Zanimljive slike i klipovi

Rado bih Accorda odrzavao u ovom servisu :mrgreen:

post-2390-0-71265100-1344932546_thumb.jpg

Ajme, dali ovo Acord ima šipku za pridržavati haubu ili poklopac motora,ih i to je neki premium??:hahaha:

Ajme, dali ovo Acord ima šipku za pridržavati haubu ili poklopac motora,ih i to je neki premium??:hahaha:

da ima sipku . To sam komentarisao svojevremeno sa duletom za njega to nije premium , za mene je irelevantno, gasni amortizeri brzo crkavaju a japanac gleda da napravi nesto sto traje, stoga sipka ima primat kod japanaca.

Kod drugih premium auta koja sam vozio uglavnom haubu drze gasni amortizeri i uvek mi se desavalo da isti crknu posle par godina. Jeste da nisu skupi oko 10 evra komplet, al opet je cimanje to menjati. Ovako zabodes sipku i nema sekiracije :D

Isti je slucaj i kod nove Mazde 6

2015-Mazda-6-under-hood.jpg

Poslednja izmena:
zenske reakcije na ubrzanje Cadillac CTS-V-a od 800 konja . Silikoni oce da eksplodiraju suvi adrenalin :lol:

Autu treba od 0-100 3.2 sekunde dok ima i verzija sa 1200 KS motorom koja od 0-100 ide za samo 2.9 sekundi :eek:

HennesseyCTSVR01.jpg

ludilo

Poslednja izmena:
Najbrzi karavan na svetu Cadillac CTS-V karavan. Ovo je za megafavora on voli karavane i ludo brze masine :D

I brzi je od Ferarija koji kosta 3 puta novca vise tj 200.0000 dolara

Megafavor brzo kupuj ovo cudo :mrgreen:

Ovakvog karavana bi i ja rado vozio :ok:

Back