proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
слушаај мала мајо, ако већ не можеш да се снаћеш, онда нема друге него да те ухватимо за руку и поведемо са собом 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj ljudi..pa nemojte tako.ja sam procitala skoro sve i pohvatala gomilu belezaka,ali ne mogu bas sve da zapisem i zapamtim,odjednom.
samo sam thela malu pomoc,ali nema veze..![]()
Sha josh?! Jedino da dash broj telefona (na PP), pa da Ti odgovaram direktno na pitanja.... ja ili neko drugi?!
.
cccccc ... dvoje su se tako smuvali
ovo se zove pozrtvovani forumas ... neces ti majo otici nespremna na Zante![]()
I kako sad to da se shvati
misliiim ... to mesto u autu
samo ti pomazi![]()
Hahahaha.... kako bi se tek shvatilo, da sam rekao da imam mesta i u kuci (mislim, tamo.... na moru), a imam i to dosta?!![]()
Neznam ... probaj
samo imam utisak da bi krenula najezda novih forumasica kojima treba da odobravam nove postove
imaj dusu .... imam ja i privatan zivot
a tebi bi pp bio zatrpan![]()
Jel neko bio u vili Yatras (Laganas)?Ja idem u septembru preko Argus-a,pa da cujem iskustva drugih.Sta je potrebno od dokumenata da bi se iznajmio skuter?Jel se moze i biciklom ici i obilaziti itd.?
Hvala!Biciklomneeeeeeee.... osim ako nisi entuziasta, koji obilazi svet na dva tochka.... sa lichnim pogonom?!
![]()
Skuterom, moze! Treba u principu medjunarodna vozachka, ali se moze iznajmiti i bez nje, samo ce Te u tom sluchaju (najverovatnije) ucenjivati za cenu.... za full osiguranje.... itd!
Sve Argusove vile u Laganasu su drobre, koliko ja znam!
Hvala![/QUOTE
Nema na chemu! Ako mogu josh shta da pomognem.... izvoli, pitaj?!
Ako prochitash malo unazad.... naicicesh na postove u kojima sam opisao, kako se i bez auta moze obici ostrvo?! Samo, NIKAKO kruzerom.... celodnevna tura!!!!
Jeste da shvatanje provoda, umnogome zavisi i od lichnih afiniteta, ali velikoj vecini ispadne totalni promashaj. Chak ni tura busom nije nishta posebno, ali Ok.... nece vas smoriti koliko kruzer. Najbolje da sami obilazite ostrvo
, ako ga vec zelite obilaziti.... necete se izgubiti.... ostrvo je maleno!
![]()
Samo da kazem da je Zakintos super,ja sam bila prosle godine i idem opet i ove,za nedelju dana krecemoprovod je fenomenalan
a pijani englezi?Samo da kazem da je Zakintos super,ja sam bila prosle godine i idem opet i ove,za nedelju dana krecemoprovod je fenomenalan
ma gluposti, to je sve sama deceurlija, popiju pivo dva i gotovo...
ima bolja prica sa zakintosa
pre par godina je bilo dozvoljeno marincima da se iskrcavaju na zakintosu..
njihov omiljen sport je bio, ne kupanje
ne opijanje
nego, "vijanje" engleza
tukli su ih ko volove u kupusu![]()