- Poruka
- 2.306
Pff pa za nas dzep i nisu bas popularne..15-20€ minimum po osobi racunaj a porcija smesna
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazi mi da li dolaze srbi sa kolima,i kakva je situacija za parking?
--------------------------------------------------------------------------U koji grad da idem na Zakintosu da je koliko toliko normalno, u smislu nema toliko pijanih maloletnih Engleza? Svidjaju mi se plaze, ide mi se bas na Zakintos, ali u neko mirnije mesto.
...ja vec odbrojavam...jos 6 dana pa pocinje uzivancija...![]()
jos mesec dana. jeeeeeeeee....![]()
Па наравно да је "јеееее..." кад идете заједно!jeeeeeeee
Па наравно да је "јеееее..." кад идете заједно!![]()
Ма и мени је баш смешно, кад видим како се кобајаги "правите тоше".bas sam se slatko nasmejalaali u svakom slucaju ''jeeeeeee...''
![]()
Наравно, налази се у месту Sarakinado, 4 км од Zantea > http://www.zantewatervillage.gr/Jel ima Zakintos aqua park? Videla sam neke snimke na youtubu, a ne secam se da sam negde procitala.....
A new water park will soon open in the resort of Tsilivi. It's not as big as the water park at Sarakinado, but for anyone staying in Tsilivi itself it is likely to work out cheaper & more convenient alternative. Anyone arriving by car may find parking a problem. It is easy to find at the north (Alykes direction) end of Tsilivi.