nije on zena...
on je... kako reche boginja... virus! 8)
on je... kako reche boginja... virus! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AKHENATON:Ma nisam mislio na njega......
AKHENATON:Recimo piši o prihodima i rashodima Atinske pomorske državeZezam se, to pitanje sam imao na ispitu za veću ocenu.
Možeš na primer da pišeš o Troji (prvo naselje, predhomerska, homerska troja).
Ili o pederastiji u Starij Grčkoj.
Vladazl:Mislim da je to bilo posle nekog zemljotresa.
Citao sam o nekim pretpostavkama, ili sam gledao na televiziji, da je konj posejdonova zivotinja, dok je posejdon simbol za zemljotres, pa se dobija KONJ=POSEJDON=ZEMLJOTRES!
AKHENATON-e posto znam da redovno kupujes zabavnike, u jednom broju, ooooodavnooo je bilo, pisalo je o Slimanovim iskopavanjima u Troji mozes li da mi kazes otprilike koji je to broj?
Vladazl:Mislim da je to bilo posle nekog zemljotresa.
Citao sam o nekim pretpostavkama, ili sam gledao na televiziji, da je konj posejdonova zivotinja, dok je posejdon simbol za zemljotres, pa se dobija KONJ=POSEJDON=ZEMLJOTRES!
AKHENATON-e posto znam da redovno kupujes zabavnike, u jednom broju, ooooodavnooo je bilo, pisalo je o Slimanovim iskopavanjima u Troji mozes li da mi kazes otprilike koji je to broj?

Vladazl:Hvala!
AKHENATON:Ma gluposti! To se neko provalio isto kao i za one piramide u Bosni, jedno brdasce im zalicilo na grobnicu.To je vec razjasnjeno i dokazano kao glupost.
Vladazl:?(izvinjavam se)
Vladazl:Pre neki dan sam procitao topic o popu Martinu i njegovom zlatu, sta mislite koliko je ta legenda poznata, hteo bih da pisem o tome, ali ne bih da otkrivam toplu vodu.
ili na obroncima Suve planineAKHENATON:U nasem kraju i vise nego poznata. Tu ti legendu svako zna, posebno ljudi koji zive u selima oko Poganovskog manastira.
ja sam zaVladazl:Pre neki dan sam procitao topic o popu Martinu i njegovom zlatu, sta mislite koliko je ta legenda poznata, hteo bih da pisem o tome, ali ne bih da otkrivam toplu vodu.

friedrich:Ma pishi o Templarima.....to je sad cool.
Pochni od Hugh de Payna i St.Bernarda....
Pozzzz............