Zanimljive izjave tenisera

Lepo je covek i rekao... Nego, cuo sam da uopste nije pratio Dinarin mec, ni preko tv-a, a da joj je samo jednom recenicom cestitao ulazak u finale i to je to... Mozda je postao ljubomoran na sestru. Sad ce mama i tata nju vise da vole;)
 
Nije izjava, ali jeste zanimljivost... :D

Kladioničari i NLO (http://www.blic.co.yu)

Poznata londonska kladionica „Skybet“ našla je način da bude u centru pažnje medija tokom Vimbldona. Naime, oni su posle velikog broja priča u štampi o sve češćoj pojavi NLO na nebu iznad Ostrva, ponudili kvotu 201 da će se svemirski brod spustiti na centralni teren Vimbldona! Ništa ne bi bilo neobično da nisu dali kvotu 251 da će jedna britanska teniserka osvojiti Vimbldon u narednih pet godina!
 
jes da mirka zasluzuje posebnu temu... i jes da ovo nisu izjave tenisera vec viskovicevi komentari... al evo ih ovde:

- "miroslava pokazuje emocije... to znachi da je stvarno uzbudljivo!" (skroooz sveze :D)

- "miroslava pije diet colu... (pauza) ... pa, i trebalo bi! (meni legendarno)" :mrgreen:



:klap:
 
david ferer (posle poraza od djokovica u finalu dubaija): "Igrao je bolje od mene, i servirao je bolje. Bio je veoma, veoma skoncentrisan na meč. Ali što se mene tiče, odigrao sam veoma dobar meč. Zadovoljan sam svojom igrom, a ključ u finalu je bio jednostavan – on je bolji igrač od mene"

jedno je reci da je neko igrao fenomenalno i zasluzeno pobedio, a nesto sasvim drugo- reci da je neko prosto bolji od vas... svaka cast.
 

Back
Top