Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.705
el ti treba drustvo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav,
idem sa ženom i bebom, tj. klincem od 14 meseci u Argasi u Paradise apartmane.
Zanima me samo jel tamo lumperaj ili je mirnije u odnosu na Laganas u kojem smo bili sami, žena i ja, pre dve godine i bilo je super.
Ali smo ove godine hteli mirniju destinaciju zbog malog.
Učinila nam se dobra solucija, jel neko bio tamo sa decom?
U agenciji kažu da je to mnogo mirnije.
Što se plaža tiče, ići ćemo do prvih okolnih, samo ne bih voleo da u apartmanima mi smetamo omladini, a ni ona nama.![]()
Da li je neko bio u vili Eugenija u Laganasu???
Pozdrav,uplatio sam 22og jula villu delfini u laganasu preko argus tursa,nazalost sprecen sam da idem,radi se o dvokrevetnoj sobi,prodao bi po istoj ceni koliko sam platio. Kontakt:0640549719
daj detaljePozdrav,uplatio sam 22og jula villu delfini u laganasu preko argus tursa,nazalost sprecen sam da idem,radi se o dvokrevetnoj sobi,prodao bi po istoj ceni koliko sam platio. Kontakt:0640549719
Била сам у Лаганасу, журке, врви од енглеза и провода.
Плажа није лоша с обзиром да је насеље. Интересатно је док сам ронила баш у Лаганасу, скроз на левом делу плаже, имала сам наочаре за воду и са моје десне стране угледах велику корњачу carrete carette.
Истина је да су на југоисточном делу, на полуострву најлепше плаже за купање...Банана бич је интересантна због већих таласа, па је динамичније за купање..једино овде сам остајала по сат времена у цугу у води, брзо пролети време.
Ст Николас је лепа плажа.
И да разбијем предрасуде о лошем аутобуском превозу, постоји трансфер аутобусом из Лаганаса-бесплатан до неких плажа.
Наравно, ко иде на ово острво обавезно треба да посети једну од најлепших плажа света - Навајо плажу на западном делу острва. Могуће је доћи само бродом, крстарења око острва су од 22-15 евра и види се још доста прелепих плажа до којих се не може са копна.
![]()
![]()
![]()
Била сам у Лаганасу, журке, врви од енглеза и провода.
Плажа није лоша с обзиром да је насеље. Интересатно је док сам ронила баш у Лаганасу, скроз на левом делу плаже, имала сам наочаре за воду и са моје десне стране угледах велику корњачу carrete carette.
Истина је да су на југоисточном делу, на полуострву најлепше плаже за купање...Банана бич је интересантна због већих таласа, па је динамичније за купање..једино овде сам остајала по сат времена у цугу у води, брзо пролети време.
Ст Николас је лепа плажа.
И да разбијем предрасуде о лошем аутобуском превозу, постоји трансфер аутобусом из Лаганаса-бесплатан до неких плажа.
Наравно, ко иде на ово острво обавезно треба да посети једну од најлепших плажа света - Навајо плажу на западном делу острва. Могуће је доћи само бродом, крстарења око острва су од 22-15 евра и види се још доста прелепих плажа до којих се не може са копна.
![]()
![]()
![]()
e bas ti zavidim na tim kornjacama...ja sam ronila i ronila al ni jednu ne videh
osim ako ne racunas one sto su se tek ispilile....![]()
Procitala sam celu temu,i ima mnogo korisnih informacija..bas ono sto sam planirala sve da pitam i sto me je interesovalo!! Hvala na isrcpnim odgovorima) Ja idem 14.09 preko Argus Tursa,vila Valasis..Pa ako neko zna nesto o toj vili neka napise,bila bih zahvalna..Nisam videla nijedan komentar o njoj! Inace htela sam u Delfini-Laganas,ali je14.og sve vec bilo rezervisano,***. I ko od vas jos ide u tom periodu?? Hm..Kakvo li ce vreme da nas saceka,to je pitanje koje me jedino muci danima..:///