Zalazak sunca

Evo jedne
DSC_00929-1.jpg

taj kanonchic nije losh,a710 is...ma sa chim sam sve fotkao...kad se setim...tj., sa chim sam kretao...a za Photoshop,samo da znash,nije da Te plashim,ali ima tu da se uchiii...i taman kad mislish da sve znash,shvatish da je to vrh ledenog brega...To je PROGRAMCHINA,ne program...A fotke Ti jesu OK imash potencijala...samo napred...

Gigo:
Meni je delovalo montirano ali sam pomislio da mogu i da pogresim i uvredim Anaboja. U svakom slucaju je dobro.

Dobro osmisljena i planirana montaza nije uvreda,
vec pohvala i priznanje za ulozeni rad.

Ima na forumu jos dosta montiranih slika,samo treba malo pazljivije pregledati,
ugao svetla,odnosi velicine i sl.,postavljenih od raznih korisnika,
i moje mislenje je, da je to veoma pohvalno i sasvim OK.

Košmar:
na ovoj temi?.....npr.

Ne razumem zasto je to bitno,svako ima pravo na svoje vidjenje realnosti.

Uostalom, ovaj forum nije namenjen samo reporterskoj fotografiji,gde bi to, mozda bila zloupotreba ili manipulacija,vec svim vrstama fotografije.

Montaze,dorade,maskiranje i sl.su se radile i u vreme analogne (film-negativ-pozitiv) fotografije i prilicno dobro su prolazile na izlozbama svih rangova (sem reporterskih),a i skoro trecina svih tutoriala za Adobe Photoshop (najbolji program za slike) posvecena je foto montazi.

heh nemo'da se uobrazish sada...e necu vishe da Vas hvalim... :roll:
shalim se samo kachi malkice vecu fotku nego ovu
stavish u Photpshopu Save for web,promenish velichinu na 800 x600 Px,ili 1024x768,i stavish da fotka bude 150-200 Kb...to obichno zadrzi potreban kvalitet,a smanji dovoljno fotku...dalje za kachenje na imageshack ili gde vec znash?

heh nemo'da se uobrazish sada...e necu vishe da Vas hvalim... :roll:
shalim se samo kachi malkice vecu fotku nego ovu
stavish u Photpshopu Save for web,promenish velichinu na 800 x600 Px,ili 1024x768,i stavish da fotka bude 150-200 Kb...to obichno zadrzi potreban kvalitet,a smanji dovoljno fotku...dalje za kachenje na imageshack ili gde vec znash?

Back