- Poruka
- 52.825
Па тако си пропустио да видиш хрлећи!imamo celu noc, zamisli da sam dvoj psiholog da te drzim za ruku dok lezis i otvori dusu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па тако си пропустио да видиш хрлећи!imamo celu noc, zamisli da sam dvoj psiholog da te drzim za ruku dok lezis i otvori dusu![]()
Onda nije bio to taj "pravi"Ја споменух да сам била демантована, тј искусила сам да могу, умем но..нажалост не до краја живота. Околности...
Ahahhaimamo celu noc, zamisli da sam dvoj psiholog da te drzim za ruku dok lezis i otvori dusu![]()
Јесте. 1/1Onda nije bio to taj "pravi"![]()
Spava ti se. Ne možeš sad da se skoncentrišeš.Јесте. 1/1
Bar u mojoj generaciji mnoge zene nemaju pojma da kuvaju, a mnogi muskarci, kao mor ha, su zaludje i kuvanjem, islreno da se ne bavim muzikom, sto volim najvise, bio bih kuvar, sto mi je najveci hobi. E sad sijalicu i nije neka mudrost zameniti, al treba znati svasta, majsrori deru ko blesaviSvi mogu sve da nauče.
I muškarci da skuvaju nešto i žene da zamene sijalicu.
prakticno +1Poenta je da je lepo biti u zajednici ali samo dok je sve ok..... ako prestane da bude lepo, zašto mučiti sebe ili partnera.
Kako si pametnaSvi možemo sebi učini život lepim, tj. dovesti ga na nivo koji nama odgovara.
A sve trzavice u životu su tu da nam ne bi bilo dosadno.
![]()
Spava ti se. Ne možeš sad da se skoncentrišeš.
Laku noćлаку ноћ
Zanimljiv opis , kako naći ženu koja neće pričati dok hodate na nekoj uzbrdici .Baš sam nedavno pravila spisak kakav muškarac treba da bude da bi mogao da se uklopi u moj prostor i vreme.
Na kraju kad sam pročitala šta sam sve napisala.....
Dobar mi i moj papagaj. Taman sam , posle 5 godina uspela da ga naučim da ne priča nedeljom ujutru.
Mene treba uvijek zabavljati,ja bi stalno bio pred vratima.Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?
Мени је ово идеално решење![]()
Pisala sam o ovome par puta na forumu... muž mi je davno rekao nešto čega se uvek setim kada se postavi pitanje veza i zajedničkog života, a to je da čovek nije stvoren da živi sam. Nije u našoj prirodi. Ne kažem da ne može ali ne bi trebalo.Biću iskren. Jesam trenutno sam. Imam svoj stan od 50+ m2 i posao. Imam sve u njemu i sav komfor. Ali nedostaje mi ona ženska energija i toplina. Ona nežnost, na koju sam bio navikao. Ne mogu to da doživim sa bilo kojom ženom. Ona treba da ima razumevanja prema meni, baš kao i ja prema njoj. Malo sam sad rezervisan i oprezan,pa ne bih tek tako doveo u stan bilo kakvu osobu, ali koja god bi bila sa mnom u mom životnom prostoru, imala bi sve za život. Jednostavan sam, normalan i skroman. Šta će mi više od toga?
Postavljaš ako imaš neke druge prioritete kao što su npr. deca.Ukoliko si sa pravom osobom nikada ne postavljas sebi ovakva pitanja.
I sada koju reakciju da stavim na ovo? ĐuvečЗамисли мене која не гледам тв, нема ни антену...и лик се врпољи каже упали тв.
Ок, он ме после оставио, наљутио се што ми је умрла мајка![]()
Sad me ovo motiviše da započnem novu temuBiću iskren. Jesam trenutno sam. Imam svoj stan od 50+ m2 i posao. Imam sve u njemu i sav komfor. Ali nedostaje mi ona ženska energija i toplina. Ona nežnost, na koju sam bio navikao. Ne mogu to da doživim sa bilo kojom ženom. Ona treba da ima razumevanja prema meni, baš kao i ja prema njoj. Malo sam sad rezervisan i oprezan,pa ne bih tek tako doveo u stan bilo kakvu osobu, ali koja god bi bila sa mnom u mom životnom prostoru, imala bi sve za život. Jednostavan sam, normalan i skroman. Šta će mi više od toga?
Cesto je to i kad si 50+ a nikad nisi imao stalnu vezu nego cesto mijenjao partnere.Mislim da nema pravila. Definitivno postoji neki strah od ponovnog vezivanja kod osobe koja postavlja sebi ovakva pitanja..
Jao daaaa! Uh!Или
Κρεατόπιτα![]()
Da, slažem se.Bolesno moderno doba i moderna kultura, vrednosti...
Samo vriste budi sam, samo zi si bitan, udovolji samo sebi i svom dupetu, zivi samo za sebe i jedino sebe, nrcisi na sve strane i sebicnost...
Ubili su u ljudima prirodni tok zajednice i porodice, coveka kao drustvenog bica, stvorili iluziju i bolesnu kulturu za zdrav drustveni zivot medju ljudima i uveli neki truli kapitalisticki sistem gde svako svakog na neki nacin kinji i utrkuje se da dodje do vise lestvice gazeci one ispod bez trunke savesti.
Napravili su rat izmedju muskarca i zene i vise se ne zna ko je ko, jao da smo dva različita bica pa se utrkujemo i osamljujemo ne trpimo se i hocemo sve na gotovo da se uvalimo a nista zajednicko da tvaramo od nule...
Ubija se svaka vrsta ljubavi u coveku icitajuci ovde po forumu i na mrezama komentare i stavove i molim boga da nikad takve ljude uzivo ne srecem i da me zaobilaze...
Sirovi i surovi individualizam se namece danas i zato ce i ova civilizacija i propasti.
Oni koji su rodjeni 1950 godine na planeti ziveli su zlatno doba covecanstva a sve iza i od 1990 je golo preživljavanje i blagi uzas...
Јело погађалица, док провалиш шта све има унутра већ пој'оJao daaaa! Uh!![]()
Kod mene - prvo pojela pa onda pogađalaЈело погађалица, док провалиш шта све има унутра већ пој'о![]()