Naughty_Angel
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Joj,kako treće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dacman 92:nemojte da igrate tu igru jer kad kliknete na novcic, trazi vam msn sifru pa kad je ukucate, oni vam je ukradu i sjebu msn
Pa jedan nije popio...Dacman 92:dva coveka u kafani naruce isto pice u isto vreme al jedan je umro odma a drugi nije. kako to majku mu?
Dosta ljudi misli da baterije nisu dobro nameshtene, odn. ''da nisu dobro legle''...san82:Evo jedna mozgalica:
Zasto ljudi uvijek jace stiskaju baterije na daljinskom kad se one istrose?
... Spava na poslu? :???:san82:Jedan covjek je imao zlataru. Imao je nocnog cuvara kojem je vjerovao kao vlastitom bratu i koji je radio od sedam uvece. Znachi zlatar je radio od sedam ujutro do sedam uvece a cuvar od sedam uvece do sedam ujutro. I tako jednog dana nocni cuvar je bio na redu da radi, znachi dosao je u sedam uvece. I kada je zlatar posao kuci cuvar mu rece:"Gospodine nemojte da idete blizim putem jer sam sinoc sanjao da ce vas neko tamo ubiti". Zlatar mu rece:"Ne pricaj gluposti". I krene on blizim putem ali za svaki slucaj uze pusku. Kad je dosao na pola puta, izleti lopov i napade ga, ali ga zlatar upuca. Nakon toga je otisao kod cuvara i rekao mu:"Hvala tebi spasao si mi zivot, evo ti kila zlata, ali meni vise ne treba takav cuvar, otpusten si!!
Zasto je zlatar otpustio nocnog cuvara kad mu je isti spasao zivot?
Dacman 92:http://www.deathball.net/notpron/true/gototheothersite.htm eto to je 4. strana i sta dalje? ima neki novcic da se klikne i onda mi trazi da se ulogujem nesto
Da nisu kuvana jaja? Imaju ljusku...san82:Žena sprema jelo.Slučajno u šerpu prospe 1 kg soli.Ne mjenjajući ništa,takvo jelo servira mužu.Muž dosoli i pojede.
Koje jelo je u pitanju?