Zajednicka istorija

Ne pazi ako misliš, to na sadašnju BiH, moglo bi se sa razlogom reći da je to velika BiH, jer nije unitarna država, ima dva entiteta, 3 konstitutivna naroda, od toga 2 dela teže ka otcepljenju, jedan naš ( srpski ), drugi hrvatski, tako da moglo bi se reći o nekakvoj " vel' koj " Bosni.z:mrgreen:

upravo sam tako nešto i mislio, ali... to bi već bio teški offtopic, pa onda bolje ne započinjati... bar ne ovdje

ne, nego ovako...sa sve crvenom hrvatskom...hehehe

kolko se secam mene si citirao...i nije bas cudno sto sam se pronasao...hehe...samo zakljucujem da je glupo da se postavis na taj nacin i drzis predavanje u smislu ''sto se ne uhvatite nekih drugih tema'', kad su upravo hrvatski forumi, kao i stampa, mediji itd ti koji se neprestano bave Srbima i Srbijom...evo dao sam ti primer foruma, nije tesko proveriti...

Koča, nisam ja htio ni mislio držati predavanje niti tebi niti ikome drugome, samo sam rekao svoje mišljenje, i to ako dobro pročitaš kako sam to rekao, znat ćeš i na što sam mislio

a forum ne shvaćam ovaj kao srpski a onaj kao hrvatski, pa zato ne smatram da ovdje moram podilaziti članovima da bi netko imao dobro mišljenje o meni

zato sam to rekao iskreno, jer drugačije i ne znam
mislim da nisi čvrsnicu dobro razumio u onom prvom postu, uostalom to je čovjek i sam potvrdio kasnije

Evo je Velika Crna Gora :D

velikacrnagora.png

Back