Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U koji grad da idem na Zakintosu da je koliko toliko normalno, u smislu nema toliko pijanih maloletnih Engleza? Svidjaju mi se plaze, ide mi se bas na Zakintos, ali u neko mirnije mesto.

U koji grad da idem na Zakintosu da je koliko toliko normalno, u smislu nema toliko pijanih maloletnih Engleza? Svidjaju mi se plaze, ide mi se bas na Zakintos, ali u neko mirnije mesto.
--------------------------------------------------------------------------

Tsilivi odlicna plaza porodicno mesto.Argasi losa plaza takoder mesto mirnije, njegova prednost su blizine svih nabrojanih lepih plaza na Vasilikosu.Jedno od ta dva mesta i nema promasaja.

...ja vec odbrojavam...jos 6 dana pa pocinje uzivancija...:)

1116533965_dd692f85e9.jpg

Jel ima Zakintos aqua park? Videla sam neke snimke na youtubu, a ne secam se da sam negde procitala.....
Наравно, налази се у месту Sarakinado, 4 км од Zantea > http://www.zantewatervillage.gr/
А прочитах, да се ускоро очекује и отварање новог, нешто мањег аква парка у Tsiliviju.
A new water park will soon open in the resort of Tsilivi. It's not as big as the water park at Sarakinado, but for anyone staying in Tsilivi itself it is likely to work out cheaper & more convenient alternative. Anyone arriving by car may find parking a problem. It is easy to find at the north (Alykes direction) end of Tsilivi.

Back