mirar987
Ističe se
- Poruka
- 2.855
evo jednog lijepog sela na Braču

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima!Mozda jos uvek ima vremena do leta ali ga svi nestrpljivo ocekujemo.Zanima da li je neko isao svojim kolima do Zkintosa,i koliko se to isplati.Kakav je put i da li je previse zamorno?Volela bih da ovog leta definitivno posetim Zakintos...
Nisam isla kolima, tako da ti tu ne mogu pomoci, ali cu ti samo reci neces se pokajati! Naprotiv, Zakintos zaista nudi za svakoga po nesto, a sto je najbitnije plaze su super, peskovite, ciste, a more pretoplo :-)
Nisam isla kolima, tako da ti tu ne mogu pomoci, ali cu ti samo reci neces se pokajati! Naprotiv, Zakintos zaista nudi za svakoga po nesto, a sto je najbitnije plaze su super, peskovite, ciste, a more pretoplo :-)
Majat ima li neka lepa slicica sa Zakintosa?!
Bas bi mi prijala po ovim zimskim 'gadostima'
Pozzz
Pozdrav svima!Mozda jos uvek ima vremena do leta ali ga svi nestrpljivo ocekujemo.Zanima da li je neko isao svojim kolima do Zkintosa,i koliko se to isplati.Kakav je put i da li je previse zamorno?Volela bih da ovog leta definitivno posetim Zakintos...
I mi smo prosle godine isli kolima na Krf, za dve godine idemo opet, kada budu zavrsili autoput.Ali mene sad interesuje preporuka gde se smestiti na Zakintosu, mislim koje je mesto najbolje.
-dobra plaza
-pekare
-restorani
-kafici
-bez ludih Engleza (mozda malo)
evo jednog lijepog sela na Braču![]()
Slike su male, ne znam kako da postavim vece, ali klikom na njih dobicete veci format :-)
Ево овде под бројем 5 је детаљно упутство: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5649546&postcount=1