"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta da vam kazem, lepo je da diskutujemo o svemu i svacemu, da saradjujemo,
bez uvreda da raspravljamo i svim snagama da nastavimo rad da nam opstane
ovaj Forum koji moze da bude i te kako pozitivan i vredan za sve nas.

Jer postoji u ovom gradu neka normalna devojka vise, koja se ne lozi na pare i dobra kola?Sta se to desava sa curama.Uvece kada izadjem u grad, sve su kao barbike, sve lice jedna na drugu, plavuse na sve strane, kao da imamo majku mu neku fabriku za proizvodnju plavusa. Ponekad mislim, i kad nadjem neku devojku, a ona bude plava, pa sada ja treba da se nadjem sa njom u grad, i da se nadjem sa nekom drugom, jer su sve lice jedna na drugu!
Zar nema vise cura kojima je bitna unutrasnja lepota i ono sto covek nosi u sebi, a ne da im je bitan samo spoljni izgled ! Danas da bi se dopao pojedincima i da bio bio "normalan" za njih ti moras biti nenormalan, jer si onda za njih normalan !
Zato ja pitam ponovo "Jer ima neka normalna cura u gradu, koja se ne lozi na kintu, dobra kola, da nije fenserka?" Ili je sve otislo u P.M. !

nema vise nista ..;
ako nemas dobra kola ,
ako nemas kinte
ako nemas bogatog oca
ako nemas kucu od 4 sprata
ako nemas stan u inostranstvu
ako nemas babu ,dedu , ujku ,strinu ,strica ,tetku tecu , brata od tetke ,brata od muske tetke
onda ...nemas ni devojku i nemas nista ...

Postoji jedno kosmicko pravilo a ono kaze da slicno privlaci slicno...XZato kada budes zasigurno znao sta ISTINSKI zelis,i kada bude pocisceno pred tvojom kucom,ona ce se pojaviti.Na zalost,generalno si potpuno u pravu,medjutim izuzetci bas potvrdjuju pravila i videces da ima i takvik devojaka,samo polako...

Gledam ja brate oko sebe, ali ono sto vidim je sam OCAJ i KATASTROFA ! ! ! Nista drugo ! A meni to ne treba. Meni ne treba cura, koja ce biti samnom zbog love i dobrih kola, vec zbog ljubavi i toga. Sta kao treba da nadjem neku bombu koju cu da setam okolo, a ona ce da me cedi i dr*a do 101 i nazad. Neka hvala ! ! ! ! A sto ce imati mozak kao kolibri, O TOME DA NE PRICAM ! ! !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back