- Poruka
- 5.486
Ingice, uvek izvrćeš.
Čovek rekao da je došao sa lepog ručka, a ne da je dobro jeo.![]()
......sorry.....to je onaj fazon, kada Marlonu tata kaze, :" ako budes dobar, vodicu te da gledas kako ljudi rucaju"???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ingice, uvek izvrćeš.
Čovek rekao da je došao sa lepog ručka, a ne da je dobro jeo.![]()
kolko vidim ti si se ogrebao za ****** pa ti lepo i belo oko usta![]()
......sorry.....to je onaj fazon, kada Marlonu tata kaze, :" ako budes dobar, vodicu te da gledas kako ljudi rucaju"???![]()
pa kad osh da choveka uvredish morash da ga opoganish sa onim sho najvishe mrzi... on ti je hrvoje a ne ja...plus em dobio porciju u usta i opet mu nije dosta i chachka...
Зашто су ондак пре неколико година у сред Загреба приведени људи који су се сликали са Дражином сликом?Svaka zabrana javnog govora i mišljenja
ne uklapa se u demokratsko društvo.
Sjetimo se države u kojoj smo živjeli, u toj
državi postojali su politički zatvorenici.
U današnjem svijetu nam je to sada nepojmljivo
ali ipak smo svjesni da je postojalo.
fašizam i neonacizam kao dva ekstremna smjera
(postoje i drugi razni oblici i ideologije) ni u kom slučaju
ne treba da budu podržavani od strane državne politike,
ali ni zabrana nije rješenje jer će u tom
slučaju prije doći do radikalizacije društva.
Čitajući prethodni članak mišljenja sam da
Britanci imaju jako dobar stav prema tome.
Jbt. ko osnovnoškolac si, još samo na ovo štivo da dodaš------> njanjanjanjanjaaaa...........sorry.....to je onaj fazon, kada Marlonu tata kaze, :" ako budes dobar, vodicu te da gledas kako ljudi rucaju"???![]()
Jbt. ko osnovnoškolac si, još samo na ovo štivo da dodaš------> njanjanjanjanjaaaa.....![]()
[/B]
......ovo mi nikada ne bi palo na pamet
Mora da taj prizor cesto gledas u ogledalu, kada ti ovakva glupost dodje na pamet![]()
opušteno...
Ne mogu precizno da odgovorim jer je to bilo u jednoj prijelaznoj fazi.Зашто су ондак пре неколико година у сред Загреба приведени људи који су се сликали са Дражином сликом?
Ди је ту ''демокрација''?
Како је у Хрватској санкционисан Томпсон?Ne mogu precizno da odgovorim jer je to bilo u jednoj prijelaznoj fazi.
U Hrvatskoj u Kazneni zakon novog članka "151 a",zabranjuje se promicanje totalitarnih ideologija, pokreta, stranaka, udruga, rasizma, poticanje nasilja, mržnje ili diskriminacije prema ljudima.Stoga promicanje takvih režima, oslonjenih na totaliltarne ideologije, treba sankcionirati.
Izraz totalitarizam obuhvaća fašizam i nacizam (nacional—socijalizam) te boljševizam.
Ni jedan zakon nije savršen, već sam rekao da mi se najbolji čini Britanski
ali svaki oblik je dobar ako spriječava radikaliziranje društva. Pokazat će se u budućnosti
Sam Thompson nema prijestup prema tom zakonu,Како је у Хрватској санкционисан Томпсон?
Чини ми се да он и сада одржава концерте без проблема, а прелазна фаза одавно прошла.
Или у Хрватској усташки покрет не спада у фашистичке покрете?