Zajednicki troskovi u vezi

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Moj verenik i ja zivimo zajedno. On zivi u mom stanu i placa tri cetvrtine nasih troskova. Kada izlazimo, jednom on plati pice, jednom ja. Dobila sam od njega verenicki prsten. On ga je normalno platio, necu da verim samu sebe. Iako on ne zeli da fiksira datum nase svadbe i predlaze za godinu dana, moracu ja to da ubrzam. Svadbu ce platiti njegova porodica ili on, kao i vencanicu.
Reci cete: "Cico, pa tvoja veza je kao ugovor." Ja cu vam odgovoriti: "Nije." Nikada ja to ne stavljam na papir niti to proracunavam.
Sta mislite o devojkama, koje placaju sebi picje? Kada ste u vezi da li vi uvek placate? Kakvi su vasi odnosi sto se tice zajednickih troskova?:heart:

znas kako, ja kad sam imao duzu vezu sa devojkom, dakle ne nesto za par dana nego stabilnu vezu u kojoj sam je voleo, moj novcanik je nas novcanik, a njen novcanik je njen. ako nesto kupi sama, kupila je ali ni u snovima ne bih trazip da nesto plati.

znas kako, ja kad sam imao duzu vezu sa devojkom, dakle ne nesto za par dana nego stabilnu vezu u kojoj sam je voleo, moj novcanik je nas novcanik, a njen novcanik je njen. ako nesto kupi sama, kupila je ali ni u snovima ne bih trazip da nesto plati.

u braku ti je 100x gore, i to sto si napisao je velika istina i strashna stvar....
a usta puna samostalnosti jer ima "svoje pare" (normalno jer ih ne trosi).
Sloboda nema cenu ,solo zivot je zivot bogova!

u braku ti je 100x gore, i to sto si napisao je velika istina i strashna stvar....
a usta puna samostalnosti jer ima "svoje pare" (normalno jer ih ne trosi).
Sloboda nema cenu ,solo zivot je zivot bogova!

Nisi iskren :whistling:

- - - - - - - - - -

kako u hipu nestane feminizam, samostalnost, neovisnost. za ne povirovat

Nikad nisam ni bila u tom fazonu.. iskreno :aha:

Ali feminizam znaci da su zene pocele da uvidjaju svoju cenu,
i da moras da imas kvalitete da bi neka uopste htela da bude s tobom :aha:

Poslednja izmena:
dal postoji ijedna jedina realna zivotna situacija zbog koje bi se muskarac trebao zeniti- NE!

Pecinski ljudi, moji i tvoji preci -muski i zenski, ocigledno nisu isli u crkve niti se vencavali ,jesu li oni gresnici ili zli?

A pecinsko doba je trajalo 90% ljudske istorije i oformilo 99% psihofizickih karakteristika koje posedujemo danas.

Jesu li ti ljudi ziveli "osteceni" zato sto nisu u braku i jel im to uopste smetalo?

Sta se u ciklusu zivota, radjanja i smrti promenilo do sada? Nista ,stavise izumiremo danas pod tim svetim blagoslovenim institucijama i moralima....

Jedino je ostalo ucenjivanje muskaraca i nedozvoljavanja da se posvete sebi i konacno brinu o svojim potrebama i svom dupetu ,pod plastom "ucini pravu stvar "budi ispravan" brainwashinga.....

- - - - - - - - - -

Ali feminizam znaci da su zene pocele da uvidjaju svoju cenu,

koja je jaaako niska i ima tendenciju daljeg opadanja :hahaha:

dal postoji ijedna jedina realna zivotna situacija zbog koje bi se muskarac trebao zeniti- NE!

Pecinski ljudi, moji i tvoji preci -muski i zenski, ocigledno nisu isli u crkve niti se vencavali ,jesu li oni gresnici ili zli?

A pecinsko doba je trajalo 90% ljudske istorije i oformilo 99% psihofizickih karakteristika koje posedujemo danas.

Jesu li ti ljudi ziveli "osteceni" zato sto nisu u braku i jel im to uopste smetalo?

Sta se u ciklusu zivota, radjanja i smrti promenilo do sada? Nista ,stavise izumiremo danas pod tim svetim blagoslovenim institucijama i moralima....

Jedino je ostalo ucenjivanje muskaraca i nedozvoljavanja da se posvete sebi i konacno brinu o svojim potrebama i svom dupetu ,pod plastom "ucini pravu stvar "budi ispravan" brainwashinga.....

- - - - - - - - - -

koja je jaaako niska i ima tendenciju daljeg opadanja :hahaha:

Mozes da piz*is koliko hoces...

ipak si se ozenio :lol:

vrela cica plati vodu on plati sampanjac :manikir:

ako vec zaradjujem, ne vidim u cemu je problem da placam sta konzumiram. bar su me moji uvek ucili da ne idem sa potrosnjom van svojih mogucnosti, tako da nema problema... nekad svako sebi, nekad ja platim njemu, nekad on meni, u celoj prici gledam da ne opterecujemo finansijski jedno drugo, da delimo, pomazemo se kad treba,na kraju nije ko da je jedno od nas sponzor onom drugom. da je neko u takvoj situaciji da nema para, posao,ustedjevinu, sta god vec onda bih i sama priskocila da pomognem dok se ne stabilizuje ako smo vec u vezi,al to je druga prica...al ovako, znaci nista gore nego kad neko misli da treba da mu placas cepi jer ima picqu, ili je lep i pozeljan zigolo u pokusaju ili sta god vec, ima nas raznih :neutral:

Back