Adam&Eva
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
:-) :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kada ides na Zakintos?
Uzas koliko su mene nervirali, najgore one pubertetlije najnajgore, pijani po ceo dan i celu noc, a uzasni ruzni, prljavi, najgori stalez britanski.
Najvise ih ima u Laganasu, i najvise me je nerviralo kada vidim kako idu po grupama od njih 20ak. Ma uzas, ali oni koji idu moraju od starta da se iskuliraju i ne obracaju paznju.
To je super! taman kada obidjete Zante, odete na Peloponez pa se opet vratite, extra vam je plan!
U nekim agencijama moras da potpises izjavu da NECES da napustis ostrvo![]()
I meni se opet ide.....
Divno sam se provela, ja bih opet tamo :-) Ljubomorna sam (pozitivno naravno) na tebe Majat.
p.s. a sto se tice engleza uzas blagi, nama je jedan grk rekao kako njihovi vodici dobijaju pare od diskoteka ako ih dovedu i onda ih vodici dovedu, oni dobij 2-3 pica za dzebe naravno nastave da piju, a vodici dobiju pare i zbrisu,a ovi prave haos po celu noc...
Uzas..
NE, za koju agenciju znas da traze taj potpis????
kako ce da znaju da smo napustili ostrvo???/
E nista me nece spreciti da odem na Pelopones![]()
Imas stavku u ugovoru koju moras posebno da potpises i snosis odgvornost. Ako ti se nesto, ne daj boze desi, van ostrva...i tako to.
Pazljivo procitaj ugovor. Svaku stavku.
Euroturs
Meni niko nista nije rekao, a cak smo se preko vodica nase agencije raspitivali o individualnom odlasku na Kefaloniju...
Dragi forumaši, hvala vam puno na detaljnim opisima Zakynthosa, i mene ovog leta , put vodi u Laganas, s obzirom šta sam sve ovde pročitala uopšte mi se ne ide. Imam jedno pitanjce da li uopšte ima Grka u Laganasu?
Ma! Ne traze bre iz agencije sa kojom ides, nego ti traze tamo gde uzimas kola. Znaci rent agencija.![]()