kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'
Ti onda pojma nemas o zivotu.
Ko nije bio pionir taj nije imao djetinjstvo.
Mislish na 9.mart 1991.g?Ko nije bio na demontracijama taj nije imao detinjstvo
Ko nije bio na demontracijama taj nije imao detinjstvo
Lepo... 'ajd' sada isto to, ali za LDP![]()
![]()
Uz Maršala Tita, junačkoga sina
nas neće ni pakao smest.
Mi dižemo čelo mi kročimo smelo
i čvrsto mi stiskamo pest.
...
Druze Tito mi te poštujemo,
ti si krao al' si nama dao
ovi kradu ali nam niš´ ne dadu.
Bio sam klinac još,
I bilo mi je tek oko pet,
Al' dobro pamtim nasmijan svijet,
I svečan i srećan dan.
Nijesam razumio zastave, gužvu,
Znao sam tek nešto je vazno,
Jer otac me tad prigrli snažno,
Reče mi, sine, gledaj i pamti.
I ja sam video Tita maršala...
![]()
Lepo... 'ajd' sada isto to, ali za LDP![]()

ma nema vezeEh, cizmice, pretece me...

uvijek spreman stici i uteci i na strashnom mjestu postojati

Ja stvarno nisam radikal i kao ekstremiste nemam oči da ih vidim, ali pošto vidim da ove umotvorine pišu uglavnom sledbenici lika i dela Čede Jovanovića, moram i ja da se priključim...
Danas kada postajem LDP-ovac...
Kunem se da ću prestati da mislim svojom glavom, jer to umesto mene čine Čeda Jovanović, Nataša Kandić i Sonja Biserko.
Kunem se da ću širiti misli i uverenja kako na zapadu teče med i mleko, a kako u Rusiji i Kini umiru od gladi i voze samo bicikle.
Trudiću se da svim silama svakoga ko u Srbiji radi ono što rade i Amerikanci (hvale se patriotizmom npr., sa ponosom stoje mirno dok se svira himna, kače zastave na kuće...) prozivam da je radikal, seljak, zaostali nacionalista i šovinista, jednom rečju patriJota.
Ukoliko pobedimo na izborima kunem se da ćemo maksimalno pojednostaviti ustav koji će imati samo dva člana.
1. SAD su uvek u pravu.
2. Ako SAD slučajno nisu u pravu, pogledaj član 1.
I na kraju, uvek ću smatrati da sam veliki ekonomista i da je prodaja Kosova vrednog najmanje 200 milijardi dolara srpskog novca i imovine isplativo trampiti za ukidanje viza u EU i mogućnost uzimanja kredita od Svetske banke, MMF-i i drugih "humanitarnih organizacija"![]()
Nemam, a vjeruj da bih ti rado udovoljio.
p.s.
Neces valjda satiricara hapsiti samo zato sto ga ozbiljno shvatas![]()
“Zaklinjem se svojom večnom dušom da ću od danas pa nadalje i ubuduće svaku tajnu čuvati. A ako odam tajnu, neka mi jezik bude iščupan iz korena, telo raščerečeno i spaljeno, prah i pepeo rasuti na sve četiri strane sveta, a moja besmrtna duša bačena u najmračnije predele tame. Tako mi bog pomogao.”
“Zaklinjem se svojom večnom dušom da ću od danas pa nadalje i ubuduće svaku tajnu čuvati. A ako odam tajnu, neka mi jezik bude iščupan iz korena, telo raščerečeno i spaljeno, prah i pepeo rasuti na sve četiri strane sveta, a moja besmrtna duša bačena u najmračnije predele tame. Tako mi bog pomogao.”
Čija je ovo zakletva, WEISHHAUPT?

Šta misliš? Nije WEISHHAUPT no WEISHAUPT.
uvijek spreman stici i uteci i na strashnom mjestu postojati![]()