Заостала српска младеж

...

• БРАТЬЯ НА ВЕК

• Подржавам америчке банту црнце и заставу коју носе на дресу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nikad se nisam bojao niti amerikanaca a ni takvih velicina kakav si ti !!!
sa mojim zivcima je sve u redu !!!! samo mi je malo dosadno da moja porodica a i moja drzava vekovima nesto oprasta !!! da ima razumevanja,respekta.....generacijama ginemo za srbiju i svojim neprijateljima oprastamo i svoje sinove vaspitavamo da i dalje vole srbiju da za nju ginu i da nista ne pitaju.... E NE MOZE VISE TAKO......POSLE MENE MOJI SINOVI MORAJU DA PROMENE NACIN RAZMISLJANJA !!!!!!
vise niko nece moju porodicu bez pitanja voditi na klanicu...ni kralj,ni predsednik,,ali i neprijatelj vise nikad nece moci da racuna kao dosad na milosrdje.....

90tih si ginuo za lopurde i glupake a ponajmanje za Srbiju ;)

nikad se nisam bojao niti amerikanaca a ni takvih velicina kakav si ti !!!
sa mojim zivcima je sve u redu !!!! samo mi je malo dosadno da moja porodica a i moja drzava vekovima nesto oprasta !!! da ima razumevanja,respekta.....generacijama ginemo za srbiju i svojim neprijateljima oprastamo i svoje sinove vaspitavamo da i dalje vole srbiju da za nju ginu i da nista ne pitaju.... E NE MOZE VISE TAKO......POSLE MENE MOJI SINOVI MORAJU DA PROMENE NACIN RAZMISLJANJA !!!!!!
vise niko nece moju porodicu bez pitanja voditi na klanicu...ni kralj,ni predsednik,,ali i neprijatelj vise nikad nece moci da racuna kao dosad na milosrdje.....

kako rekoh..........dodji u udruzenje veterana.......dacemo ti potvrdu da si imao tezak zivcani slom..........vidi se to...:think:

samo ti lupetaj !!!!!!!!
objasni mojim sinovima da aplaudiraju amerikancima....njima koji nisu nista danima culi o svom ocu...dal je ziv ili mrtav...jer je bio meta "MILOSRDNOG ANDJELA " KOJI JE VASPITAVAO SRBE STA JE TO AMERICKA demokratija.....budi ti demokrata i laf kad si ti i tvoja porodica u pitanju.....voli ti amerikance....ja decu nisam ucio da mrze...ali vidim da ih i ne vole.....a JA IH NECU VOLETI NIKAD < NI ZA KAKVE PARE,PA NI DA MI ZIVOT ZAVISI OD NJIH !!!!! IZVINI ALI BICU BALKANAC DO DASKE ---SVAKA AMERICKA NESRECA ZA MENE CE BITI NAJVECE ZADOVOLJSTVO !!!!!!!!

Деца су изманипулисана озлоглашеним проруским медијима и непрестаном критиком западног поретка од стране невладиног сектора. У том грму лежи зец погрешног васпитања српске нејјачи која се усудила да звижди најдемократскијима и најмодернијима од свих.

90tih si ginuo za lopurde i glupake a ponajmanje za Srbiju ;)

ginuo je on za moj qraz............:hahaha:

ti sto su ginuli , ti se ne oglasavaju tim shatro patriotsko - domoljubnim doskocicama...njima je puna kita i rata, i ovih kao sto je ova isfolirana nesreca........koji se nesto velikim slovima busa preko neta.......:hahaha::hahaha::hahaha:

napisi boldovano , pa jos sesticom.......izgledaces strasan ko yebeni konan:hahaha:

Деца су изманипулисана озлоглашеним проруским медијима и непрестаном критиком западног поретка од стране невладиног сектора. У том грму лежи зец погрешног васпитања српске нејјачи која се усудила да звижди најдемократскијима и најмодернијима од свих.

:zcepanje: Ma nemoj bre više ...upiškiću se od smeha...:hahaha::hahaha::hahaha:

inagadadavida:
........a mrzite pola sveta..........

Naprotiv, baš u tome i jeste stvar.

Ja sam malo nešto pratio otvaranje, i koliko sam video, niko, ali niko, osim Amerikanaca nije dobio zvižduke.

Znači, ni Britanci, ni Nemci, pa čak ni Albanci, Bosanci, Hrvati, ili Crnogorci - koji su, baj d vej, čak dobili ovacije.

Zaključak je prost - Srbi ne vole Amere. Sa ostalima smo međutim OK. Toliko o mržnji prema pola sveta, mržnji prema celom svetu do podneva, a od podneva prema sebi, i ostalim frazama tog tipa.

Što se tiče teme, lepo je to sa braćom Rusima, ali je bzvz to zviždanje crnjama iz huda. Nit su oni siroti išta krivi, niti im je išta jasno.

garantujem ti da moja deca nisu izmanipulisana !!!
davno sam ih naucio da razmisljaju svojom glavom....da nisu povrsni.....da citaju izmedju redova....da znanjem dolaze do sustine....da ne potpadaju ni pod ciji uticaj....sami donose odluke i zive sa tim...ITD.....

Naprotiv, baš u tome i jeste stvar.

Ja sam malo nešto pratio otvaranje, i koliko sam video, niko, ali niko, osim Amerikanaca nije dobio zvižduke.

Znači, ni Britanci, ni Nemci, pa čak ni Albanci, Bosanci, Hrvati, ili Crnogorci - koji su, baj d vej, čak dobili ovacije.

Zaključak je prost - Srbi ne vole Amere. Sa ostalima smo međutim OK. Toliko o mržnji prema pola sveta, mržnji prema celom svetu do podneva, a od podneva prema sebi, i ostalim frazama tog tipa.

Što se tiče teme, lepo je to sa braćom Rusima, ali je bzvz to zviždanje crnjama iz huda. Nit su oni siroti išta krivi, niti im je išta jasno.

Pa sad ce da im bude jasno :hahaha:

od 20 000 srpskih studenata........15 000 masta da ode na postdiplomske studije ili na rad u ameriku ili neku drugu "mrsku nam zemlju".........

a sto se volontera tice......pojma nemas , jer si shabanotti .......moj klinac je kao vaterpolista jos u maju postao volonter.......prica dete da su se jednako zayebavali sa amerima, rusima, nemcima , holandjanima, italijanima........nisu ta deca ni 5% opterecena vasim idiotskim predrasudama.........

bole ih qraz i za ruse i za amere......ko zna da se dobro zeza , taj je ok......ne broje mu krvna zrnca kao vi , shabani

Добро бумблави, ја сам шабаноти, а ти константно сањао кошмаре о руским атаманима који кољу слободарску просвећену омладину. Не капираш ти даи мене и сваког Србина заболе за крвна зрнца неког Џона из Орланда. Звижди се његовој глупоћи и застави на дресу. Ал ти то не разумеш, као поштовалац неолибералне и постмодерне мисли. ****** велика већина не гледа тако далеко у будућност :lol: Тако да ти је боље да опет палиш на љубљени запад ил Либан, међу своје. Спашавај децу од клерофашистичке идеологије коју шире образоваци, навијача и хулигана из Арене... Зло узима маха :sad2:

Него ко су онда били тих 20 000 регроградних злотвора?

oces da kazes da je njihov predsednik kreten dosao u njihovu zemlju...izlozio njihove zivote opasnosti..njihovih roditelja...prijatelja...zbog nekog drugog predsednika idiota...i ta ista deca su trebala to da shvate i oproste americkoj deci...............PA JESIL TI BRE NORMAL........
PA JEL TI TO OCES DA BUDES NAjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjDEMOKRATSKIJE BICE I OD AMERIKANACA ????

:rotf: Sve si razumeo.

Ne, Pajo, slušaj 'vamo, sa'ću da ti prevedem: ja sam rekla da ti klinci nisu krivi zato što je predsednik njihove zemlje (Amerika) koji je vladao dok su oni bili još sasvim mali, vodio lošu politiku prema jednoj maloj zemlji (Srbija), koja je mnogo godina posle vođenja te loše politike postala domaćin univerzijade na koju su oni došli da se takmiče.

Kad se sav taj užas dešavao, oni još nisu znali ni da sabiraju a ne da vode politiku, tako da oni nisu krivi za bombardovanje Srbije. Kažem to samo onako ljudski misleći na to kako bi mom detetu bilo da ode negde u neku nedođiju sa sportskim klubom i da je ispljuju zato što je Srpkinja. A to što ima 16 godina i što nema blage veze šta se tada dešavalo, niti je zanima politika, jeste u celoj priči najgore.

Jel' sad razumeš.

ginuo je on za moj qraz............:hahaha:

ti sto su ginuli , ti se ne oglasavaju tim shatro patriotsko - domoljubnim doskocicama...njima je puna kita i rata, i ovih kao sto je ova isfolirana nesreca........koji se nesto velikim slovima busa preko neta.......:hahaha::hahaha::hahaha:

napisi boldovano , pa jos sesticom.......izgledaces strasan ko yebeni konan:hahaha:

pa moram da se oglasim.......dosta mi je nesreca kao sto si ti......ko zna u kojoj si rupi preziveo sve ovo a sad si tu da prosipas pamet i da podjebavas sve na forumu......ja sam spreman da sve ono sto sam objavim javno i dokazem......a ti .....sramoto postenog srbina...popljuva sve nas....nikakav ti srbin nisi to je sigurno.....ako si ti srbin,ja se stidim takvih......takvi ce nam doci glave......
dugo sam se uzdrzavo da se sa tobom raspravljam...pogresio sam....nisi ti toga vredan....

:rotf: Sve si razumeo.

Ne, Pajo, slušaj 'vamo, sa'ću da ti prevedem: ja sam rekla da ti klinci nisu krivi zato što je predsednik njihove zemlje (Amerika) koji je vladao dok su oni bili još sasvim mali, vodio lošu politiku prema jednoj maloj zemlji (Srbija), koja je mnogo godina posle vođenja te loše politike postala domaćin univerzijade na koju su oni došli da se takmiče.

Kad se sav taj užas dešavao, oni još nisu znali ni da sabiraju a ne da vode politiku, tako da oni nisu krivi za bombardovanje Srbije. Kažem to samo onako ljudski misleći na to kako bi mom detetu bilo da ode negde u neku nedođiju sa sportskim klubom i da je ispljuju zato što je Srpkinja. A to što ima 16 godina i što nema blage veze šta se tada dešavalo, niti je zanima politika, jeste u celoj priči najgore.

Jel' sad razumeš.

ti si , registra.........nepopravljivi optimista.........:roll:

Pa nevladin sektor samo sto ne prolaje za zapad a o demokratiji, ciji novinari uzimaju intrevju od cecenskih terorista koji su pobili decu u ruskoj skoli kao o borcima za slobodu ,dok kad su u ptanju isti kod njih se zovu teroristi nevredi ni komentarisati .
A tebe mi dodje malo zao nemoj da verujes holivudskim filmovima ako ti tvoji nisu objasnili ja cu to nije istina to su filmovi mozda se nekad zapitas sto su ih zvali divlji zapad. Pogledaj nekad neku emisiju Majkl Mura o surovoj realnosti.

pa moram da se oglasim.......dosta mi je nesreca kao sto si ti......ko zna u kojoj si rupi preziveo sve ovo a sad si tu da prosipas pamet i da podjebavas sve na forumu......ja sam spreman da sve ono sto sam objavim javno i dokazem......a ti .....sramoto postenog srbina...popljuva sve nas....nikakav ti srbin nisi to je sigurno.....ako si ti srbin,ja se stidim takvih......takvi ce nam doci glave......
dugo sam se uzdrzavo da se sa tobom raspravljam...pogresio sam....nisi ti toga vredan....

ono sto rekoh za nervni slom..........:think:

izvini..........nisi ti imao nervni slom.........ti si odlepio do krajnjih granica.......nema ti pomoci:(

pa jel znas ti , gde je uopste udruzenje veterana i ranjenika ????:think:

koje bre udruzenje veterana i ranjenika ????? o cemu ti to pricas ???o kojim ranjenicima pricas.....posle 10 godina.....bitno je samo da ponizavas,vredjas iTD...
ako si srbin...i clan bilo kog udruzenja veterana nacices me sigurno,,,,,pod istim imenom kao na forumu,,,ja nemam sta da krijem.....A TI >>>??????

Back