Zandarmerija

Au ******, zabagovala sam temu

Žandarima ljudi moji preti istrebljenje kao i JSO-u. Počeli su da ih javno huškaju, te na utakmicama lome ljude, te ubili ovog te onog, te bez razloga, krivi su za nemire na ulicama grada Beograda a i šire, da nije njih sve bi bilo sjajno, niko ne bi pljčkao radnje, niko se ne bi mlatio na utakmicama, šiptari ne bi napadali srbe itd..
Prva klasa žandara - neponovljiva, vrh
Druga klasa - slabija od prve, inema višee....

CopyofDanPolicije02.jpg
[/IMG]

Мораш у ПОЛИЦИЈИ бити 7 година+полицајац за пример(мораш бити),1 држављанство,редовну восјку наравно одлужено.

Ако си био у војсци(војна полиција,диверзант,снајпериста....)имаш изгледе да уђеш у Жаднармерију па ако после будеш хтео да идеш у ПТЈ или у САЈ

Cek, cek...u SAJ ides direktno iz policije, maksimum 27 godina, i minimum 2 godine staza u policiji, i minimalna ocena 3...prolazis dril...ovo je 100% tacno...

Jedini put do PTJ-a je iz Zandarmerije...

Nisam te najbolje razumeo: treba 7 godina staza za Specijalnu cetu??? Kako se vrsi selekcija Zandarma za nju, to me interesuje, a ne kako uci u Zandarmeriju...i nije tacno da postoje ili ne postoje izgledi i sanse...nego treba nesto sto pocinje sa V i ima 4 slova....sa tim upadas makar imao i 2 leve...provereno tacno...tuzno ali istinito...

Cek, cek...u SAJ ides direktno iz policije, maksimum 27 godina, i minimum 2 godine staza u policiji, i minimalna ocena 3...prolazis dril...ovo je 100% tacno...

Jedini put do PTJ-a je iz Zandarmerije...

Nisam te najbolje razumeo: treba 7 godina staza za Specijalnu cetu??? Kako se vrsi selekcija Zandarma za nju, to me interesuje, a ne kako uci u Zandarmeriju...i nije tacno da postoje ili ne postoje izgledi i sanse...nego treba nesto sto pocinje sa V i ima 4 slova....sa tim upadas makar imao i 2 leve...provereno tacno...tuzno ali istinito...

НОВИ ЗАКОК ЈЕ ДОШАО НЕМА НИШТА НА СЛОВО В

Мораш у ПОЛИЦИЈИ бити 7 година+полицајац за пример(мораш бити),1 држављанство,редовну восјку наравно одлужено.

Ако си био у војсци(војна полиција,диверзант,снајпериста....)имаш изгледе да уђеш у Жаднармерију па ако после будеш хтео да идеш у ПТЈ или у САЈ

Nema veze sa vezom da moras da budes u policiji 7 godina. Odsluzena vojska je uslov za ulazak u Zandarmeriju iz civilstva a poslednji momci su tako poceli da rade u Zandarmeriji 2005. A ako si policajac mozes da udjes u Zandarmeriju i bez toga da si bio diverzant ili snajperista, to je nebuloza. Jedino je bitno da prodjes provere i obuku.

Sprečimo Gey Paradu
Satanine sluge su se upregle vrlo zdušno, i prednjače u tome, da ono za sta je Bog, jasno i glasno, rekao da je "gadno", (3. Mojs. 18, 22) svima prikaze i nature kao zdravo i normalno.
Drzimo li mi, svi istu, Bozju, knjigu u rukama i citamo li mi ista slova Bozija. Da krenemo od pocetka. Na prvoj stranici Biblije, u prvoj glavi vidimo da je Bog "musko i zensko stvorio". (1. Mojs, 1, 27) Da je Bog mislio da je dovoljno da stvori samo musko ili samo zensko, on je to mirno mogao uciniti. Ne bi krunu svoga stvaralastva "doradjivao"stvaranjem zene, jer Adam, bjese zalostan, jer se "ne nadje Adamu drug prema njemu". (1. Mojs. 2, 20) Kasnije, kusan od kusaca svojih, Gospod, u odgovoru na pitanje o "otpustanju zena", pomalo izvan konteksta postavljenog pitanja, ljutito, reklo bi se, naglasava ovaj bozanski poredak. "Nijeste li citali da je njih Tvorac od pocetka stvorio musko i zensko?" (Mt. 19, 4) Ko hoce da primi, i ovoliko bi mu dovoljno bilo. A posto to, kao sto vidimo, nije slucaj, onda se pitam, sta li taj moj kolega, i sva njegova sabraca, ujedinjena i razjedinjena, misle kad ove zapovjesti Bozje u Svetom pismu citaju: "S muskarcem ne lezi kao sa zenom; gadno je". (3. Mojs. 18, 22) Nekoliko stranica dalje, da sumnje ne bi bilo, Gospod ponavlja svoju volju: "Ko bi muskarca oblezao kao zenu, ucinise gadnu stvar obojica; da se pogube; krv njihova na njih". (3. Mojs. 20, 13) Cini mi se, kao da je bila daleko od Bozje imaginacije mogucnost - daleko bilo - da zena zenu oblezi. To je, izgleda, demonov, licni, izum i njegov "doprinos" "slobodi polova". Zgrazavajuci se nad pojavom, da zene "pretvorise prirodno upotrebljavanje u protivprirodno", sveti apostol Pavle to izravnava sa pokorom kad "muskarci, ostavivsi prirodno upotrebljavanje zena, raspalise se zeljom svojom jedan na drugoga, muskarci s muskarcima cineci sram" te veli da, i jedni i drugi, primaju "odgovarajucu platu za svoju zabludu". (Rim, 1, 26 - 27)

SPREČIMO ŠIRENJE GADNOG GREHA U NEDELJU U BEOGRADU!!! :evil:

Жандрамерија и ПТЈ су нај чистија јединица без киривнич припадника тј који не пролазе кроз кривичну евиденцију

Back