W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
Otkud ti to?
Ne brini, znam ja na koga bacam hejt.
Ne brini, znam ja na koga bacam hejt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek, cek...u SAJ ides direktno iz policije, maksimum 27 godina, i minimum 2 godine staza u policiji, i minimalna ocena 3...prolazis dril...ovo je 100% tacno...
Jedini put do PTJ-a je iz Zandarmerije...
Nisam te najbolje razumeo: treba 7 godina staza za Specijalnu cetu??? Kako se vrsi selekcija Zandarma za nju, to me interesuje, a ne kako uci u Zandarmeriju...i nije tacno da postoje ili ne postoje izgledi i sanse...nego treba nesto sto pocinje sa V i ima 4 slova....sa tim upadas makar imao i 2 leve...provereno tacno...tuzno ali istinito...
Koliko znam u nedelju je u Nisu bila svecanost povodom dana Zandarmerije ili tako nesto,uglavnom bili su i zandarmi i njena jedinica SC.
Мораш у ПОЛИЦИЈИ бити 7 година+полицајац за пример(мораш бити),1 држављанство,редовну восјку наравно одлужено.
Ако си био у војсци(војна полиција,диверзант,снајпериста....)имаш изгледе да уђеш у Жаднармерију па ако после будеш хтео да идеш у ПТЈ или у САЈ
U zandarmeriju su SAJ,PTJ i KOBRA u to sam 100% siguran
Bas ti hvala. Bas su slatki....
Ova druga slika odozdo je PTJ, a ne Zandarmerija, breeee..To stavi na temu SAJ i PTJ