Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima! I ja ovog leta letujem na Zakintosu, idem pocetkom avgusta preko Argusa. Pa me zanima, da li je neko bio u vili Yatras i kakvi su utisci (jel blizu plaze, kakva je ta najbliza plaza...)? Veoma bih cenila kada bi mi neko odgovorio :D:D:D:D
I moze li neko da mi opise Laganas? Ima li onih prodavnica sa jeftinim stvarcicama kao na severu Grcke? :)

Pozz svima... ja idem od 09.09. do 19.09 laganas vila eugenia... preko aqua tursa pa me interesuje dali je neko bio u toj vili, higijena itd... i naravno ako neko moze da kaze cene pica, hrane... nebih se bunio... :D

Pozdrav,
idem sa ženom i bebom, tj. klincem od 14 meseci u Argasi u Paradise apartmane.
Zanima me samo jel tamo lumperaj ili je mirnije u odnosu na Laganas u kojem smo bili sami, žena i ja, pre dve godine i bilo je super.
Ali smo ove godine hteli mirniju destinaciju zbog malog.
Učinila nam se dobra solucija, jel neko bio tamo sa decom?
U agenciji kažu da je to mnogo mirnije.
Što se plaža tiče, ići ćemo do prvih okolnih, samo ne bih voleo da u apartmanima mi smetamo omladini, a ni ona nama. :)

Pozdrav,
idem sa ženom i bebom, tj. klincem od 14 meseci u Argasi u Paradise apartmane.
Zanima me samo jel tamo lumperaj ili je mirnije u odnosu na Laganas u kojem smo bili sami, žena i ja, pre dve godine i bilo je super.
Ali smo ove godine hteli mirniju destinaciju zbog malog.
Učinila nam se dobra solucija, jel neko bio tamo sa decom?
U agenciji kažu da je to mnogo mirnije.
Što se plaža tiče, ići ćemo do prvih okolnih, samo ne bih voleo da u apartmanima mi smetamo omladini, a ni ona nama. :)

nisam bio tamo nikad... odmah da se ogradim :D... na forumima svi hvale kao mirnije mesto u odnosu na laganas... i da nema plaza dobrih... a najbolje bi bilo da postavite pitanje o nekoj vili, pa ce vam neko odg. gde se nalazi i ostalo sto vas zanima... a sto se tice vaseg pitanja, ima milion i jedan isto odg. na forumima :D mirnije je ne brinite

Била сам у Лаганасу, журке, врви од енглеза и провода.
Плажа није лоша с обзиром да је насеље. Интересатно је док сам ронила баш у Лаганасу, скроз на левом делу плаже, имала сам наочаре за воду и са моје десне стране угледах велику корњачу carrete carette.:mrgreen:

Истина је да су на југоисточном делу, на полуострву најлепше плаже за купање...Банана бич је интересантна због већих таласа, па је динамичније за купање..једино овде сам остајала по сат времена у цугу у води, брзо пролети време.
Ст Николас је лепа плажа.
И да разбијем предрасуде о лошем аутобуском превозу, постоји трансфер аутобусом из Лаганаса-бесплатан до неких плажа.

Наравно, ко иде на ово острво обавезно треба да посети једну од најлепших плажа света - Навајо плажу на западном делу острва. Могуће је доћи само бродом, крстарења око острва су од 22-15 евра и види се још доста прелепих плажа до којих се не може са копна.
598803_4155924138740_1394622852_n.jpg

538644_4155939019112_504535453_n.jpg
581278_4156087182816_61196284_n.jpg

Da li je neko bio u vili Eugenija u Laganasu???

E i ja idem u istoj vili i trazim po svim forumima, o njoj... retko se pise... nasao sam skoro jedan post, pre neki dan... covek se vratio sa mora i odmah je opisao... kaze da je cista, da ima nocnog cuvara bugarina ,koji strazari i svakog jutra cisti onaj bazen koji se vidi na slikama... takodje kaze da je taj bazen sasvim prosecan i zadovoljavajuci, a ne kao u odredjenim vilama samo radi reda... kako pise preko agencije, tako je... videcemo... preko koje ti agencije ides... Ja sam preko aqua travel u septembru :D Nadam se da sam ti pomogao...

Плажа није лоша с обзиром да је насеље. Интересатно је док сам ронила баш у Лаганасу, скроз на левом делу плаже, имала сам наочаре за воду и са моје десне стране угледах велику корњачу carrete carette.:mrgreen:

Истина је да су на југоисточном делу, на полуострву најлепше плаже за купање...Банана бич је интересантна због већих таласа, па је динамичније за купање..једино овде сам остајала по сат времена у цугу у води, брзо пролети време.
И да разбијем предрасуде о лошем аутобуском превозу, постоји трансфер аутобусом из Лаганаса-бесплатан до неких плажа.

Наравно, ко иде на ово острво обавезно треба да посети једну од најлепших плажа света - Навајо плажу на западном делу острва. Могуће је доћи само бродом, крстарења око острва су од 22-15 евра и види се још доста прелепих плажа до којих се не може са копна.

e bas ti zavidim na tim kornjacama...ja sam ronila i ronila al ni jednu ne videh :lol:
osim ako ne racunas one sto su se tek ispilile....:mrgreen:

Procitala sam celu temu,i ima mnogo korisnih informacija..bas ono sto sam planirala sve da pitam i sto me je interesovalo!! Hvala na isrcpnim odgovorima :)) Ja idem 14.09 preko Argus Tursa,vila Valasis..Pa ako neko zna nesto o toj vili neka napise,bila bih zahvalna..Nisam videla nijedan komentar o njoj! Inace htela sam u Delfini-Laganas,ali je14.og sve vec bilo rezervisano,***. I ko od vas jos ide u tom periodu?? Hm..Kakvo li ce vreme da nas saceka,to je pitanje koje me jedino muci danima..:///

Uuuu , pa lepo je sve . Pravi odmor . Sigurno si se lepo provela.

Procitala sam celu temu,i ima mnogo korisnih informacija..bas ono sto sam planirala sve da pitam i sto me je interesovalo!! Hvala na isrcpnim odgovorima :)) Ja idem 14.09 preko Argus Tursa,vila Valasis..Pa ako neko zna nesto o toj vili neka napise,bila bih zahvalna..Nisam videla nijedan komentar o njoj! Inace htela sam u Delfini-Laganas,ali je14.og sve vec bilo rezervisano,***. I ko od vas jos ide u tom periodu?? Hm..Kakvo li ce vreme da nas saceka,to je pitanje koje me jedino muci danima..:///

U avgustu ti je skoro uvek sve zauzeto jer je to taj mesec kada dolaze svi turisti , ali nzm ni ja zasto. :think: :D

Back