Zanimljivo...

AKHENATON:
Recimo piši o prihodima i rashodima Atinske pomorske države :lol: Zezam se, to pitanje sam imao na ispitu za veću ocenu. :lol:

Možeš na primer da pišeš o Troji (prvo naselje, predhomerska, homerska troja).

Ili o pederastiji u Starij Grčkoj.

Mislim da cu da pisem o Troji, ali nastavite sa predlozima slobodno...

uuuuu
znash koliko je opshirna tema
ako se ne varam
na tom podruchju je pre one legendarne
postojalo 3 ili 4 naselje
na isti nachin porushena 8)
kao i ona legendarna...

a jel znash kako su pali zidovi troje?

Mislim da je to bilo posle nekog zemljotresa.
Citao sam o nekim pretpostavkama, ili sam gledao na televiziji, da je konj posejdonova zivotinja, dok je posejdon simbol za zemljotres, pa se dobija KONJ=POSEJDON=ZEMLJOTRES!
AKHENATON-e posto znam da redovno kupujes zabavnike, u jednom broju, ooooodavnooo je bilo, pisalo je o Slimanovim iskopavanjima u Troji mozes li da mi kazes otprilike koji je to broj?

Vladazl:
Citao sam o nekim pretpostavkama, ili sam gledao na televiziji, da je konj posejdonova zivotinja, dok je posejdon simbol za zemljotres, pa se dobija KONJ=POSEJDON=ZEMLJOTRES!
AKHENATON-e posto znam da redovno kupujes zabavnike, u jednom broju, ooooodavnooo je bilo, pisalo je o Slimanovim iskopavanjima u Troji mozes li da mi kazes otprilike koji je to broj?

bash tako.
8)

a ima smisla...

Vladazl:

Ne kupujem "Zabavnike" vec procitam svaki broj pa vratim. Ponekad samo kupim kad sam van Pirota. :lol:

Mislim da je u 2004. ili 2005. izasao taj broj. Idi do narodne biblioteke, ona ima sve brojeve "Zabavnika" od prvog broja.

Skeniracu ti iz moje knjige iz koje sam spremao ispit iz starog veka nesto o Troji.

Back