kad se sav taj užas dešavao, oni još nisu znali ni da sabiraju a ne da vode politiku, tako da oni nisu krivi za bombardovanje Srbije. Kažem to samo onako ljudski misleći na to kako bi mom detetu bilo da ode negde u neku nedođiju sa sportskim klubom i da je ispljuju zato što je Srpkinja. A to što ima 16 godina i što nema blage veze šta se tada dešavalo, niti je zanima politika, jeste u celoj priči najgore.

.

Već neki rekoše da se ( i trebalo je ) zviždalo njihovoj zastavi...himni...zemlji u ime koje su došli da igraju i čiji su državljani.

Sasvim je nebitno koliko su oni tada kada su nas bombardovali njihovi očevi, braća , komšije, poznanici...kućni prijatelji itd , imali godina i da li su piškili u pesku ili nisu bili ni u najavi.:neutral:
Dobili su poruku koju će preneti tamo gde treba...i treba da je prenesu i nismo samo mi Srbi necivilizovani i prostaci zbog ovakvog postupka...u koliko zemalja doživljavaju isto što i ovde...s pravom, jer kada se i našim mladim ljudima negde zviždi, to nije atak na njih lično, već poruka nama svima...zemlji i politikantima koji nam vode ovu zemlju.

Uostalom , proveli su ih po Beogradu i videli su " spomenike" koji su ostali iza njihovih " milosrdnih andjela"...bolje nisu mogli ni da očekuju...ni sama im ne bih poslala bolju poruku....a ne verujem ni da su se uzbudili preterano...navikli su oni i na gore , sve dok biraju te svoje skotove koji im vode politiku:D

kakve to veze ima sa zvizdanjem nekolicini fckn nigera, koji su dosli iz neke ALA fckn BAME, u balkansku vukoyebinu, sa najboljim namerama da se takmice sa vrsnjacima i igraju basket???:dash::dash::dash:

stalno mantrate iste gluposti.......pa i rusi su ubijali po avganistanu, drzali cizmu na vratu cele istocne evrope 50 godina i pobili desetine hiljada ljudi..........mesali se u svaki rat , u kojem su bili amerikanci...........

ali.....opet pitam..........kakve veze ima yebeni niger iz brooklina sa tim sranjima???:dash:

E pa sad za tebe i amere vukojebina za mene domovina ,a da sam ja reko fckn nigera odma bi skocili da sam nacionalisata da vredjam crnce koje nisam ni pominjao za mene su oni gradjani SAD bilo koje boje koze ,Njihov problem sto neznaju koga su sve njihovi politicari bombardovali ,ali sada ce da znaju pa nek se uce na greskama.Mozda bi na taj basket dosla i mala Milica da je imala sanse ali nije kastena bomba je raznela .
Ti poredis sovjetski savez sa sadasnjom SAD .Stvarno ima slicnosti.Ja mislio na Rusiju ako nisi cuo sssr se raspao nema ga vise.

не прави се собарица француска?
него јел рекоше да су тели да убију Слобу?
па што нас све бомбардоваше?

Jel' vi ovako orkestrirano mene zezate ili stvarno ne razumete? Vi stvarno mislite da su ovi klinci krivi za politiku USA prema ostatku sveta?

Kakvo bombardovanje Pinki, o čemu ti pričaš?

Univerzijada je sportski, ne politički događaj. Došla deca iz celog sveta zbog sporta, kakav rat, kakvi bakrači?

Jel' vi ovako orkestrirano mene zezate ili stvarno ne razumete? Vi stvarno mislite da su ovi klinci krivi za politiku USA prema ostatku sveta?

Kakvo bombardovanje Pinki, o čemu ti pričaš?

Univerzijada je sportski, ne politički događaj. Došla deca iz celog sveta zbog sporta, kakav rat, kakvi bakrači?

Јел ти нас зезаш или стварно не разумеш?
Заболе ме за универзијаду или било који "не полтички "догађај""(мада прочитај Дуција Симоновића паш видети да ли јесте или није политика и то)

они су грађани УСА ,њихова држава напала моју државу,
њихова држава и даље држи окупираним део територије моје државе
њихова држава нај активније утиче на признања отцепљеног дела моје државе

ЊИХОВА ДРЖАВА ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ МОЈЕ ДРЖАВЕ
МОЈИ НЕПРИЈАТЕЉИ СУ НЕПРИЈАТЕЉИ МОЈЕ ДРЖАВЕ

НЕПРИЈАТЕЉИ МОЈЕ ДРЖАВЕ У МОЈОЈ ДРЖАВИ НИСУ ДОБРО ДОШЛИ

( А ОНИ НЕК РАЗМИШЉАЈУ ЗАШТО ИХ НЕВОЛЕ ОВДЕ)

E pa sad za tebe i amere vukojebina za mene domovina ,a da sam ja reko fckn nigera odma bi skocili da sam nacionalisata da vredjam crnce koje nisam ni pominjao za mene su oni gradjani SAD bilo koje boje koze ,Njihov problem sto neznaju koga su sve njihovi politicari bombardovali ,ali sada ce da znaju pa nek se uce na greskama.Mozda bi na taj basket dosla i mala Milica da je imala sanse ali nije kastena bomba je raznela .
Ti poredis sovjetski savez sa sadasnjom SAD .Stvarno ima slicnosti.Ja mislio na Rusiju ako nisi cuo sssr se raspao nema ga vise.

svaki put kada vidim da neki mediokritet ovako nekrofilno i bezocno upotrebljava ovo dete da bi ubo neki yebeni poen u ocima istomisljenika na ovom forumu.....mi se prisere .......od muke........:evil:

pitacu te isto kao i mitu, koji najvise voli da muci seni MIlice Rakic razvlaceci ih po forumu........jesli li ikada , smradu , odneo cvet na grob Milice Rakic???..........nisi???

pa kako te nije sramota da je pominjes u jeftinim kvazipolitickim prepucavanjima???

vi ste , bre mesavina hijene i lesinara.........:evil:

svaki put kada vidim da neki mediokritet ovako nekrofilno i bezocno upotrebljava ovo dete da bi ubo neki yebeni poen u ocima istomisljenika na ovom forumu.....mi se prisere .......od muke........:evil:

pitacu te isto kao i mitu, koji najvise voli da muci seni MIlice Rakic razvlaceci ih po forumu........jesli li ikada , smradu , odneo cvet na grob Milice Rakic???..........nisi???

pa kako te nije sramota da je pominjes u jeftinim kvazipolitickim prepucavanjima???

vi ste , bre mesavina hijene i lesinara.........:evil:

А ти си мешавина ЦРВА И ПИЈАВИЦЕ

Јел ти нас зезаш или стварно не разумеш?
Заболе ме за универзијаду или било који "не полтички "догађај""(мада прочитај Дуција Симоновића паш видети да ли јесте или није политика и то)

они су грађани УСА ,њихова држава напала моју државу,
њихова држава и даље држи окупираним део територије моје државе
њихова држава нај активније утиче на признања отцепљеног дела моје државе

Pa lepo je neko gore predložio da ih pohapsimo. Kad su nam već umakli Klinton, Olbrajtova i ekipa, da spasimo od nacionalnog ponosa što se spasti može. Čim se završi žurka, u 'aps s njima...&%%/%%$&U/&%/ ja njima. Eto rešenja.:D

Back