U sustini to se nece desiti, to se ne sme desiti.
moramo biti spremni na proteste i rusilacke demonstracije
da sprecimo grupu mocnika koji uvode zakone u cilju kontrole mase i njihovih porobljivackih interesa.
pod izgovorom da su oni cuvari mira... podseca malo na mentalni sklop milosrdnog andjela/povod bombardovanje.
Internet se puno promenio kroz zadnju deceniju, kontrola i cenzura googla je postala nepodnosljiva.
Ako neko ima neki slobodan search neka podeli ovde link, gugl jahu bing itd ne pokazuju nista. postoji li neki slobodni underground internet?....
Na fejsbuku se jos moze pisati pod laznim profilima, imam ih tri, ali i ne koristim nesto, delom i jer osecam kako me posmatraju, likovi iz nsa cia bia mosad i slicni koji prave profile, u sluzbi matriksa realnosti njihovih gospodara. onih borgova koji posmatraju ljude kao datoteke kartoteke ,foldere za sumnjive, neprilagodjene i prave fajlove o njima. Slicno osecam i u vezi ovog foruma i svega na netu, bar domaca neka policija masoni itd nadziru, oduzimaju osecaj slobode, gospodstva, vec si kao deo hipnotisane mase, deo neke horde jevreja u konc logoru, ne moze niko da bude iznad mene. Trudim se da ih zbunim maksimalno po netu, da me ne lociraju tako lako, imam desetak mejlova, za vise svojih podeljenih licnosti ili poslovnih projekata, neki su po njhovim standardima na ivici legalnog.
Problem je jer oni ne postuju jin jang sistem univerzuma, umisljaju da je jin jedini i da oni znaju najbolje , da imaju pravo progona i zakona iz tog ugla. Zombirani partokrastki partijaski politicki pijuni su svuda.
sigurno su vecina ljudi iz vladajucih sfera patoloski slucajevi koji su vesto prkrivali svoje bolesne namere. Mi ostali smo iskreniji, ne zelimo lazne maske i fb licnosti. Ali ako dokle postoje zakonske pretnje, zbog drugacijih uverenja standarda ideja misli.. onda moras da se osiguras.
i ovo sto ovaj alan ford forumas kaze, kao i i british mjuzeum... opreznost od raznih net manijaka.
mnogo stvari je napisano na netu u prolsosti, nekim ljudima su ucenjene glave... nije samo problem u policiji koja bi da hapsi za svaki komentar, pretnju... tu su razne strane krvavo sukobljene. i policija je samo jedna banda u tom aspektu.
Cesto pokusavam da verujem da postoji neka plemenita dobronamerna grupa tajnih vladara i njihovih zakona , ali dokaza za to nema.. interesi, ludilo, sila i krv su ono sto pokrece svet.
Muka mi je vise od ogranicenja sloboda. samo prete nekim zakonima, pravilima, a novinari ko shakali dupelisci stranacki izvestavaju, umesto da dublje istraze pozadinu svega.
Muka mi je i od Truman show sindroma, svi me posmatraju uhode, negde tamo beleze svaki klik, svako slovo, analiziraju profilisu, a pre toga ubacuju subliminarne poruke ideje kontrolisu um,... bolest. Najgore kad profilisu na osnovu uhodjenja i price neke druge poremecene osobe. Mislim ko su oni, da budu iznad ostalih, ali nek znaju da iznad popa ima pop, treba se organizovati u zagorcati im zivot. imaju oni i uzu i siru familiju.. nece biti bezbedni, ni sigurni, ni oni ni ostali net progonitelji koji me ganjaju i ometaju, to sto mi se windows i mozila raspadaju, flash i java puni bagova i virusa... oni su krivi,svakako, pored mojih roditelja koji su uvek krivi za sve. Roditelji su uvek kriv za sve, oni koji su roditelji prednjace u tom stavljanju interneta pod kontrolu, hteli bi da kontrolisu nadziru svoju decu, da ih ne pojede neki tamo net manijak, da ih neko ne izvede iz matriksa, ali najcesce problem je u "svoja" u njihovom shvatanju vlasnistva dece, kao da su kucici i macici, a ne samostalne osobe.