zanimljiwa Pitanja ¿

Jedan covjek je imao zlataru. Imao je nocnog cuvara kojem je vjerovao kao vlastitom bratu i koji je radio od sedam uvece. Znachi zlatar je radio od sedam ujutro do sedam uvece a cuvar od sedam uvece do sedam ujutro. I tako jednog dana nocni cuvar je bio na redu da radi, znachi dosao je u sedam uvece. I kada je zlatar posao kuci cuvar mu rece:"Gospodine nemojte da idete blizim putem jer sam sinoc sanjao da ce vas neko tamo ubiti". Zlatar mu rece:"Ne pricaj gluposti". I krene on blizim putem ali za svaki slucaj uze pusku. Kad je dosao na pola puta, izleti lopov i napade ga, ali ga zlatar upuca. Nakon toga je otisao kod cuvara i rekao mu:"Hvala tebi spasao si mi zivot, evo ti kila zlata, ali meni vise ne treba takav cuvar, otpusten si!!
Zasto je zlatar otpustio nocnog cuvara kad mu je isti spasao zivot?

san82:
Jedan covjek je imao zlataru. Imao je nocnog cuvara kojem je vjerovao kao vlastitom bratu i koji je radio od sedam uvece. Znachi zlatar je radio od sedam ujutro do sedam uvece a cuvar od sedam uvece do sedam ujutro. I tako jednog dana nocni cuvar je bio na redu da radi, znachi dosao je u sedam uvece. I kada je zlatar posao kuci cuvar mu rece:"Gospodine nemojte da idete blizim putem jer sam sinoc sanjao da ce vas neko tamo ubiti". Zlatar mu rece:"Ne pricaj gluposti". I krene on blizim putem ali za svaki slucaj uze pusku. Kad je dosao na pola puta, izleti lopov i napade ga, ali ga zlatar upuca. Nakon toga je otisao kod cuvara i rekao mu:"Hvala tebi spasao si mi zivot, evo ti kila zlata, ali meni vise ne treba takav cuvar, otpusten si!!
Zasto je zlatar otpustio nocnog cuvara kad mu je isti spasao zivot?
... Spava na poslu? :???:

Dacman 92:
http://www.deathball.net/notpron/true/gototheothersite.htm eto to je 4. strana i sta dalje? ima neki novcic da se klikne i onda mi trazi da se ulogujem nesto

Pa to i jeste fora da prelazis nivoe i otkrivas cake ;)

Ajde evo mala pomoc -
Ti moras da odgonetnes username i password i kada to otkrijes i ukucas prelazis na novi nivo(username i password ce se traziti dosta puta do kraja igrice). Znaci, nije u pitanju nikakva losa fora, virus ili ne znam sta, nema nikakve registracije, download-a ili nesto slicno, samo je fora da odgonetnes rijesenje. Pogledaj sta kaze URL
(look in the dark), znaci treba da osvijetlis mrak(tamnu stranu stola) onda dobijas kod(morzeova azbuka) i kada ga dekodiras pomocu google search-a dobijas rijesenje odnosno username i password.

Back