Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Предлажем да се оваква, изузетно штура обавештења
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9916825&postcount=310
више не дају, јер нема никакве сврхе!!!
Не види се кога је дотични увредио, на којој теми је то било као ни зашто га је увредио!!!

Дотичног сам јутрос, пријавио због израза "ЏУКЕЛО СРПСКА" на Т - " Siptari na Kosovu prebijaju i muce Srbe - cak i zene ", упућеног Мартију Мистерији!!!
Видим да је тај пост ( део постова ) обрисан са теме, па уједно молим да ми се и одговори да ли је корисник "xheki" - због тога добио C1 !?

Poslednja izmena:
"Obaveštenje

Vaš predlog ne može biti razmotren jer nedostaje sigurnosni identifikacioni broj (token).

Ukoliko se ovo desilo iznenada, molimo vas da obavestite administratora i opišete akciju koju ste preduzeli pre nego što ste dobili ovi grešku":dontunderstand:

Da li bi to bilo to, ako kazem da je trenutno veza usporila, i da imam poteskoca sa slanjem poruka:think:

До сада се нисам нешто бунио због бановања и њима нанешених ми евентуалних "неправди", али ово данас, мислим да је превршило сваку меру и границу у самовољи и необјективности,
па молим да ми се,као једном "агресивном, арогантном, безобразном, некултурном,неваспитаном, необразованом, припростом, приглупом и ускостраначки острашћеном " кориснику,
објасни због чега је и како је то овај и овакав пост,
( на Т - DSS će pokrenuti inicijativu za udruživanje opozicije ( http://forum.krstarica.com/threads/287194&page=7 ) )

Original postavio ПАПРИКАРИУС
Ма је6али те бре проценти!!!
Је л' ти имаш своје мишљење, је л' имаш неки свој животни став, је л' имаш неки принцип кога се држиш у животу, је л' знаш шта се може а шта не, шта сме, шта не сме!?И како ћеш своју децу да васпитаваш и усмераваш.......такав какав си....ЉУДСКИ И МОРАЛНИ ЈАДОВАНЕ!!!:dash::dash::dash:

повредио или прекршио Пословник :dontunderstand:, а и ако јесте, да ли је тај прекршај те тежине и карактера да се изрекне

Mitternachtsträumer
Re: OBAVEŠTENJA
Korisnik ПАПРИКАРИУС C3 radi vređanja drugog korisnika i konstantno agresivnih komentara.
Tema o udruživanju opozicije.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9927117&postcount=314

Obaveštenje

Zabranjen vam je pristup iz sledećeg razloga:
Konstantne svađe

Datum kada će vam pristup biti omogućen: 31.05.2009., 13:00
http://forum.krstarica.com/private.php?do=showpm&pmid=2982462

Из цитираних обавештења,

1. "radi vređanja drugog korisnika i konstantno agresivnih komentara."
2. "Zabranjen vam je pristup iz sledećeg razloga: Konstantne svađe"

види се да ни сам модератор "не зна" ради чега је бановао, а да не говоримо како је тек одредио тежину прекршаја и висину казне!!!:dontunderstand:

Како ме је дотични и раније опомињао, а Бога ми и бановао, и како смо при томе размењивали, по мени коректну и културну приватну преписку, не налазим за сходно и не сматрам да је казну изрекао због личног анимозитета према мени!!!:ok:
Једино што по мени остаје, као неки "разуман" разлог за овакав његов поступак, је различитост у политичким ставовима, при чему се он пристрасно и отворено ставља на "напрдњачку" страну!!! Да је то тако, доказује објашњење "Константна свађа" !!!
Ако је то стварни узрок и разлог, зашто онда и други учесник те свађе није добио адекватну казну, или дотични модератор сматра да се ја "свађам са самим собом", чиме ме уједно имплицитно ВРЕЂА И ПОНИЖАВА!?:evil:

Због свега овога, као и страначких прогласа, саопштења, активности и постовања ( ја бих рекао политичког спамовања комплетног ПДФ-а Полтика ) одређених ( свима добро знаних ) корисника, молим да ми се, између осталог, објасни и да ли је овај форум, ЈАВНО СТРАНАЧКО ГЛАСИЛО НАПРДЊАКА, па да се у складу с тим прилагоди и наше присуство и постовање на форуму!!!

Nemam obicaj , a trudicu se da tako bude i ubuduce ali ni meni samoj nije jasan postupak oko banovanja Paprikariusa? Niti su to bile licne uvrede , niti se postupilo prema istom arsinu / principu i ako je trebalo banovati jednog ucesnika , trebalo je i drugog i to jos vise, jer mu i samom nije strano potcenjivanje , vredjanje , a nadasve stranacka ostrascenost i reklama grupe gradjana , partije ili sta vec jesu ti koje ovde promovise_!_:thumbdown:

Zaista bih volela da procitam objasnjenje , odnosno , razjasnjenje duplih arsina koji su u ovom slucaju primenjeni_!?:dontunderstand:

Hvala.

Молим да измените НАСЛОВ ТЕМЕ:

НИШТА ОД УКИДАЊА ВИЗА ЗА РУСИЈУ јер је и наслов и уводни пост неистинит и нетачан и формиран на основу ПОЛОВИЧНЕ ВЕСТИ и БЕЗ ОДГОВАРАЈУЋЕГ ЛИНКА са више него очигледном намером упереном против Руса и Русије.

Везано за ово http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9840929&postcount=503 , занима ме какав је принципијелан став
Форума Крстарице, око објављивања фотографија јавних личности?

Да ли у Правилнику постоји ставка којом се забрањује објављивање фотографија јавних личности?

Да ли је дозвољено јавним личностима да на Форуму Крстарице промовишу - рекламирају своја дела?

Ово питање је веома важно да се разјасни, како се у будуће не би дешавали неспоразуми.

Kad neko postavi svoju sliku, možeš da je ponoviš. I to samo dok taj neko ne kaže - neću više.
Strelo, šta je javna ličnost?
Reklamiranje nije bilo, ako se sećam pisano je u kontekstu vezanom za temu, replika na nešto.

Па ово је најдиректнија реклама, право да ти кажем ја тако нешто први пут видим на форуму, ако се изузме
Крстан.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8729662&postcount=5381

А јавна личност је неко ко се бави јавном делатношћу и о коме постоје подаци доступни свима, рецимо на
Googlu. Јавна личност не мора да буде претерано позната, али делатност јој је таква, да има потребу за
јавношћу, чак у тој мери да не крије свој идентитет ни на форуму, већ јавно обзнањује и рекламира своје
књиге и то ван рекламног простора.

Нисам добила адекватан, принципијелан одговор на питање које сам поставила пре више од недељу дана око објављивања слика јавних личности, који су и форумаши.

У Правилнику јасно треба да стоји може или не може да се објављује слика јавне личности, а не да то буде, "може да бидне, а не мора да значи".

Ovo je nova tema gde cete moci da iznosite zalbe, predloge, kritike... na rad foruma politika.

Ono sta u startu treba da bude jasno je da je ova tema namenjena iskljucivo konkretnim zalbama bez diskusije o njima.

Znaci svaki korisnik moze da podnese konkretnu zalbu i na nju ce dobiti konkretan odgovor moderatora.

Nikakva dalja diskusija nije dozvoljena.

Ako je neko nezadovoljan odlukom moderatora moze meni da posalje pp sa linkom na zalbu i odgovor na nju, ali NE SME SE DALJE SPAMOVATI TEMA

Svako ko bude replicirao na odgovor, svako sa strane ko se ubaci u raspravu ce biti momentalno trodnevno banovan.
Ovo nije tema za raspravu, svadju i ubedjivanje jesi u pravu nisi u pravu.

Ovo je tema koja mora da bude cista, gde ce samo ici zalbe i odgovori jedni ispod drugih.
A onda neka sami korisnici na osnovu zalbe i odgovora prosude ko je u pravu.

Dakle da ne bude zabune. Jos jednom.
Samo zalba i samo odgovor na nju.
Nikakva dalja pojasnjenja, nikakva dalja ubedjivanja, nikakvi "sateliti" koji podrzavaju jednu ili drugu stranu nece biti tolerisani.

Ova tema vam omogucava da konkretno iskazete nezadovoljstvo, da konkretno ukazete na stvari koje vam se ne svidjaju, iskoristite to na pravi nacin. Kreirajte forum onako kako vi zelite da izgleda.

Затим, овде је маса људи била кажњена, и то када се распитивала око свог "случаја" и жалила на повреду својих права, а сада се некима толерише да овде глуме дрвене адвокате другима, иако је Таб у свом уводном посту то изричито забранио!

Да би било шта функционисало како треба, морају се придржавати правила и принципа, посебно они (модератори и администратори), који су задужени за ред на форуму. Уколико тога нема настаје хаос и расуло.
Дакле, кад донесете неку одлуку и јавно је обзаните - придржавајте се тога!

Како се дискутује на форуму?

Да ли је у реду да постављач Теме само набацује копиране
делове из неких часописа и уопште не учествује у дискусији?

Иако сам два пута питала, да ли води монолог и даље ћути и
наставља да слаже слике и текстове без икаквок
КОМЕНТАРА.

Чини ми се, да овако ради неко ко жели да ПРОВОЦИРА:think:

http://forum.krstarica.com/threads/287906

Нисам добила адекватан, принципијелан одговор на питање које сам поставила пре више од недељу дана око објављивања слика јавних личности, који су и форумаши.

У Правилнику јасно треба да стоји може или не може да се објављује слика јавне личности, а не да то буде, "може да бидне, а не мора да значи".
Ma nije nejasno ništa, dobila si odgovor istog dana. Ponoviću - ne možete objavljivati slike forumaša bez njihovog izričitog pristanka. Imaš stavku u Pravilniku o objavljivanju podataka, bila si mod. Šta god da je, javna ličnost ili potpuni anonimus korisnik foruma ima pravo na zaštitu svoje privatnosti.

Ma nije nejasno ništa, dobila si odgovor istog dana. Ponoviću - ne možete objavljivati slike forumaša bez njihovog izričitog pristanka. Imaš stavku u Pravilniku o objavljivanju podataka, bila si mod. Šta god da je, javna ličnost ili potpuni anonimus korisnik foruma ima pravo na zaštitu svoje privatnosti.

Па добро, замисли да је рецимо Наташа Кандић форумашица овде и сад она под ником тим и тим, каже
забрањујем да се моје слике стављају на форум? Шта се онда дешава?

У том случају би свако од форумаша могао да глуми неку јавну личност и да забрањује у име те јавне личности, стављање њених слика! То је апсурд!

Poslednja izmena:
Pošto ne znam kako da prijavim sporan tekst koji je napisan pored nicka, dakle ne u postu, prijaviću ga ovdje, pa ako sam pogriješio nadam se da ću prilikom odgovora dobiti instrukcije za ubuduće.
Elem korisnik sokrati pored nicka ima tekst ''Kosova,zemra e kosovarve.'' pa me zanima da li se to tretira kao provokacija?
Hvala.

Па добро, замисли да је рецимо Наташа Кандић форумашица овде и сад она под ником тим и тим, каже
забрањујем да се моје слике стављају на форум? Шта се онда дешава?

У том случају би свако од форумаша могао да глуми неку јавну личност и да забрањује у име те јавне личности, стављање њених слика! То је апсурд!
Ma nisi razumela, u tom slučaju možeš ti objavljivati slike Nataše, ali nigde ne smeš navoditi da je to forumaš s nadimkom xy.

Нежелим да за овакве поруке притискам троуглиће увек ћу их издвојити да их виде сви
Овакви ликови су они који изаззивају реакције ,овакви ликови су зло

Назвати прогнане Србе са Косова злочинцима окрвављених руку
и имплицирати да ће се у северном делу Косовсеке Митровице десити крвопролиће ако се Срби не иселе заслужује трајну забрану приступа форуму због ширења мржње.Овакви људи су нас коштали мира ,модерацију молим да обрати пажњу на његове поостове
Pobegli su ti Srbi koji su pocinili zverstva nad Albancima, ne kazu dzaba, "zlocinac bezi sa mesta zlocina". Oni koji nisu prljali ruke albanskom krvlju, jos uvek zive na Kosovu, ali na zalost zrtve su pogresne i zlonamerne politike vasih politicara.

На овакав пост може се одговорити само презиром и овакви скотови као ти изазивају мржњу

Kad me vec vuces za jezik... malo je Srba koji nisu na onaj ili ovaj nacin doprineli da isteraju preko 800.000 Albanaca sa Kosova.

На овакав пост може се одговорити само презиром и овакви скотови као ти изазивају мржњу

Pa znamo mi da i dan danas u Mitrovici zive ubice Albanaca! Jednog dana ce pravda pobediti pa te ubice ce dobiti ono sto zasluzuju! :)

Pošto ne znam kako da prijavim sporan tekst koji je napisan pored nicka, dakle ne u postu, prijaviću ga ovdje, pa ako sam pogriješio nadam se da ću prilikom odgovora dobiti instrukcije za ubuduće.
Elem korisnik sokrati pored nicka ima tekst ''Kosova,zemra e kosovarve.'' pa me zanima da li se to tretira kao provokacija?
Hvala.

Obrisao sam mu to, a inace to znaci ''srce kosovara'', a ne ''zemlja kosovara'' kako su to neki ovde protumacili.

Нежелим да за овакве поруке притискам троуглиће увек ћу их издвојити да их виде сви
Овакви ликови су они који изаззивају реакције ,овакви ликови су зло

Назвати прогнане Србе са Косова злочинцима окрвављених руку
и имплицирати да ће се у северном делу Косовсеке Митровице десити крвопролиће ако се Срби не иселе заслужује трајну забрану приступа форуму због ширења мржње.Овакви људи су нас коштали мира ,модерацију молим да обрати пажњу на његове поостове

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9937358&postcount=317

Molio bih da ipak zalbe ubuduce upucujete putem trouglica.

Žao mi je što je zatvorena Ironova tema:(.Koji je razlog?..Text je bio pun humora i precizne kritike ne toliko na moderatore već na određenu grupu forumaša,koji ovde ponovo šire krila...Lično sam mislio da Ironsky više nema snage da piše textove kao ranije,ali ovaj je bio izuzetan:cool:

Да ли би могао неко од администратора или супермодератора да ми дозволи слање приватних порука? Желео сам да контактирам неког од администратора, али немам опцију. Оригинални ник "menjam.se" ми је првобитно банован на 10 дана због прекршаја у афекту, а сада након истека видим да је бан трајан. Да ли може да се то преиначи на временску казну, сличне и још горе прекршаје су правили корисници на политици, па су добијали временске казне, а мене је овде модератор директно провоцирао и пуштао да ме други вређају. Мада, волео бих о овоме приватно, ако може.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back