capljara
Ističe se
- Poruka
- 2.608
Koliko u ovome ima istine....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bas tako.....! Pogledaj iz iste perspektive. Problem je slozeniji nego sto izgleda.
Evo osnovnog, Gubitak racionalnog razmisljanja.( amantes amentes )
Ima sigurno......zato sam i postavio citat . Sta je to sto nas razlikuje ?a toga kod zenskog zaljubljivanja nema![]()
E, pa može i udata žena da se zaljubi u nekog ko nije njen muž, onda se stvari malo zamrse... tad se više ne zna ko je pametan a ko nije. Znači, mora se uzmu u obzir i okolnosti
![]()
Moze nista je ne sprecava.....ali ce u vecini slucajeva na kraju da poslusa razum .
Pa aj recimo da ima istine..zato ja ne dam da se vidi kad sam zaljubljen![]()
To ti misliš ! Uvek postoji nešto čega nisi svestan , i kad tad ispliva na površinu.
Znas kako se kaze :" Ljubav i prljave cipele ne možeš sakriti "
Ne cenim da je muškarac nalik budali kada se zaljubi... Jedino što možda teško tada zna da obuzda svoje emocije. Ali inače smo ama baš svi jednaki u ljubavi, pa i u zaljubljenosti![]()
A znaci ipak ih treba obuzdavati?jel jesi ti na avataru?
![]()
Pa vidi, dobro ih je obuzdati ako uzmemo u obzir činjenicu da žene plaše prejake muške emocije. Mada... (opet ću biti kontroverzna), zavisi od žene. Ako to gledamo iz perspektive žene koja više voli one Lošije momke, onda je bolje ih malo obuzdati, ako u suprotnom pričamo o ženama koje zahtevaju puno pažnje, izliva emocija, onda nije problem - opustite se![]()
Ipak, mislim da ni za ženu ni za muškarca nije baš najbolje da sasvim obori gard - ranjivi smo tada
P.S. Da, moja slika...
Pa to ja nonstop pricam da je doziranje neophodno dok se neke stvari ne postave na cvrste noge..i mnogo vise muskarac mora vagati jer zenama nisu bas privlacne otvorene karte..tek kad je ona pecena moze se covek opustitie lepo sto si ti..ja bih skokno do pariza pa ako oces me primis
![]()
Ih bre al kasnite vi parizani..pa danas je varanje ko dobar dan![]()
Pa niste bre aj malo unesi noviteta u zivot![]()
Koliko u ovome ima istine....![]()
Pa to ja nonstop pricam da je doziranje neophodno dok se neke stvari ne postave na cvrste noge..i mnogo vise muskarac mora vagati jer zenama nisu bas privlacne otvorene karte..tek kad je ona pecena moze se covek opustitie lepo sto si ti..ja bih skokno do pariza pa ako oces me primis
![]()