Zakonsko ukidanje anonimnosti na netu

A sta sa onima koji citaju, a nikad se ne bi ukljucili u diskusiju pa ostaju anonimni? Koji bi samo gledali diskusije? Zar to nije manijacki i kakav zakon za njih doneti?

Ovo moze samo u slucaju da forumi i FB ostaju zatvoreni za javnost sa strane i nemam nista protiv, osim sto nisam fotogencicna i sto inace prezirem maniju stavljanja slika gde god ljudi stignu po internetu, sto sa letovanja, sto sa zimovanaja, sto ovako a to bi samo islo u prilog tome.

To bi bilo gasenje slobode, pod plastom otkrivanja krivicnih dela protiv drzave i vlasti i eventualno drugih,a verovatno ce pravdati i borbi protiv pedofilije i podvodjenja maloletnika, a sve zarad da se zna ko pise protiv vlasti,sto bi dovelo do odlaska mnogih s neta ili autocenzure,da se pise samo o vremenskoj prognozi,stanju na Nepalu ili Srbiji u doba Nemanjica...

U sustini to se nece desiti, to se ne sme desiti.
moramo biti spremni na proteste i rusilacke demonstracije
da sprecimo grupu mocnika koji uvode zakone u cilju kontrole mase i njihovih porobljivackih interesa.
pod izgovorom da su oni cuvari mira... podseca malo na mentalni sklop milosrdnog andjela/povod bombardovanje.

Internet se puno promenio kroz zadnju deceniju, kontrola i cenzura googla je postala nepodnosljiva.
Ako neko ima neki slobodan search neka podeli ovde link, gugl jahu bing itd ne pokazuju nista. postoji li neki slobodni underground internet?....

Na fejsbuku se jos moze pisati pod laznim profilima, imam ih tri, ali i ne koristim nesto, delom i jer osecam kako me posmatraju, likovi iz nsa cia bia mosad i slicni koji prave profile, u sluzbi matriksa realnosti njihovih gospodara. onih borgova koji posmatraju ljude kao datoteke kartoteke ,foldere za sumnjive, neprilagodjene i prave fajlove o njima. Slicno osecam i u vezi ovog foruma i svega na netu, bar domaca neka policija masoni itd nadziru, oduzimaju osecaj slobode, gospodstva, vec si kao deo hipnotisane mase, deo neke horde jevreja u konc logoru, ne moze niko da bude iznad mene. Trudim se da ih zbunim maksimalno po netu, da me ne lociraju tako lako, imam desetak mejlova, za vise svojih podeljenih licnosti ili poslovnih projekata, neki su po njhovim standardima na ivici legalnog.
Problem je jer oni ne postuju jin jang sistem univerzuma, umisljaju da je jin jedini i da oni znaju najbolje , da imaju pravo progona i zakona iz tog ugla. Zombirani partokrastki partijaski politicki pijuni su svuda.
sigurno su vecina ljudi iz vladajucih sfera patoloski slucajevi koji su vesto prkrivali svoje bolesne namere. Mi ostali smo iskreniji, ne zelimo lazne maske i fb licnosti. Ali ako dokle postoje zakonske pretnje, zbog drugacijih uverenja standarda ideja misli.. onda moras da se osiguras.
i ovo sto ovaj alan ford forumas kaze, kao i i british mjuzeum... opreznost od raznih net manijaka.
mnogo stvari je napisano na netu u prolsosti, nekim ljudima su ucenjene glave... nije samo problem u policiji koja bi da hapsi za svaki komentar, pretnju... tu su razne strane krvavo sukobljene. i policija je samo jedna banda u tom aspektu.

Cesto pokusavam da verujem da postoji neka plemenita dobronamerna grupa tajnih vladara i njihovih zakona , ali dokaza za to nema.. interesi, ludilo, sila i krv su ono sto pokrece svet.
Muka mi je vise od ogranicenja sloboda. samo prete nekim zakonima, pravilima, a novinari ko shakali dupelisci stranacki izvestavaju, umesto da dublje istraze pozadinu svega.
Muka mi je i od Truman show sindroma, svi me posmatraju uhode, negde tamo beleze svaki klik, svako slovo, analiziraju profilisu, a pre toga ubacuju subliminarne poruke ideje kontrolisu um,... bolest. Najgore kad profilisu na osnovu uhodjenja i price neke druge poremecene osobe. Mislim ko su oni, da budu iznad ostalih, ali nek znaju da iznad popa ima pop, treba se organizovati u zagorcati im zivot. imaju oni i uzu i siru familiju.. nece biti bezbedni, ni sigurni, ni oni ni ostali net progonitelji koji me ganjaju i ometaju, to sto mi se windows i mozila raspadaju, flash i java puni bagova i virusa... oni su krivi,svakako, pored mojih roditelja koji su uvek krivi za sve. Roditelji su uvek kriv za sve, oni koji su roditelji prednjace u tom stavljanju interneta pod kontrolu, hteli bi da kontrolisu nadziru svoju decu, da ih ne pojede neki tamo net manijak, da ih neko ne izvede iz matriksa, ali najcesce problem je u "svoja" u njihovom shvatanju vlasnistva dece, kao da su kucici i macici, a ne samostalne osobe.

Internet se puno promenio kroz zadnju deceniju, kontrola i cenzura googla je postala nepodnosljiva.
Ako neko ima neki slobodan search neka podeli ovde link, gugl jahu bing itd ne pokazuju nista. postoji li neki slobodni underground internet?....

da, google je postao nepodnošljiv, sve prati i memoriše, filuje rezultate pretrage po potrebi centara moći, a krenuo je i da nam uvaljuje reklame koje se pojavljuju kao prvi razultati naše pretrage

i ja tragam za alternativnim, slobodnim pretraživačem, ako zna neko neka kaže

Ako treba da se krijes da bi mogao da pises onda uopste i nemoj da pises. Tajnovitost je uvek losa stvar (losa po samog coveka koji je tajnovit.)

Uopste, ako si toliko us.ran da se plasis da ce ti neko nauditi preko Interneta jer si stavio svoje ime i prezime, onda UOPSTE NEMOJ DA DOLAZIS NA NET, TAKVI NAM NE TREBAJU.

Nije riječ o plašenju i strahu nego oprezu,
oprez je razmišljanje bez emocija straha itd. podstaknuto iskustvima vlasititim ili tuđim,
a bolje je učiti na tuđim greškama nego na svojim.
Akcenat sam stavio na ženski pol.

Ovo zadnje što si napisao je u najmanju ruku smiješno,
jel tebi (ili kojima to vama?) trebaju tuđa mišljenja na psihologiji, filozofiji itd. ili lični podaci? I šta će ti nečiji lični podaci?
Onda bi ti trebao da se preseliš na ljis ili na lične oglase mada i tamo se ne predstavljaju potpuno.
Forum nije školska ustanova itd. tako da autor ne mora da se potpiše, ovde nema odgovornosti niti obaveza.

Citiram sebe,

Druga stvar je što su lični podaci bespotrebni na forumu pogotovo kao što je psihologija i filozofija,
bitna su mišljenja,
meni se upravo to i sviđa na forumu jer su znatno umanjene predrasude na osnovu izgleda, socijalnog statusa, završene škole, godina, mjesta itd...
dakle kvalitet posta, ko šta ima da kaže na temu i to je to.

Vjerovatno ću mu povrijediti sujetu, ja bih ga svrstao u grupu pacijenata sa još nekima sa krste koji to priznaju kao što je hira i sekunda,
samo što su ove dve malo sličnije.

Sudeći po izražavanju po mojoj procijeni tu se krije debelo nezadovoljstvo i strah iz perioda odrastanja,
ali nema veze, na psihologiju su svi dobrodošli i pacijent i doktor i posmatrač, eto ako nije oksimoron da poriče ovo što je gore napisao onda može da nam se predstavi ovde
otvori dušu pa da mu pomognemo, ja sam uvijek spreman da prvi pružim ruku dobročinstva.

Back