Zajednicki zivot=manje seksa?

Hmm..zanima me sta mislite i koja su vasa iskustva.
Jel tacno da kad mislite da mozete kad god pozelite (ima vremena, tu ste), onda nekako ipak nalazite manje vremena za to nego ranije kad je bilo koriscenje svake prilike-jer ko zna kad ce sledeca naici...

To je zajednicki zivot u kojem nisu svi clanovi u zajednici. Kita i pica zive odvojeno, vise su kao komsije.

Ono kad se razvlace godinama po gajbama s roditeljima ko na robiju da su dosli kad se osamostale..u svakom slucaju dodje do zasicenja bez obzira ziveli zajedno ili ne..tako da je bolje sto pre..sto otvoreniji i iskreniji odnos..bez tripovanja i vestackog podgrevanja neceg bajatog

zivela 8 godina....i sta da kazem....pa veza se vremenom mora malo utopiti u rutinu, druge zivotne sfere te okupljaju i ne jauces za necim sto ti je dostupno....ali, meni je to bilo ok....imali smo nase rituale....subota oko podne...dete spava, miri i tisina....od jutra smo bili kao na iglama....zalomilo se i preko nedelje, nije to, ali ta subota je bila bas naj.....:).....drukcije je, to hocu da kazem, ali ako imas dobru vezu, nis ne brini....bice i sexa.....:D

a ako imas losu

Ono kad se razvlace godinama po gajbama s roditeljima ko na robiju da su dosli kad se osamostale..u svakom slucaju dodje do zasicenja bez obzira ziveli zajedno ili ne..tako da je bolje sto pre..sto otvoreniji i iskreniji odnos..bez tripovanja i vestackog podgrevanja neceg bajatog

Ne znam o cemu pricas, nisam spomenula nikakvo zasicenje u vezi i u seksu, veza mi nije bajata, ne traje ni godinu dana, to ti mozda iz svog iskustva nesto pricas ali nema veze sa temom

:hahaha: al 'dal zna oljustiti jabuku' :lol: a dzak soli za koliko vremenski se pojede? :)

e moj fenomenalni drug-pesnik ima lepe stihove o dzaku.....
toliko istinite :ok:

Ja lepo pričam o ljubavi
A on lepo ljubi
Ja lepo govorim o životu
A on lepo živi sa tobom
Ja ti pišem pesme
A on ti kupuje džakove brašna
Mrsi kosu
I samo ćeš njemu da rodiš kćer
Prodajem bre, svu prokletu užarenu STRAST
ZA DŽAK HLADNOKRVNOG BRAŠNA!!!!

Back