"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan.
cyber_seljober, nishta te nisam pitao, prema tome nemoj mi se obracati na pwt. Ukoliko imash neshto da mi saopshtish, poradi prvo na svojoj psihichkoj higijeni, te mi se onda obrati, kako bi imali o chemu da razgovaramo... Visoka je pritka... Sitna boranija...
POZZ, dobri ljudi...

PS. U zivotu cete morati da poljubite mnogo zaba dok ne naidjete na onu koja je dostojna da s vama podeli vas list lokvanja.

52lg681.gif

Ljudi evo i mene opet iako sam rekla da vise necete da me vidite na ovu temu,ali eto da iskomentarisem neke stvari...Kao prvo drago mi je sto me pojedini podrzavaju,fala puno...Lepo vam reko covek nije nam islo,a sad sto to samo on zna,posto je meni bilo bas super,nego nije vazno,znam ja zasto se tako zavrsilo iako nije sve receno...nego nije bitno,to je zavrsena prica...I nemojte da dirate coveka vidite da je zauzet,fax,devojke,grupa...Pozz od mene!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Nisam se ja naljutila na tebe,taman posla,nego mi tu kenjas da sam napisala zalopojku,a nisi ni imao pojma kako je meni bilo tada i zasto sam to napisala...ali dobro,ne ljutim se a i osim toga sada mi nije tako,to sam "bila ponesena osecanjima,to mi je bilo u trenutku"!!!!!Kapis??

Ma ne ostrim zube na tebe,a ti si reko da je zalopojka pa ja sad to kazem kako si ti reko....ma nije ni bitno vise stvarno necemo vise o tome,ako se slazes...ako imas o necemu drugom da pricas sa mnom onda dobro,jer ja vise o tome ne raspravljam s tobom...Vazi???!!!!

Aaaaaaa to nema sanse,fala ali neka fala.Imala sam jednog i dosta mi je takvih preko onlajna,pricaju ti jedno a rade drugo,dobro te izlazu,da im ti lepo poverujes...i posle te tako lepo zajebu,tako te lepo spuste na zemlju,da se posle zapitas sta ti je to uopste trebalo.e zato... :confused: :confused:

Jazas girl:
Aaaaaaa to nema sanse,fala ali neka fala.Imala sam jednog i dosta mi je takvih preko onlajna,pricaju ti jedno a rade drugo,dobro te izlazu,da im ti lepo poverujes...i posle te tako lepo zajebu,tako te lepo spuste na zemlju,da se posle zapitas sta ti je to uopste trebalo.e zato... :confused: :confused:

Vidim ja da ćemo morati da bijemo Gorana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back