Zaljubljenost kao..

i pokrece me i paralise, u zavisnosti od faze u kojoj sam, tj. u kojoj smo trenutno on i ja....generalno mi se u prvoj fazi ne radi nista osim sto mi se voli, znaci posao nula, ali izgledam kao bomba, sva blistam, i smeskam se, i svi me primecuju....posle nekog vremena, kad malo ohladim, onda me onako, spokojno i zadovoljno pokrece i nekako mi ide sve od ruke...ali, kad sam u down-u, onda sam bas u svemu dole.....

Pokretacka snaga ili sila koja vas paralishe?z:lol:
Neke osobe kad su zaljubljene jako su poletne dobijaju zelju da rade, stvaraju, inspiraciju da npr pisu, zive, druge pak gube koncentraciju (kao ja:rumenko:), mogu samo da misle na voljenu osobu , ne umeju da sklope prosto prosirenu rechenicu z:mrgreen:..
Koji ste tip? Da li vas ljubav onemogucava tj pocetna zaljubljenost da zivite ili vam je sve lakse i lepse? :zaljubljena:
Sve mi je lepse ali i teze , jer su mi misli na nekom petnaestom mestu.. Skoro sam konstantno psihicki otsutna :aha:
:hvala:

Lakse je biti ne zaljubljen.Barem ja tako mislim, ovako zaljubljen,pa te more gesti voljene osobe,pa te mori ljubomora(laze ko kaze da nije)!Pa briga,te osjecaj odgovornosti ako loshe postupis prema njoj,pa onda svi ti detalji,zelja da budete zajedno,onda sitnice koje zivot znace a zbog kojih mozes da gubis glavu,pa ti silni telefonski pozivi,pa ispadi ljubomore.Ipak nekako miislim da je bolje biti nezaljubljen imas vise opcija (kres) sloboda je sloboda,ali opet tesko je reci i nesto drugacije ima nesto u toj ljubavi i zelji da s nekim provedes zivot,kao pingvini odaberu druzicu i cekaju je ako joj se nesto desi umiru od tuge :)! Ali eto ljubav i ratio ne idu zajedno :)

Volim osecaj zaljubljenosti, ali nazalost kada zaljubljenost prodje onda sve moze da bude bezveze.
(kao npr narkoman na drogi, sve mu je lepo dok je high, ali kad krene da ga pusta onda postaje bezveze.)
Lako se zaljubim, i lako se odljubim. :)

Back