Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
слушаај мала мајо, ако већ не можеш да се снаћеш, онда нема друге него да те ухватимо за руку и поведемо са собом :D

joj ljudi..pa nemojte tako.:sad2: ja sam procitala skoro sve i pohvatala gomilu belezaka,ali ne mogu bas sve da zapisem i zapamtim,odjednom.:rida:

samo sam thela malu pomoc,ali nema veze..:sad2::sad2:

:nono3: C c c c.... nece biti da si skoro sve prochitala!!!! :think:Mozda na 51. strani!

:banovati: VEC SAM TI ODGOVORIO NA ISTO PITANJE I OPET NISI PROCHITALA!!!!

:dash: :rtfm: CHITAJ 50. stranu.... JA NAPISAO, chak i imena kapetana!!!! Jedino josh nisam dao POI tachke, za navigaciju.

:ajmo: Sha josh?! Jedino da dash broj telefona (na PP), pa da Ti odgovaram direktno na pitanja.... ja ili neko drugi?!

:aaa: Ja sam bre odlepio od chitanja, kada je meni trebalo! :bum: Prvo sam prochitao sve postove (mislim 42 strane), pa tek onda postavio neko pitanje.

Poslednja izmena:
cccccc ... dvoje su se tako smuvali :rotf:

ovo se zove pozrtvovani forumas ... neces ti majo otici nespremna na Zante :D

Hahahaha.... Ivo, Ivo! :nono3:
Ne valja kad cutish.... ne valja kad pomazesh.... kako ugoditi ovom narodu?! :fdlan:

P.S.
Ono, ima mesta u autu.... :andjeo: ali YU-Pilot za par nedelja ide na 'neko drugo' more. Malkice severnije! :flert:

Poslednja izmena:
hvala divni svete sto mi odgovarate!:worth: priznajem da sam postavila pitanje na koje postoji odgovor..ali pogresi covek,sta da se radi.:whistling: ovo je prvi put da idem na more a da hocu sve da vidim,i onda sam tako malo zbujena..:rumenka:
p.s.ako neko sutra ide..vidimo sa na zakintosu!:klap::bye:
p.s.s.a ostatku hvala na saradnji!

aaaaa ... pa nece moci tako lako
nono%283%29.gif

tebi srecan put i uzivaj ... a kad se vratis da cujemo kako je bilo :cao:

Jel neko bio u vili Yatras (Laganas)?Ja idem u septembru preko Argus-a,pa da cujem iskustva drugih.Sta je potrebno od dokumenata da bi se iznajmio skuter?Jel se moze i biciklom ici i obilaziti itd.?

Biciklom :dash: neeeeeeee.... osim ako nisi entuziasta, koji obilazi svet na dva tochka.... sa lichnim pogonom?! :bum: ;)

Skuterom, moze! Treba u principu medjunarodna vozachka, ali se moze iznajmiti i bez nje, samo ce Te u tom sluchaju (najverovatnije) ucenjivati za cenu.... za full osiguranje.... itd!

Sve Argusove vile u Laganasu su drobre, koliko ja znam!

Da nastavim onaj post sa 50 strane.
Posle ekskurzije smo isto par dana bili u laganasu i onda otisli na krstarenje oko ostrva sa pauzama za kupanje.Rekli su nam jos ranije da je lutrija da li ce se pristati na navajo plazu ,a taj dan "petak"je trebao da bude jedini dan kada su vetar i talasi na granici da moze da se pristane.Krenuli iz zantea ukrcali se na brod oko 200 ljudi iodma maler sidro se zakacilo za bove i konopce i sat vremena su ga pokusavatli otkaciti.Krecemo sa sat zakasnjenja i uzivamo na brodu na gornjoj pauzi(poneti nesto dugih rukava obavezno jer je ujutru svezije i uz vetar ume da bude ladnjikavo)Pristajemo opet kod plavih pecina na kupanje ,uzivamo 45 minuta,voda malo ladnija,ali samo na prvi tren.Nastavljamo ka severu i krecu talasi sve jaci i jaci kako zakrecemo oko severa ostrva.Bukvalno polovina ljudi dobija morsku bolest i silazi u donji klimatizovani deo gde povracaju i ostaju obeznanjeni do kraja krstarenja,a neki i duze.Mi ostali na gornjoj palubi vec gubimo nadu da ce se pristati na navaggio.Talasi se pojacavaju,brod se ljulja do ekstremnih granica,vec pocinje frka ljudima nije sve jedno,kako prolazi vreme sve je gore i gore.Sve se to desava pre navaggio plaze,ja neznam zasto kapetan nije sekao talase nego bio okrenut bokom prema njima pa se brod ljuljao u stranu,tako da mi se cinilo da mogu ruku u more da stavim sa gornje palube kad se zakrene brod.Pomislih to je to zavrsicemo kao onaj brod na navaggio plazi(bukvalno je bilo tako).Prilazimo plazi vodic kaze priblizicemo se da slikate ali nije moguce pristati(u tom trenutki mislim da bi svi koji su bili na brodu u svesnom stanju rekli ma vozi bre j..o te navaggio,vadi nas iz g....a)Tu se priblizavamo na nekih 15 metara od obala,nekolicina slika i krecemo dalje.Ovaj put kapetan ide ka pucini i sece talase,pa ga okrene pa ide ka kopnu i opet sece i to izgleda za trunku bezbednije.Posle 15 minuta malo se smanjuju talasi i pristajemo na neku uvalu sa lepom plazom beli sljunak,i slicna boja mora kao navaggio,i tu izlazi 30ak ljudi na kupanje(ostali su jos pod utiskom i ne pada im napamet) nastavicu kasnije ...........

A dobro ... kapetan se bar potrudio da bacite pogled .
U takvim extremnim uslovima i jeste najsigurnije pobeci na pucinu i seci talase pod 90 stepeni tako da se meni cini da je jako dobro znao sta radi . Bocna ljuljanja sam dozivela zelena i bela
ali ima i to svoje zasto se tako brod postavlja .
Na tim izletima uvek je lutrija kako ce sve da ispadne i dali ce se uspeti pristati ... niste imali srece ... ali ko zna , mozda sledeci put ;)

Mi smo isto to iskusili, nije bilo šanse da se pristane a samo 1/4 turista nije povraćalo (na sreću niko od nas četvoro nije imao problema, mi smo jeli sendviče pored onih nesrećnika :)) ali mi nije krivo jer je uzburkano more pravilo neverovatne igre plavih refleksija na belim stenama u Navagio zalivu, jedan od najlepših prizora koje sam video. Fotke su sjajne :)

Hvala![/QUOTE

Nema na chemu! Ako mogu josh shta da pomognem.... izvoli, pitaj?! :ceka:

Ako prochitash malo unazad.... naicicesh na postove u kojima sam opisao, kako se i bez auta moze obici ostrvo?! Samo, NIKAKO kruzerom :nono3: .... celodnevna tura!!!! :think: Jeste da shvatanje provoda, umnogome zavisi i od lichnih afiniteta, ali velikoj vecini ispadne totalni promashaj. Chak ni tura busom nije nishta posebno, ali Ok.... nece vas smoriti koliko kruzer. Najbolje da sami obilazite ostrvo :okok: , ako ga vec zelite obilaziti.... necete se izgubiti.... ostrvo je maleno! :mazi:

ma gluposti, to je sve sama deceurlija, popiju pivo dva i gotovo...
ima bolja prica sa zakintosa
pre par godina je bilo dozvoljeno marincima da se iskrcavaju na zakintosu..
njihov omiljen sport je bio, ne kupanje
ne opijanje
nego, "vijanje" engleza
tukli su ih ko volove u kupusu :hahaha:

ma gluposti, to je sve sama deceurlija, popiju pivo dva i gotovo...
ima bolja prica sa zakintosa
pre par godina je bilo dozvoljeno marincima da se iskrcavaju na zakintosu..
njihov omiljen sport je bio, ne kupanje
ne opijanje
nego, "vijanje" engleza
tukli su ih ko volove u kupusu :hahaha:

Hahahaha.... zanimljiv 'sport'! :hahaha: :super:
I meni je kad-kad dolazilo, da se pochnem baviti tim 'sportom' :aaa: , al' cehemu.... to je ipak, samo pijana i naduvana dechurlija?!!!! :thumbdown:

Back