ZALJUBITI SE PREKO NET-a

NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?

Ne bih ja to nazvala klasičnim zaljubljivanjem,nego je to neki čudan osećaj,prosto iz razloga što tu osobu nikada niste videli,a osećate da vam prija u svakom smislu;tačno zna šta treba da kaže u određenom momentu.
Pa onda puštate mašti na volju...............
Uverena sam da su svi ovde prisutni bar jednom osetili tu neku privrženost prema određenoj osobi sa neta.:-D
I činjenica je isto tako da je mnogo lakše napisati,nego reći,bar meni....................
Ali zaebano je kad ta osoba nestane,bez objašnjenja zašto je to tako,a vi ne znate kako da se ponašate...............bez veze.............niti imate pravo da je pitate zašto je to tako,a ona sama neće ili ne želi ili ne može da vam kaže šta je...............:?

NET zaljubljivanje, na netu si samo kada tebi odgovara, imas svoje vreme koje sam organizujes, a poruke sa neta su tu i cekaju da ih prcitas, ali realnosti ta ista osoba te ne bih cekala u nedogled.
Jos jedna bitna stvar..- mi imamo oci, a u realnosti to je prvo culo koje poslusamo kada nekoga upoznajemo i retko kada nam nije bitna informacija koju nam culo vida prosledjuje-

Lucky Luck:
Pa i ja mislim da chitava stvar treba biti nekako svrsishodna, tj preko neta se upoznati, pa valjda otici na pice ili gde se vec ide u takvoj situaciji i onda videti imali sve to neku buducnost. A samo chetovanje kao ostvarivanje te ljubavi je glupost, za takvo neshto chovek mora biti verovatno jako usamljen. Mada, kao fenomen zna se samo od sebe nametnuti, ali mislim da na kraju svi gube osim telekoma i internet provajdera, oni ce prebrojati cash ;)

Tako je Lucky, bas sam to i ja uradila. Razmenili poruke, otisli na pic(h)e i oto nas sad u iznajmljenom stanu, vencani, zaljubljeni (a moze se valjda reci - i preko net-a) 8-)

NatasaNatasa:
Ko se zaljubljuje preko Net-a?

Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?

Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?

zna se sta sve igra u kontaktu face to face -ako postoji pak filing sa nekim npr preko neta (videla fotku ili ne) dolaze sasvim drugaciji i dublji osecaji.Dodir emocija "na daljinu"neko moze cak jako osetiti,tako da kada dodje do pravog susreta sve moze biti mnogo mnogo jace nego inace.Uostalom svi smo sazdani od tih fluida koji cesto upravljaju nama,emocijama koje nas dizu i spustaju...emocijama koje uticu na telo...pa zasto ne bi i ovde?
Verujem da je zaljubljenost mnogo dublja....................................................

Back