ZALJUBITI SE PREKO NET-a

brbljiva_kisa:
Mozda sam trebala da procitam svih dvadeset stranica... nemam vremena toliko, sorry, ali moram da napisem par reci.
Jeste, moguce je zaljubiti se preko net-a. Krstaricom...
Moj dragi i ja smo tako poceli... Zaljubila sam se u njegova pisma, njegove reci, misli, poslao mi je sliku... Zaljubio se u moja pisma, moje reci, misli, poslala sam mu sliku. Doputovao je izdaleka da bi me video... a to je bilo jednog cetvrtka na beogradskih minus dvanaest... on, samo u laganoj koznoj jakni (jer tamo gde zivi nikada snega nema), a ja polumokre kose, na brzinu susene... Pogadjate... nije nam bilo hladno.
Onda je moja ljubav morala da se vrati daleko... pisali smo jedno drugome, kamerice su radile... telefoni, mesendzer...
Znali smo, jednostavno smo znali da smo jedno za drugo, da smo soulmate i... vencali smo se... otisla sam u predivan grad gde sneg nikada ne pada... iiiii... sta da Vam kazem, sve je moguce ako se voli i zeli... nadju se dve duse i to je to...
Sta spavali ste na prvom dejtu :shock: .....cccc.... :lol: A nista ono kao drzanje za rucice 6 meseci pa onda... :lol: :roll:
Konacno neka realna prica... Nice... i od mene.

Da,mislim da se moze zaljubiti preko Neta.Ljudi se upoznaju preko reci,stvore okvirnu sliku jedno o drugom,zakljuce koliko slicnosti i razlicitosti imaju,sta vole a sta ne i kada se sve to pretoci u rl i vidjenje..sve je dalje muzika.Tako da ..ljudi se upoznaju na svim mogucim i nemogucim mestima pa zasto ne i preko Neta.Najlepse je ako se sve te reci i realizuju .. ne ostanu samo reci...ili jedno razocaranje.

A sta ono sve super odgovara a kad se vidimo ne svidja mi se i gotovo. Vec sam imao tako dve situacije i ne zelim vise.

Ali ispada da je isto kao i R.L., jer u R.L. se zaljubis u izgled a fali slicnost, a ovde je samo kontra. ma **** to sve nista to ne valja.

Pera_Zdera:
Ja i podrazumevam u "zaljubljivanje preko neta" da ce se dvoje upoznati i svoje prvobitno simpatisanje, istorodne poglede i sesto culo pretociti u nesto vise i lepse...tek po upoznavanju i vidjenju da li i fizicki zadovoljavaju ocekivanja... Bezveze je sad voleti nekog ko meze da bude neki krzljavi kepec...ili ne voleti nekog ko je mozda apolon...naravno da upoznavanje treba...

Sa druge strane gledano...ako ovo "zaljubljivanje preko neta" sagledamo kao na prenosenje nekih emocija i osecanja...onda je to skroz moguce... Svi mi imamo "bazicne instinkte"...osecanja za dobro i zlo..lepo i ruzno...ponekad prijatna osecanja...ponekad osecanja besa ili mrznje...sve je to normalno... Neki se cude kako putem slova mozes nesto preneti... Pa kako putem knjiga moze...kako putem pisama ili putem porukica moze...isto tako i preko monitora moze...sa te strane gledano....
Sve zavisi od toga sta ko trazi.Ljudi se tako blesavo zaljubljuju u jednu rec, omakne mi se lep gest,nasmejem se i vau ooooooopaaaa neko se zaljubi u mene.Devojke se zaljubljuju u glumce,zaljubljuju se ucenice u profesore,zaljubi se devojka u decka a samo ga zna i iz price a lagali su je o njemu,zbog cega se ne bi neko zaljubio u nekoga preko ovoga.Sve je taaaaako relativno.

luckastalutkica:
Sve zavisi od toga sta ko trazi.Ljudi se tako blesavo zaljubljuju u jednu rec, omakne mi se lep gest,nasmejem se i vau ooooooopaaaa neko se zaljubi u mene.Devojke se zaljubljuju u glumce,zaljubljuju se ucenice u profesore,zaljubi se devojka u decka a samo ga zna i iz price a lagali su je o njemu,zbog cega se ne bi neko zaljubio u nekoga preko ovoga.Sve je taaaaako relativno.
Ebote ovde niko ne zna ko sta trazi. Svi su neinformisani dezinformisani, sludjeni i zbunjeni...nesigurni...
Kod mene je sve tako prosto i precizno... If Then Else...konstrukcija...
Ma ovde svako nabacuje svakom ako nisi skontala...

NatasaNatasa:
Zaljubljivanje je osećaj koji nije uslovljen fizičkim doživljajem. Valjda tako. Isto kao kad ti osoba sa kojom si šapuće na uvce ... pa se naježiš od glasa, a ne od njega samog.

Tacno,prvo sam se zaljubila u slovo,a kasnije u dodir............nije mi bilo toliko bitno kako on izgleda.............vec je bilo kasno,volela ga je moja dusa,a ne oci;)

Back