zanimljiwa Pitanja ¿

Ne znam....U tri lepe....

Evo jednog veoma zanimljivog,teskog i intrigantnog pitanja:

Dva arheologa su pronasla jednu savrseno(i to savrseno,kad ti kazem) ocuvanu mumiju negde u Egiptu.... Pazljivo su je gledali i jedan od njih je zakljucio "Ova osoba je prvi covek na svetu!"......
Sada vi mi recite zasto je to istina....Ali ozbiljno,nije neka shala,vec inteligentno pitanje...

Pitalica : Koji je ovo forum - ima zanimljivih tema , ali ih sakupljaci postova i oni koji nemaju pametnija posla uniste spamovima . Svratis da nesto naucis i da se zabavis , a smoris se do besvesti jer ljudi pisu postove tipa :"da ; tako je ; .................. ; ne znam ... " . Koji je ovo forum ?

Ne znam....U tri lepe....

Dva arheologa su pronasla jednu savrseno(i to savrseno,kad ti kazem) ocuvanu mumiju negde u Egiptu.... Pazljivo su je gledali i jedan od njih je zakljucio "Ova osoba je prvi covek na svetu!"......
Sada vi mi recite zasto je to istina....Ali ozbiljno,nije neka shala,vec inteligentno pitanje...

zbog rebarca?

nadam se da nije užasan kreacionistički odgovor tipa:
"pa ima jedno rebro manje, jer je to rebro prva žena na svijetu...."
nadam se
više bi volio da su to zaključili jer iznad stoji prastara neonska reklama koja govori da je on prvi
:)

Back