"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da u pravu si...Mi cemo nauciti kada se vi konacno jednog dana dogovorite sa mozgovima :p Ke Ke Ke

HMMM,dogovorite sa mozgovima -zanimljivo,koji - MI? Ako si mislio na zene ,i vise komada mozgova u glavi,bas mi se dopada tvoje misljenje,ahahahahahahhahaha. Gorane_i to_b jos si ti mlad za ovaj HLAD! Sad mi je potpuno jasno odakle ti uopste ova dilema - Sta je sa normalnim devojkama..... ,meni je... ,ne znam kako da kazem a da te ne uvredim - TEBI NE TREBA NORMALNA DEVOJKA, koji ce ti? Pogledaj se! Poslusaj se! PAAA NE TREBAAA TIIIIIIIIIIIII !!!!

Hahahahahahahahahahaha ! Jeste da se dogovorite malo ! Mislis da mi ne treba...Pa vidis gledam se svaki dan i recimo u zadnje vreme devojke me bas zbog mog opustenog razgovora i zezanja prilaze i zele poznanstvo i ostala njesra! I kao sto rekoh...Kad smo kao stoka prema vama, vi nas gotivite...DOKAZANO! ! ! ! ! Ne ponasam se NI PREMA JEDNOJ devojci u smislu kuco, maco, mr mr mr...JA NE PODILAZIM ! ! !

P.S. Da li sam mlad za ovaj HLAD...Dodji da te oladim malo, pa neces da kazes to ponovo :p :p :p :p :p BELIEVE ME !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back