Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma izdrzaces... e ja kada sam stigla imala sam utisak kao da sam vec bila jer sam sve procitala sa neta i sve mi je bilo poznato, cak sam bila vise informisana od vodica...
ali stvarno ces se nauzivati... obavezno da napises kako ti je bilo..
:-)

rentiracemo kola, pa kuda nas put odvede ... mozda stignemo i do Atine :-)
sa nama se nikada ne zna, ne drzi nas mesto ...
ali na prvom mestu je obilazak celog Zakintosa, a posle ostalo...Na Pelopones idemo sigurno...

Uzas koliko su mene nervirali, najgore one pubertetlije najnajgore, pijani po ceo dan i celu noc, a uzasni ruzni, prljavi, najgori stalez britanski.
Najvise ih ima u Laganasu, i najvise me je nerviralo kada vidim kako idu po grupama od njih 20ak. Ma uzas, ali oni koji idu moraju od starta da se iskuliraju i ne obracaju paznju.

Deca. Do 17 godina.
I sto je najgore nista ne naprave...svi su grupama, mrtvi pijani vec u 9 uvece, padaju, policija digla ruke (tacnije i nema ih):hahaha:
Jadno izgleda kada vidis dete od 14 godina mrtvo pijano na sred ulice.

I meni se opet ide.....
Divno sam se provela, ja bih opet tamo :-) Ljubomorna sam (pozitivno naravno) na tebe Majat.
p.s. a sto se tice engleza uzas blagi, nama je jedan grk rekao kako njihovi vodici dobijaju pare od diskoteka ako ih dovedu i onda ih vodici dovedu, oni dobij 2-3 pica za dzebe naravno nastave da piju, a vodici dobiju pare i zbrisu,a ovi prave haos po celu noc...
Uzas..

I meni se opet ide.....
Divno sam se provela, ja bih opet tamo :-) Ljubomorna sam (pozitivno naravno) na tebe Majat.
p.s. a sto se tice engleza uzas blagi, nama je jedan grk rekao kako njihovi vodici dobijaju pare od diskoteka ako ih dovedu i onda ih vodici dovedu, oni dobij 2-3 pica za dzebe naravno nastave da piju, a vodici dobiju pare i zbrisu,a ovi prave haos po celu noc...
Uzas..

Nemoj da budes ljubomorna, treba ja da budem jer si vec bila :P
sto se tice nocnih izlazaka, mislim da ih i nece biti nesto previse, jednostavno za to necemo imati snage, posle svih obilasaka :P

NE, za koju agenciju znas da traze taj potpis????:dontunderstand:
kako ce da znaju da smo napustili ostrvo???/
E nista me nece spreciti da odem na Pelopones :o

Imas stavku u ugovoru koju moras posebno da potpises i snosis odgvornost. Ako ti se nesto, ne daj boze desi, van ostrva...i tako to.
Pazljivo procitaj ugovor. Svaku stavku.

Dragi forumaši, hvala vam puno na detaljnim opisima Zakynthosa, i mene ovog leta , put vodi u Laganas, s obzirom šta sam sve ovde pročitala uopšte mi se ne ide:(. Imam jedno pitanjce da li uopšte ima Grka u Laganasu?

Meni niko nista nije rekao, a cak smo se preko vodica nase agencije raspitivali o individualnom odlasku na Kefaloniju...

Kefalonija je raj.
Obavezno. Ko ide za Pargu takodje se obilazi Kefalonija, Lefkada...
Sve se te ekskurzije isplate.
Obilazak Zakintosa busom je takodje fenomenalna varijanta. Oko 22 e. Obidjes celo ostrvo, sela, vinariju, staru maslinu, prelep bajkovit manastir Agios Dionisios, rucak u pravoj taverni (daleko od turista i plaze), slikas Navagio sa visine auuuuuuuuuuuuuuuuuu :), ides na Bohali (vidi se ceo grad)...obilazis plave pecine.... Cujes sto prica o ostrvu. Divno. Zrtvujte dan na plazi i prozivite ga u Mediteraneo stilu :D

Dragi forumaši, hvala vam puno na detaljnim opisima Zakynthosa, i mene ovog leta , put vodi u Laganas, s obzirom šta sam sve ovde pročitala uopšte mi se ne ide:(. Imam jedno pitanjce da li uopšte ima Grka u Laganasu?

Gresis treba da ti se ide jer je Zakintos fenomenalan, ali u pravom smislu te reci.
Grka ima malo, vlasnici su radnji restorana ali zato u svim radnjama, restoranima rade englezi, uzas blagi.
Ali veruj mi kada osetis prave cari ostrva njih potpuno zanemaris, prepustis se i uzivas.
Ne znam sta ti je primarno da li odmor ili izlasci ali ako je ovo drugo nece ti smetati ali ako nameravas da izlazis po klubovima neces moci da se opustis jer ih ima na tone na tim mestima.
Pozdrav!

Back