Zakon privlacenja i vasa iskustva

pa lepo, dobri su ti konji
jel to 4 apokalipse konji

- - - - - - - - - -

mislim ne razumem se u slike :D

da, to je apstraktni prikaz jahaca apokalipse, a sliku sam nazvala Van Razuma bas iz razloga da vidim ko ce skontati o cemu se radi, a i sam naziv ima veze, taman mi bas leglo

nego ja sam odavno primjetila da si ti mozkic, ali molim te reci mi da li si to vec negdje procitala da sam ja spominjala i tako to

pitam iz razloga jer je od vise stotina ljudi koji su vidjeli sliku prije tebe samo dvoje skontali o cemu se radi :neutral:

- - - - - - - - - -

mislim povezali su neke stvari, bar velika vecina, sve se lijepo vidi, i shvatili zasto Van razuma, al su skoro svi pitali a zasto bas konji :lol: i na kraju zasrali totalno :lol:

da, to je apstraktni prikaz jahaca apokalipse, a sliku sam nazvala Van Razuma bas iz razloga da vidim ko ce skontati o cemu se radi, a i sam naziv ima veze, taman mi bas leglo

nego ja sam odavno primjetila da si ti mozkic, ali molim te reci mi da li si to vec negdje procitala da sam ja spominjala i tako to

pitam iz razloga jer je od vise stotina ljudi koji su vidjeli sliku prije tebe samo dvoje skontali o cemu se radi :neutral:

- - - - - - - - - -

mislim povezali su neke stvari, bar velika vecina, sve se lijepo vidi, i shvatili zasto Van razuma, al su skoro svi pitali a zasto bas konji :lol: i na kraju zasrali totalno :lol:

čekaj Caki ako je ovo uništenje i apokalipsa van razuma, a mozak predstavlja razum zar ne bi nekom logikom trebalo da konji nemaju veze sa uništenjem već sa životom, slobodom itd?

nisam takvu logiku koristio da su mi jahači apokalipse pali na pamet :lol:, baš me podseti sad na ovu sliku https://en.wikipedia.org/wiki/Four_Horsemen_of_the_Apocalypse#/media/File:Apocalypse_vasnetsov.jpg

Poslednja izmena:
čekaj Caki ako je ovo uništenje i apokalipsa van razuma, a mozak predstavlja razum zar ne bi nekom logikom trebalo da konji nemaju veze sa uništenjem već sa životom, slobodom itd?

nisam takvu logiku koristio da su mi jahači apokalipse pali na pamet :lol:, baš me podseti sad na ovu sliku https://en.wikipedia.org/wiki/Four_Horsemen_of_the_Apocalypse#/media/File:Apocalypse_vasnetsov.jpg

pa konji su na slobodi :confused:, bas tamo gdje im je i mjesto, a jahaci izvrsljali okolo :neutral:

pa rekla sam da sam radila kako sam ja zamislila :confused:

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

nisam pročitala, nekako sam asocirala na te apokalipsa-konje, znam da su u raznim bojama, nije baš da znam al povezalo se

Probao sam jednom neku tehniku ili kako se zove, naišao sam na to i kao probajte i videćete hoće delovati i jeste upalilo, hteo sam da sretnem jednu osobu i posle nekoliko dana sam je sreo slučajno i onda sam se šokirao jer je to delovalo nemoguće s obzirom na to da ta osoba živi u drugom mestu a ovde samo radi i sreli smo se kada sam najmanje očekivao i gde sam najmanje očekivao, to je bilo pre tri godine i malo kasnije sam tu osobu još par puta video u daljini i posle toga osobu više nisam ni sreo ni video jer me ne zanima.

Postovani forumasi!

Sigurno ste cesto culi: Kakve su ti misli ,takav ti je zivot;ono sto najvise mrzim,to me stiglo;svako je kovac svoje srece;pazi sta zelis,mozda ti se ispuni isl.
Ili da vas nazove neko na koga mislite citav dan,a ne uspijevate da ga nazovete!

Mi smo to cesto culi,ali nismo razmisljali o sustini tih misli.

Sasvim mi je jasno da zavisi od nas samih kako cemo posmatrati casu sa vodom(za mene je uvijek napola puna),kako cemo izaci na kraj sa teskocama u zivotu,da li smo kukavice ili borci itd.
Skoro naletih na netu o zakonu privlacenja.Jako mi je to bilo interesantno i mislim da u tome ima bar nesto istine.Ne znam da li je neko isprobao tehniku i da li ona funkcionise?
U smislu da se pojavi nova ljubav u vasem zivotu,bolje radno mjesto,novi prijatelji? Postoje oni koji misle da su to obicne budalastine.
Posto sam u horoskopu skorpija,a ova godina je odlicna za sve skorpione,ja ocekujem da se dese cuda u mom zivotu!
:heart: :p
Koliko zaista mozemo mislima da uticemo na nas zivot,da ga pokrenemo na bolje? Voljela bih da sa mnom podijelite vasa iskustva.
O toj temi sam porucila 2 knjige sa Amazona koje su bile bestseleri,pa cu da virnem.

Da li vjerujete u zakon privlacenja? :bye:

ovo pitanje si mogla i bez ovog dosadnog i bezveznog teksta iznad

elem, tela se privlače, (gravitacija je u pitanju), kao i zakon magnetizma,
a 'ono' privlačenje bih pripisao sexualnoj atrakciji na kome se i zasniva život na planeti > Zemlji

Back