Jesu tako je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
san82:Jesu tako je...
So prodire veoma lako kroz ljusku krompira ukoliko je sastvorena u vodi, a pogotovo ako je ima toliko...Dacman 92:Moze biti i kuvani krompir pa covek skine ljusku..al vec pire ne moze jer ce da ispadne...sta..? Bajat Krompir Pire! Tj ja! Tj moj drugi nick!
To si izvadio iz knjige "Imate li kefalo? 2"?Dacman 92:ista je tezina, staaaaaaaaro pitanje! a evo ja jedno malo teze, mada sam ja otprilike znao odgovor:
dva coveka u kafani naruce isto pice u isto vreme al jedan je umro odma a drugi nije. kako to majku mu?
druze :-DWash:Bila dva druga.
Zvali se isto.
Kako su se zvali?
Zvali su se isto !!!!Wash:Bila dva druga.
Zvali se isto .
Kako su se zvali?
mozda ako se sa tatom ,mamom i dekom i bakom igras porodice.Anja_Marija:ja iamam, 2 god, i imam cerku koja ima 32 god a moja cerka ima sina koji ima 58 god, a njen sin ima brata i setru blizance koji imaju 74 godine. da li je ovo moguce , ako jeste obrazlozi ., ako nije poljubi me
Ljubim te u ... ma gdije god hocesOriginal postavio Anja_Marija
ja iamam, 2 god, i imam cerku koja ima 32 god a moja cerka ima sina koji ima 58 god, a njen sin ima brata i setru blizance koji imaju 74 godine. da li je ovo moguce , ako jeste obrazlozi ., ako nije poljubi me
Ne znam....U tri lepe....
Evo jednog veoma zanimljivog,teskog i intrigantnog pitanja:
Dva arheologa su pronasla jednu savrseno(i to savrseno,kad ti kazem) ocuvanu mumiju negde u Egiptu.... Pazljivo su je gledali i jedan od njih je zakljucio "Ova osoba je prvi covek na svetu!"......
Sada vi mi recite zasto je to istina....Ali ozbiljno,nije neka shala,vec inteligentno pitanje...
Pitalica : Koji je ovo forum - ima zanimljivih tema , ali ih sakupljaci postova i oni koji nemaju pametnija posla uniste spamovima . Svratis da nesto naucis i da se zabavis , a smoris se do besvesti jer ljudi pisu postove tipa :"da ; tako je ; .................. ; ne znam ... " . Koji je ovo forum ?
Evo jednog veoma zanimljivog,teskog i intrigantnog pitanja:
Dva arheologa su pronasla jednu savrseno(i to savrseno,kad ti kazem) ocuvanu mumiju negde u Egiptu.... Pazljivo su je gledali i jedan od njih je zakljucio "Ova osoba je prvi covek na svetu!"......
Sada vi mi recite zasto je to istina....Ali ozbiljno,nije neka shala,vec inteligentno pitanje...