ZAKLETVA

• Začetnik teme Začetnik teme tacy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'
Ti onda pojma nemas o zivotu.
Ko nije bio pionir taj nije imao djetinjstvo.

j8fsk5.jpg

Uz Maršala Tita, junačkoga sina
nas neće ni pakao smest.
Mi dižemo čelo mi kročimo smelo
i čvrsto mi stiskamo pest.
...
Druze Tito mi te poštujemo,
ti si krao al' si nama dao
ovi kradu ali nam niš´ ne dadu.

j8fsk5.jpg

Uz Maršala Tita, junačkoga sina
nas neće ni pakao smest.
Mi dižemo čelo mi kročimo smelo
i čvrsto mi stiskamo pest.
...
Druze Tito mi te poštujemo,
ti si krao al' si nama dao
ovi kradu ali nam niš´ ne dadu.

U ime svih nas iz pedeset i neke,
Za zakletvu Titu ja spevao sam stih,
Ne spominjem proslost i bitke daleke,
Jer rodjen sam tek posle njih.

Al' zivot pred nama jos bitaka skriva,
I preti nam, preti ko duboki vir,
Ja znam da na ceka jos sto ofanziva,
Jer moramo cuvati mir.

Racunajte na nas.

Sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok,
Jer slusamo ploce i sviramo rok,
Al' negde u nama je bitaka plam,
I kazem vam sta dobro znam.

Racunajte na nas.

U ime svih nas iz pedeset i neke,
Za zakletvu Titu sam spevala stih,
Ne spominjem proslost i bitke daleke,
Jer rodjena sam posle njih.
U nama je sudbina buducih dana,
I neki se mozda plase za nju,
Kroz vene nam protice krv partizana,
I mi znamo zasto smo tu.

Sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok,
Jer slusamo ploce i sviramo rok,
Al' negde u nama je bitaka plam,
I kazem vam sta dobro znam.

Racunajte na nas.​

Заклетва
Данас када постајем радикал.
Кунем се да ћу постати чо'ек радикалних перформанси.
Да ћу мислити људски својом мајмунском радикалном главом и да ћу живјети часно радикалски и орангутански поштено.
Трудићу се да што прије добијем министарску фотељу из које ћу моћи ширити радикалску политичку свијест која ће радикално полупати лончиће свим политичким опцијама које нису радикалне.
Кунем се да ћу широм ове омражене, унитаристичке, антирадикалске, проевропски оријентисане државе ширити радикалске идеје и да ће све глобално бити радикално.
Борићу се за радикалне интересе свога народа, када будем мишљења да се народ радикално промјенио, то јест отиш'о у радикале.
Борићу се да народу дам епитет радикални и да се сваки народни покрет прозове радикални покрет.

Трудићу се да сваки чо'ек буде радикал и да сваки радикал буде функционер, јер када сваки радикал буде остварио право да буде функционер онда нам демократска држава више неће ни требати, па ћемо с миром моћи живјети без да се бојимо за своје радикалство.
Борићу се да нам држава буде недемократски радикалистички формулисана и антиевропски декларисана како би сви око нас знали на чему су кад имају посла с нама, то јест радикалима.
Борићу се да нам држава буде радикална и да се радикалне промјене у њој никада не престану одвијати, јер док је радикалних промјена биће и ужарених глава и гонгуле што нама радикално и иде у радикални прилог.
Залагаћу се да наша тробојка буде свеприсутна, чак и у дјечијим бојанкама.
Залагаћу се да бијели орао буде симбол наше побједе, а да наша побједа буде побједа тек онда када буде мјерена милионима кубних милиметара државне границе наше радикалистичке државне заједнице.

Борићу се да име свима нам драгог ентитета Републике Српске промјеним у име Република Радикалска а име недраге државе Босне у Радикална Босна и 'Ерцегов'на.
Борићу се да свим градовима са префиксом диљем наше ентитет-републике промјеним префикс у радикални.
Борићу се да точак наше историје радикално покренем уназад.
Борићу се да нашу радикалску болест проширим по читавом старом континенту.
Борићу се за радикалну колонизацију читаве земаљске кугле.
Борићу се за радикалну колонизацију Мјесеца, Марса, Венере, Меркура и Сунца, а кад се ојачамо и успоставимо радикализам у васцијелом Млијечном Путу да отпочнемо колонизацију Андромеде.
Борићу се да Сунце сија само за нас радикале,
јер ми радикали смо Сунцем опаљени народ.
С вјером у радикализам уз радикалну Божију вољу и крст радикалски нек нам буде вјечна радикална слава и хвала нам што постојимо ми радикали!
Ернест БУЧИНСКИ

Mnogo vas udarilo komunizam u glavu dosta sa odama ,mi smo zahvaljujuci tom komunizmu i jednakosti ostali bez Kosova ,izgleda da su siptari bili malo vise jedankostiji od srba.

:p
Bio sam klinac još,
I bilo mi je tek oko pet,
Al' dobro pamtim nasmijan svijet,
I svečan i srećan dan.

Nijesam razumio zastave, gužvu,
Znao sam tek nešto je vazno,
Jer otac me tad prigrli snažno,
Reče mi, sine, gledaj i pamti.

I ja sam video Tita maršala
...
:lol::lol::p

Ili ono:

U ime svih nas iz pedeset (šezdeset) i neke
za zakletvu Titu ja spev'o sam stih
ne spominjem prošlost ni bitke daleke
jer rodjen sam tek posle njih.

Al' život pred nama još bitaka skriva
i preti nam, preti k'o duboki vir
ja znam da nas čeka još sto ofanziva
jer moramo čuvati mir.

Računajte na nas...

Eh, cizmice, pretece me...
ma nema veze;)

Po šumama i gorama

Po šumama i gorama
Naše zemlje ponosne
Idu čete partizana
Slavu borbe pronose.

Neka znade dušman kleti
da će kod nas slomit vrat
prije ćemo mi umrijeti
nego svoju zemlju dat

Crne horde nas ne plaše
krv junačka u nam vri
mi ne damo zemlje naše
da je gaze zlotvori

Zgazit ćemo izdajice
i zametnut ljuti boj,
spasit kuće, oranice
oslobodit narod svoj​

“Zaklinjem se svojom večnom dušom da ću od danas pa nadalje i ubuduće svaku tajnu čuvati. A ako odam tajnu, neka mi jezik bude iščupan iz korena, telo raščerečeno i spaljeno, prah i pepeo rasuti na sve četiri strane sveta, a moja besmrtna duša bačena u najmračnije predele tame. Tako mi bog pomogao.”

Ja stvarno nisam radikal i kao ekstremiste nemam oči da ih vidim, ali pošto vidim da ove umotvorine pišu uglavnom sledbenici lika i dela Čede Jovanovića, moram i ja da se priključim... :)

Danas kada postajem LDP-ovac...

Kunem se da ću prestati da mislim svojom glavom, jer to umesto mene čine Čeda Jovanović, Nataša Kandić i Sonja Biserko.
Kunem se da ću širiti misli i uverenja kako na zapadu teče med i mleko, a kako u Rusiji i Kini umiru od gladi i voze samo bicikle.
Trudiću se da svim silama svakoga ko u Srbiji radi ono što rade i Amerikanci (hvale se patriotizmom npr., sa ponosom stoje mirno dok se svira himna, kače zastave na kuće...) prozivam da je radikal, seljak, zaostali nacionalista i šovinista, jednom rečju patriJota.
Ukoliko pobedimo na izborima kunem se da ćemo maksimalno pojednostaviti ustav koji će imati samo dva člana.
1. SAD su uvek u pravu.
2. Ako SAD slučajno nisu u pravu, pogledaj član 1.
I na kraju, uvek ću smatrati da sam veliki ekonomista i da je prodaja Kosova vrednog najmanje 200 milijardi dolara srpskog novca i imovine isplativo trampiti za ukidanje viza u EU i mogućnost uzimanja kredita od Svetske banke, MMF-i i drugih "humanitarnih organizacija" :)

Ja stvarno nisam radikal i kao ekstremiste nemam oči da ih vidim, ali pošto vidim da ove umotvorine pišu uglavnom sledbenici lika i dela Čede Jovanovića, moram i ja da se priključim... :)

Danas kada postajem LDP-ovac...

Kunem se da ću prestati da mislim svojom glavom, jer to umesto mene čine Čeda Jovanović, Nataša Kandić i Sonja Biserko.
Kunem se da ću širiti misli i uverenja kako na zapadu teče med i mleko, a kako u Rusiji i Kini umiru od gladi i voze samo bicikle.
Trudiću se da svim silama svakoga ko u Srbiji radi ono što rade i Amerikanci (hvale se patriotizmom npr., sa ponosom stoje mirno dok se svira himna, kače zastave na kuće...) prozivam da je radikal, seljak, zaostali nacionalista i šovinista, jednom rečju patriJota.
Ukoliko pobedimo na izborima kunem se da ćemo maksimalno pojednostaviti ustav koji će imati samo dva člana.
1. SAD su uvek u pravu.
2. Ako SAD slučajno nisu u pravu, pogledaj član 1.
I na kraju, uvek ću smatrati da sam veliki ekonomista i da je prodaja Kosova vrednog najmanje 200 milijardi dolara srpskog novca i imovine isplativo trampiti za ukidanje viza u EU i mogućnost uzimanja kredita od Svetske banke, MMF-i i drugih "humanitarnih organizacija" :)

куповаћу хорс,доп,бело, само од најбољих

Nemam, a vjeruj da bih ti rado udovoljio.;):p
p.s.
Neces valjda satiricara hapsiti samo zato sto ga ozbiljno shvatas;):lol:

Neću hapsiti nikoga, ja sam uvek bio protiv ekstremista svih vrsta... samo sam se nadao da ćeš se potruditi još malo...
Pošto vidim da nisi, evo ja sam umesto tebe...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6231505&postcount=41
P.S. možeš primetiti da je moj rečnik bio mnogo blaži od tvoga... (mislim ono na inteligenciju, majmune i sl.) ;)

“Zaklinjem se svojom večnom dušom da ću od danas pa nadalje i ubuduće svaku tajnu čuvati. A ako odam tajnu, neka mi jezik bude iščupan iz korena, telo raščerečeno i spaljeno, prah i pepeo rasuti na sve četiri strane sveta, a moja besmrtna duša bačena u najmračnije predele tame. Tako mi bog pomogao.”

Čija je ovo zakletva, WEISHHAUPT?

Čija je ovo zakletva, WEISHHAUPT?

Velika loža Jugoslavije (VLJ), Regularna velika loža Jugoslavije (RVLJ), Velika nacionalna loža Jugoslavije (VNLJ) i Veliki orijent (VO).

Bratstvo slobodnih zanatlija - građevinaca (zidara) :)

uvijek spreman stici i uteci i na strashnom mjestu postojati :)

Jesmo li mi ono tacy donosili vodu?

Jedna udarnicka:

Mlade dane, tople duge
prvu ljubav, prve sne
vracaju nam nase pruge
ugradili tu smo sve...sve

Za godine koje bijeze
za mladosti blistav cas
mostova nas bezbroj veze
pruzenih izmedju nas
...izmedju nas

Hej haj brigade