Заједнички живот

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
52.112
Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?

Мени је ово идеално решење :D

U stvari zavisi sve i od toga kako provodiš svoje slobodno vreme, kakve imaš navike, kako voliš da provodiš vreme sa prijateljima... Kakvo je to vaše zajedničko vreme...

Ja volim i da samujem s vremena na vreme... Ako uspe da ćuti sa mnom ko zna...

Ali bih morala da imam svoju oazu gde uvek mogu da se vratim. Za svaki slučaj.
Lakše mi je tako jer mi je lakše doći kući nego njemu reći da on sad malo ide svojoj. :kiki:

U stvari zavisi sve i od toga kako provodiš svoje slobodno vreme, kakve imaš navike, kako voliš da provodiš vreme sa prijateljima... Kakvo je to vaše zajedničko vreme...
То је основни проблем, имати ту врсту компатибилности да заједнички живот буде удобан једнако као самачки 😁

То је основни проблем, имати ту врсту компатибилности да заједнички живот буде удобан једнако као самачки 😁
Da. Ako živimo zajedno neću da žurim kući ili osećam grižu savesti jer sam posle posla otišla da kafenišem sa drugaricama, izašla u bioskop ili na svirku. Mada to je moj neki večiti problem u glavi, kao da činim neki zločin. :roll:

Baš sam nedavno pravila spisak kakav muškarac treba da bude da bi mogao da se uklopi u moj prostor i vreme. :D
Na kraju kad sam pročitala šta sam sve napisala..... :zcepanje:
Dobar mi i moj papagaj. Taman sam , posle 5 godina uspela da ga naučim da ne priča nedeljom ujutru.
Одавно сам то говорила да превише тога треба да буде за заједнички живот. Но, имала сам и искуство које ме демантовало па се питам да можда ипак није немогуће...

Одавно сам то говорила да превише тога треба да буде за заједнички живот. Но, имала сам и искуство које ме демантовало па се питам да можда ипак није немогуће...
Nije nemoguće..... Samo treba dobro proceniti osobu

Različite su navike, vaspitanje, karakter, kod ljudi. Ja bih na primer probao sa nekom ženom, pa Bože moj. Ako ide super, ako ne, svak svojim putem. Ne može ništa nazor. Ipak je zajednički život, da li u braku ili van njega, set kompromisa, koje dve osobe, neću reći da moraju, ali bi bilo lepo da usklade, kako bi se postigao balans i neka zlatna sredina. Ja bar tako gledam. Ne bih nikad vršio pritisak, nad nekom ženom. Nije fer. Treba poći od sebe. A komoditet u punom kapacitetu, može jedino da se ima, ako je osoba sama. Sve drugo je doza ograničavanja i pritiska.

Back